LG G2 Optimus G3 [v1.4 ÇIKTI!]

Sponsorlu Bağlantılar

Sucrofe

Sucrofe

Üye
    Konu Sahibi
Bekliyorum ben de, biraz geciktiler.

Luck Star

Luck Star

Üye
yükliyecek varsa yüklemesin bu saatten sonra stabil felan değil şarj süresi gayet iyi ancak performans beş para etmez..

rom önerisi verebilecek var mı ? cm11 paranoid felan kullanan var mı ?

turkishield

turkishield

Üye
yükliyecek varsa yüklemesin bu saatten sonra stabil felan değil şarj süresi gayet iyi ancak performans beş para etmez..

rom önerisi verebilecek var mı ? cm11 paranoid felan kullanan var mı ?
liquidsmooth kullanıyorum konusunu açtım foruma imzamda da var linki bi incele istersen

Sucrofe

Sucrofe

Üye
    Konu Sahibi
Birkaç aydır Optimus G3 ROM'undayım ve herhangi bir şikayetim olmadı açıkçası. ''Mahsur kaldım'' diyebilirim aslında, Stock'a dönemedim ama Optimus G3 ROM'undan memnunum.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
    Konu Sahibi
Optimus G3 v1.4 ROM'u konuya eklendi.

metallistm

Üye
1.4 te ne fark var acaba

Sucrofe

Sucrofe

Üye
    Konu Sahibi
Stabillik açısından iyileştirilmiş ve Quick Remote için konulmayan aygıtlar eklenmiş. Şimdilik gördüğüm bunlar.

• Beğen
Tepkiler: metallistm
Luck Star

Luck Star

Üye
1.2 stabilitesi berbattı. quickremote de güzel olmuş ancak hepsini deneyen biri olarak cyanagonmed 11 en iyisi derim.

turkishield

turkishield

Üye
1.2 stabilitesi berbattı. quickremote de güzel olmuş ancak hepsini deneyen biri olarak cyanagonmed 11 en iyisi derim.
CM iyiyse liquidsmooth olağanüstü demektir tavsiye ederim :) imzamda var konu linki

Luck Star

Luck Star

Üye
video çekmiştim karar senin dostum :)
Baktım baktım herşey var yazılımda okulla uğraşıyorum bu aralar telefon sadece müzik dinlerken foto çekerken lazim oluyor simdilik viper4android felan güzel olmuş bende kullanıyordum. Valla eksiksiz ROM eğer lolippop gelirse ilk onu kurarim ama şuan gerçekten ugrasicak vaktim yok eline sağlık konu için gayet detaylı.

Luck Star

Luck Star

Üye
Birde senin verdiğin quick remote dosyasını kursam set ustu cihazda next star var midir. Xda dan bitane yukledim sadece bilindik markalar var next yok eskiden vardi

turkishield

turkishield

Üye
Birde senin verdiğin quick remote dosyasını kursam set ustu cihazda next star var midir. Xda dan bitane yukledim sadece bilindik markalar var next yok eskiden vardi
onlara hiç bakmam ben genelde kumanda düğmelerini elle tanıtiyorum

metallistm

Üye
zararlı içerik uyarısı veriyo chrom öncekilerde olmamıştı. sıkıntı olmaz umarım

Sucrofe

Sucrofe

Üye
    Konu Sahibi
Olmaz.

metallistm

Üye
Ya ben bunu birsuredir kullaniyorum gayet guzel de bazi onemli gapps eksik. Bunlari ekleme sansimiz yok mu. Misal g2 orjinal romdaki fotograf editleme fotograflar uygulamasi google maps

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Ya ben bunu birsuredir kullaniyorum gayet guzel de bazi onemli gapps eksik. Bunlari ekleme sansimiz yok mu. Misal g2 orjinal romdaki fotograf editleme fotograflar uygulamasi google maps

bunları flashlayabilirsin ama örneğin google maps forumda android uygulamalar -- gps navigasyon bölümünde mevcut hatta google earth bile var... google fotoğraflar da resim video araçları bölümünde...

Üst Alt