Haber Opera Mini Tarayıcısı için Betaya Katılın! (Güncelleme: 3 Mart)

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
genel olarak başarılı fakat kelime tahminleri bir tek bende mi çalışmıyor. ayrıca maxicep forumun opera mini ozel sürümünü sayfanın en altından seçebilirsiniz. ciddi veri tasarrufu sağlıyor.

• Beğen
Tepkiler: Serhan

Serhan

Serhan

Üye
transparan tile yok :(

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Önceden kotam bitmesin diye Symbian'da kullanırdım. Şimdi ise Opera Classic(Mobile) kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY, emz, Toprak47 ve 1 kişi daha

fraps34

Üye
Dandik yapmışlar forumda gezerken yada googleda birşey aratınca yazılar bir acayip görünüyor. Telefonumda hd ekran var ama sanki vga ekran tel ile internette geziniyormuşum gibi yazılar köşeli köşeli oluyor. yakınlaştırma uzaklaştırma yaptım birşey değişmedi.

Yahu şu wp platformunda bir kere yüzümüz gülmeyecekmi , herşey yarım yamalak

Son düzenleme:
toprak00

toprak00

Üye
bekliyoz görelim bakalım

gurmer21

Üye
Merhaba arkadaşlar

L920 kullanıyorum.Cihaza bugün format attım ve nsrt ile 8.1 cyan yükledim.Ayarlardan hesap eklemeye girip Facebook hesabımı ekledim.Kişiler hub ına Facebook bildirimleri düzenli olarak geliyor.Ama Facebook uygulamasından girince bildirimleri sağlıklı olarak alamıyorum.Şimdi baktığımda ise ayarlardan hesap eklemede hesap ekle
çıkmıyor.Ayrıca eklenen hesaplar içinde de yok.Daha önce
Cyan üstüne gdr1 yukluydu ve sorun yoktu.Problem ne olabilir?

Serhan

Serhan

Üye
Merhaba arkadaşlar

L920 kullanıyorum.Cihaza bugün format attım ve nsrt ile 8.1 cyan yükledim.Ayarlardan hesap eklemeye girip Facebook hesabımı ekledim.Kişiler hub ına Facebook bildirimleri düzenli olarak geliyor.Ama Facebook uygulamasından girince bildirimleri sağlıklı olarak alamıyorum.Şimdi baktığımda ise ayarlardan hesap eklemede hesap ekle
konu yeri tam burası :alkis @Sensation

• Beğen
Tepkiler: emz
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Merhaba arkadaşlar

Ayarlardan Facebook hesabı ekleme olayı kalktı artık kullanılamıyor :)

dakamon

dakamon

Üye
Opera bana bu symbiandaki operayı falan hatırlattı. Sistem 2014 model brovser 2000 model miş gibi :)

• Beğen
Tepkiler: emz ve fraps34

Ecnyz123

Üye
Link ten Beta'ya katılmayan kullanıcılar indiremiyor değil mi.

versino2

versino2

Üye
Ben indirdim kayıt olmadan bi kaç da denem yaptım bazı siteleri sorunsuz giriyor :D

toprak00

toprak00

Üye
Arkadaşlar OPERA MİNİ mağazaya yuklenmiş yuklemek isteyenlerin bilgisine

ArMaGeDdOn_87

Üye
Mail ile neden download linki gelmedi ki ?

ErenMSC

Üye
Hiç gerek yok İnternet Explorer zaten işini yapıor

Emre

Üye

Yasaklı Sitelere Giriyormu ?
:ehe

lost68

lost68

Üye

saynesim

saynesim