Tavsiye Operadan inen dosyalar

Sponsorlu Bağlantılar

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
Operadan inen dosyalar
Operadan videolar indirdim ama nereye indiğini bulamadım.Dosyalardan bakıyorum yok videolara bakıyorum yok.Yok oldu sanki inen videolar.Kapasite kontrolüne bakıyorum azaldı boş alan ama yok bulamıyorum

achambo

achambo

Üye
video indirirken indirme konumu seçiyomusunuz?

öyleyse başka bir video indirmeye bas ineceği yerde eski videolar vardır

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
Yok hayır kendi otomatik indiriyorPardon seçiliyormuş.Ben video yerine kaydediyorumama hiç bi yerde çıkmıyor hala dosyalarda da gorunmuyor ne hikmetse

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Bilgisayardan bakmayı deneyin

saynesim

saynesim

Üye
Sisteme yani operanın içine geliyor tek çaresi operayı tamamen silip tekrar yüklemek sorun hal olacak

Son düzenleme:
YkPkY

YkPkY

Üye
Dosya yöneticinden bak

Emre

Üye
Download Yani İndirilenler Klasörüne Bakarmısın.
Dosya İndirdiğinde Dosya Konumunu Seç Çıkmıyormu ?
Format'a Göre Klasör Belirliyor Opera Misal .mp3 Musıc(Müzik) Klasör'üne Gider.

habbuj

habbuj

Üye
boşuna uğraşmayın arkadaşlar indirilen dosyalara erişemezsiniz. Ancak operada download kısmından dosyalarınızı görebilirsiniz.

Serhan

Serhan

Üye
boşuna uğraşmayın arkadaşlar indirilen dosyalara erişemezsiniz. Ancak operada download kısmından dosyalarınızı görebilirsiniz.
Dosya yöneticisi ile çok kolay erişebiliriyor...

Emre

Üye
Dosya yöneticisi ile çok kolay erişebiliriyor...
Download Yani İndirilenler Klasörüne Bakarmısın.
Dosya İndirdiğinde Dosya Konumunu Seç Çıkmıyormu ?
Format'a Göre Klasör Belirliyor Opera Misal .mp3 Musıc(Müzik) Klasör'üne Gider.

• Beğen
Tepkiler: Serhan

bayon

Üye
işte oyle olmuyor operada gozuken music dosyası telefonda gozuken music dosyası değil farklı klasorler o yuzden inen gozukmuyor

• Beğen
Tepkiler: versino2
Serhan

Serhan

Üye
işte oyle olmuyor operada gozuken music dosyası telefonda gozuken music dosyası değil farklı klasorler o yuzden inen gozukmuyor
Dosya töneticisi dediğim mağazadaki files uygulaması veya başka explorer lar vs.

Emre

Üye
(Müzik Video vs) İndirdiğinde Dosya Konumunu Şeç Çıkmıyormu ?

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
Ne yaparsam yapıyım çıkmadı.Bende sorunu indirdiklerimi indirilen yerden bakmakla çozdum.

bayon

Üye
(Müzik Video vs) İndirdiğinde Dosya Konumunu Şeç Çıkmıyormu ?
çıkıyor ama dediğim gibi telefonun asıl galerisine inmiyor ve diğer explorer dosya yöneticileriyle de gözükmüyor ayrıca bilgisayarda da çıkmıyor bu arada telefonum lumia 930 hafıza kart girişi yok. Karta inse taşırız falan ama maalesef gözüken bi yere inmiyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ykd96
Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Kullanmayın şu Operayı

Emre

Üye
Umarım WP10'da Opera Mobile Chrome Gibi Tarayıcılar Gelir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt