bayon
Üye
O kadar kullanışlı değil ki ama tamam internet deneyimi iyi ama pratik değil opera gibiBoşuna eziyet çekiyorsunuz. IE gibisi yok şu an. Belki UC Browser olabilir...
O kadar kullanışlı değil ki ama tamam internet deneyimi iyi ama pratik değil opera gibiBoşuna eziyet çekiyorsunuz. IE gibisi yok şu an. Belki UC Browser olabilir...
O kadar kullanışlı değil ki ama tamam internet deneyimi iyi ama pratik değil opera gibi
Kalsın sıkıntı değil bu hali de işimi goruyo benim ki gelişeceği belli birşeyEski bir Opera Dev olarak söyleyeyim bu Opera daha çok betada kalır.
Kalsın sıkıntı değil bu hali de işimi goruyo benim ki gelişeceği belli birşey
En son ki gelen güncellemeler uygulama açılama sorunu içindi ki instagram da hala beta da öyle mi kalacak sanıyorsun ?Bu Opera sadece tepkileri dindirmek için portlandı. Kaç gün önce güncellendi en son?
Valla ben öyle kalacağını sanıyorum birader. Ben telefonu geçen sene eylül de almıştım, instagram yoktu. Bir kaç ay sonra geldi. Hala beta. Betadan çıkacağını da pek sanmıyorum.En son ki gelen güncellemeler uygulama açılama sorunu içindi ki instagram da hala beta da öyle mi kalacak sanıyorsun ?
En son ki gelen güncellemeler uygulama açılama sorunu içindi ki instagram da hala beta da öyle mi kalacak sanıyorsun ?

Konu instagram mı opera mı? Hadi ikisini de aynı firma yapıyor olsa bişey demeyeceğim. Alakasız iki uygulama yani. Karşılaştırmak doğru değil ki bu ikisini. Gerçi onun da öyle kalacağını düşünüyorum ben![]()
Beta yazıyor ya onu demek istedim neyse çekişmeye girmeyeceğim güncelleme geldiğinde yazarım sana
İkisi de betadan çıkmazSelamlar kardeşO gün 2 yıl içinde gelmezse hiç gelmez. WP trendi bittiği an öyle kalır
ortak, opera indirdiği içerikleri gömülü vaziyetteki çekirdek klasöründe saklıyor, downloads bölümünden indirdiğin içerikleri görüntüleyebilir, silebilirsin ama taşıma olayı yok o yönü kötü geri bildirim yapalım bir sonraki güncelleme ile bu indirme olayına bir ayar çeksinlerOperadan videolar indirdim ama nereye indiğini bulamadım.Dosyalardan bakıyorum yok videolara bakıyorum yok.Yok oldu sanki inen videolar.Kapasite kontrolüne bakıyorum azaldı boş alan ama yok bulamıyorum

Selamlar kardeşLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız![]()