Operator Ftd (Telefonunuzda 2g veya 3g hatlar arasında tercih yapın ...)

Sponsorlu Bağlantılar

Indiana Jones

Üye
tşk

fedai24

Üye
teşekkürler

Sembolbu

Sembolbu

Üye
teşk

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
eyw saol :oke:

Atlas445566

Atlas445566

Üye
saolasın

Abonelikicin

Abonelikicin

Üye
İlk okuduğumda ne olduğunu bile anlamamıştım ama sonra benim arayıp bunun da programı olur mu dediğim şeyin bu program olduğunu farkettim ... GERÇEKTEN SÜPER ...

Telefonum 6630 ve çift mod seçeneği 3G-2G arasında kendisi otomatik olarak geçiş yapıp durduğundan gprs kullannırken büyük sıkıntı oluyordu. Bu program sayesinde istediğini kendin tercih edebiliyorsun YANİ TELEFONA KOYMAYI UNUTTUKLARI BİR ÖZELLİĞİ KAZANDIRMIŞ oluyor kısaca... Çok teşekkürler gerçekten ...

Yediler26

Yediler26

Üye
Selam arkadaşlar benim telefonum s5603 samsung 3g ye nasıl geçiç yapıcam? bana yardım edin...

FCmitsss

Üye
bendede 6630 var ve aynı çileyi vodafone ile bende çektim.
en kısasından hattımı aveaya taşıdım 3g evde çekiyo.vodafnede bazen 3g bazende edge de çekiyor edge ben deli ediyordu.çok yavaş
program çalışıyo fakat ayarları falan yok acep 3gli şşebekeyi kendisimi çekiyo

evanescence

evanescence

Üye
arkadaşlar n70 içn farklı bir yöntem buldum cep telefonları detek bölümünde açtığım konuda bulablirsiniz

merdemyar

merdemyar

Üye
Teşekkürler...

jkol

Üye
benim telefonda da(nokıa 6500)3g çekmiyor umıts modunda da çift modda da çekmiyor gerekli ayarları yaptım hiç bi yerde 3g işareti gelmiyor arkadaşların telefonları çekiyor.bunun sebebi nedir acaba yardımcı olabilecek biri var mı?

argocebe

Üye
N70' te çift mod ve gsm seçenekleri var. Bunun dışında ihtiyaç duyacağımız şey nedir. ilk önce bunu açıklarmısın, ben konudan ve eklediğin programdan hiçbirşey anlamadım...
kardeşim çift modda 3g gidip geliyor ben sabit kalmasını istiyorum

cosi

cosi

Üye
teşekkürler :oke:

Üst Alt