Optimus 4X HD aldık :) Bi arkadaşıma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Optimus 4X HD aldık :) Bi arkadaşıma

Arkadaşlar bir arkadaşıma Optimus 4X HD aldık bugün... Axess kartla 1200 TL ye fotolarıda ben çektim :) Gayet şık bir telefon.. Sizin görüşleriniz nelerdir.

Ayrıca içerisinden birçok ürünle birlikte geldi, yedek batarya bunlardan en avantajlısı :) size kesinlikle almanızı tavsiye ederim (:

Not : arkadaşıma jelatinini çıkartana kadar canım çıktı ve sonra tekrar geri yapıştırttı :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
çok güzel görünüyor. Hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: technoshark
Jomolocco

Jomolocco

Üye
hayirli olsun diyelim

• Beğen
alaStar

alaStar

Üye
hayırlı olsun kardeşim bu telefonun s3 ten bi eksisi yok ve tasarımını çok beğendiğim bi cihaz güle güle kullansın bu arkadaşın :oke:

• Beğen
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar, arkadaşımın adına.. Çok güzel oldu ya, beyaz renginide ben çok beğendim gerçekten (: İyi dilekleriniz için teşekkür ederim tekrar tekrar, dediğin gibi s3'ten bi farkı yok ve tasarım bakımından gerçekten çok iyi, ayrıca akşama güncellemesini yapacağım :)

• Beğen
Tepkiler: alaStar
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Resimler neden yan çıkmış anlamadım . :)
Mobildeyim

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Yanlamasına çektim :D ondandır :) Ali Optimus G gelmez ise bu telefonu muhakkak al derim :)

besim.farhan

besim.farhan

Üye
:) hayırlı olsun

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Optimus g gelmedi halen yahu .
Nexus 4 nasıl ...

Ocean258

Ocean258

Üye
hayırlı olsun güle güle kullansın telefon güzel beyazıda daha fazla seviliyor sanırım

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun güle güle kullansın telefon güzel beyazıda daha fazla seviliyor sanırım

Aynen siyah gördü ama yok beyaz olsun dedi :) dedim sen bilirsin :) Ama beyazı gerçekten görülmeye değermiş çok beğendim hakkaten.

enterneoll

enterneoll

Üye
rengi hoş ama bana kalırsa biraz güncelleme sorunu yaşıyacaksınız :(

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
rengi hoş ama bana kalırsa biraz güncelleme sorunu yaşıyacaksınız :(

Alır almaz güncelleme geldi şanslı ya :) Akşama güncelleyeceğim telefonunu :) ben Nexus bekliyorum kendime kısmet olur ise :)

• Beğen
Tepkiler: alaStar
alaStar

alaStar

Üye
valla lg ne kadar geçte olsa güncellemeyi sonunda veriyor ve donanımı çok güçlü ve sağlam yapıyor benim optimus black i kaç kez betona düşürdüm birkaç çizik harici donanımsal bir sorun yok telefonumda :oke:

• Beğen
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
valla lg ne kadar geçte olsa güncellemeyi sonunda veriyor ve donanımı çok güçlü ve sağlam yapıyor benim optimus black i kaç kez betona düşürdüm birkaç çizik harici donanımsal bir sorun yok telefonumda :oke:

Aynen benimde öyle kaç defa düşürdüm sayısız (: dediğin gibi çok sağlam ve kaliteli ürünler yapıyorlar bizlerde o kaliteli ürünlere sahip oluyoruz, ancak dediğin gibi geçte olsa güncelleme vermesi güzel, hiç vermemekten daha iyi dimi (:

alaStar

alaStar

Üye
Aynen benimde öyle kaç defa düşürdüm sayısız (: dediğin gibi çok sağlam ve kaliteli ürünler yapıyorlar bizlerde o kaliteli ürünlere sahip oluyoruz, ancak dediğin gibi geçte olsa güncelleme vermesi güzel, hiç vermemekten daha iyi dimi (:

OB ile aynı özelliklere sahip sgs güncellemeyi hiç almıyor mesela :ehe

• Beğen
ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
hayirli olsun :)

• Beğen
Purgatory-

Purgatory-

Üye
hayırlı olsun donanımı gayet iyi telefonun aklımı celmiyo değil sadece costum rom konusunda destek nasıl olur o düşündürüyo

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi

Teşekkür ederiz :)
hayırlı olsun donanımı gayet iyi telefonun aklımı celmiyo değil sadece costum rom konusunda destek nasıl olur o düşündürüyo

Custom bir çok rom mevcut.. Dilemediğin kadar (: Yeni güncellemeside geldi onuda yükledim gayet güzel şarjı daha normal bir seviyede :) Donanımsal açıdan son derece güçlü bir cihaz, Seninde İdeos X5 Gayet makul iyi bir cihazdı vakti zamanında :) bence artık değiştir. (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt