Optimus l5 e612 root problemi

Konu Sahibi
Optimus l5 e612 root problemi
Merhabalar.arkadaşlar daha önce de konular açmıştım telefonumdan gayet memnunum.Fakat telefonu bir türlü root yapamadım.İnternetten onca yöntem denedim,geçerli bir tanesini bulamadım.Root yapsam çok daha rahat çalışacak telefon gereksiz uygulamalar kalkacak biliyorum fakat bunu bir türlü beceremedim.Sizlerden ricam KESİN çalışan bir root eklentisi varsa paylaşır mısınız?

Galaxy Ace olsa anlardımda root yapmaktan Ace değil Telefona kaç defa rom root vs. attım

Konu Sahibi
Galaxy Ace olsa anlardımda root yapmaktan Ace değil Telefona kaç defa rom root vs. attım
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
şunu tüm söylediklerini yaparak hallettim fakat sonunda android core hatası veriyor.ve mecburen recovery moddan wipe atarak eski haline döndürüyorum aleti

koca forumda kimse bilmiyor mu ya=(
Çok üzgünüm
Ama sabırlı ol... Eğer hayır,bilmiyorum vs... yorumlar almak istemiyorsan bekliyeceksiniz Lütfen yanlış anlama iyiliğin için söylüyorum...
Konunu güncelle eğer nasıl yapacam dersen :
Cevapla Yerine sadece :
''Güncel'' yaz
Şu konuya bak istersen belki çözersin ...
https://www.maxicep.com/forum/konu/lg-optimus-l5-e612-root-islemi.748181/
Yorumları okumadan yapma... tavsiyemdir...

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
yok dostum yanlis niye anliyim verdiğin linki de önceden denemiştim o da olmuyor anlayamiyorum bir türlü telefonun rootu neden bulunmaz herkes telefonunu rootluyor