Tavsiye Operadan inen dosyalar

Sponsorlu Bağlantılar

ykd96

ykd96

Üye
operadan download edilen dosyalara erişilemiyor. dosya yöneticisinden vs. ulaşılamıyor ayrıca kaydedilecek yeri nere seçersen seç ulaşılamıyor.

bayon

Üye
Bu Opera sadece tepkileri dindirmek için portlandı. Kaç gün önce güncellendi en son?
En son ki gelen güncellemeler uygulama açılama sorunu içindi ki instagram da hala beta da öyle mi kalacak sanıyorsun ?

westmoreland

westmoreland

Üye
Opera bildiğiniz dalga geçmek amaçlı yollanmış mağazaya. Mobil görünüm, saçma sapan hatalar falan. Bir de aylarca bekletmişlerdi. Operadan indirdiğin dosyayı bulamıyorsun, bu bir sorun. Maxthon var. Bence Windows Phone'da en güzel tarayıcı. IE'de çok iyi. Operaya gerek bile yok. Girin bir yıldız verip çıkın terbiyesizlere.
En son ki gelen güncellemeler uygulama açılama sorunu içindi ki instagram da hala beta da öyle mi kalacak sanıyorsun ?
Valla ben öyle kalacağını sanıyorum birader. Ben telefonu geçen sene eylül de almıştım, instagram yoktu. Bir kaç ay sonra geldi. Hala beta. Betadan çıkacağını da pek sanmıyorum.

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye

Konu instagram mı opera mı? Hadi ikisini de aynı firma yapıyor olsa bişey demeyeceğim. Alakasız iki uygulama yani. Karşılaştırmak doğru değil ki bu ikisini. Gerçi onun da öyle kalacağını düşünüyorum ben :D

bayon

Üye
Konu instagram mı opera mı? Hadi ikisini de aynı firma yapıyor olsa bişey demeyeceğim. Alakasız iki uygulama yani. Karşılaştırmak doğru değil ki bu ikisini. Gerçi onun da öyle kalacağını düşünüyorum ben :D

Beta yazıyor ya onu demek istedim neyse çekişmeye girmeyeceğim güncelleme geldiğinde yazarım sana

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
byler opera calısıormı 920 de bnde atıyordu

ErenMSC

Üye
Elbet bir gün :D

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
O gün 2 yıl içinde gelmezse hiç gelmez. WP trendi bittiği an öyle kalır

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
Instagrama gelmiş konu :) bende şikayetçiyim hala beta uygulama kimsenin yanında açamıyorum ınstagramı dalga geçiyorlar hepsi beta size gelenler diye

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
operanın şu hali son derece iyi kabul mükemmel değil ama 2gde ve parazitli 3gde internet explorerdan ne çektiğimi iyi bilirim sayfa yeniden yüklemesi 10mb internete ve%15 şarja maloluyor tam bir rezalet wifiile fena değil kabul ediyorum ama çoğunlukla mobilden bağlanan biri olarak İEnin tam bir rezalet olduğu kanısındayım düzgün bir başlangıç ekranının olmaması da cabası çoklu sekme konusunda rezalet 4sekmeye mahkûmuz opera ise aynı anda 100ü aşkın sekme açabiliyor haa kusursuz mu değil arada request error veriyor onuda sayfayı yeniden yükleyerek çözebiliyoruz
İE tam Opera beta ama İE operadan beter
birkaç Ufak ayar ile opera tek gider benim için
Operadan videolar indirdim ama nereye indiğini bulamadım.Dosyalardan bakıyorum yok videolara bakıyorum yok.Yok oldu sanki inen videolar.Kapasite kontrolüne bakıyorum azaldı boş alan ama yok bulamıyorum
ortak, opera indirdiği içerikleri gömülü vaziyetteki çekirdek klasöründe saklıyor, downloads bölümünden indirdiğin içerikleri görüntüleyebilir, silebilirsin ama taşıma olayı yok o yönü kötü geri bildirim yapalım bir sonraki güncelleme ile bu indirme olayına bir ayar çeksinler :)

Son düzenleme:
Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Takipçi Satın Al

Üst Alt