Haber Opera Mini Tarayıcısı için Betaya Katılın! (Güncelleme: 3 Mart)

Sponsorlu Bağlantılar

yeminli06

yeminli06

Üye
İndiriyorum açılıyor sol yukarda bişey dönüyor tekrar kapanıyor neden ?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
İndiriyorum açılıyor sol yukarda bişey dönüyor tekrar kapanıyor neden ?
Bende de aynı sorun var, açamadım bir türlü programı, o kadar bekledik yukledik te ama kursağımızda kaldı açılmıyor.

emz

emz

Üye
Abi resmen Apple tanıtımını beklediler varya. @bulutsuzgece @Aybin.Kiliç @papakudioflu
Abi bugün Apple tanıtıma başladı uygulamalar anında yayınlandı. Bu arada iphone 6 bayağı iyi olmuş duyurulur:ehe Tabii parası çok olana, yanına da apple watch. Bu opera normal sürümde verseler bari. Onda artık seneye tanıtıma denk gelir :ehe

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve Aybin.Kilic
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Abi resmen Apple tanıtımını beklediler varya. @bulutsuzgece @Aybin.Kiliç @papakudioflu
Abi bugün Apple tanıtıma başladı uygulamalar anında yayınlandı. Bu arada iphone 6 bayağı iyi olmuş duyurulur:ehe Tabii parası çok olana, yanına da apple watch. Bu opera normal sürümde verseler bari. Onda artık seneye tanıtıma denk gelir :ehe

iPhone 6'dan ziyade "Apple Watch" geceye damgasını vurdu.
Etkinliği canlı izledim. Saat gerçekten olağanüstü...

iPhone 6'da çok bir dalga yok.
Ama 120-240fps slow motion video olması güzel :oke:

Darısı bize olsun diyelim :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve emz
emz

emz

Üye
iPhone 6'dan ziyade "Apple Watch" geceye damgasını vurdu.
Etkinliği canlı izledim. Saat gerçekten olağanüstü...

iPhone 6'da çok bir dalga yok.
Ama 120-240fps slow motion video olması güzel :oke:

Darısı bize olsun diyelim :tebessüm:

Abi keşke aynı özelliklerde bir wp olsa. O slow motion ve saat hakikaten iyiydi. Ben tamamını izlemedim ama saat resimlerde falan da çok hoş gerçekten ve son zamanlara kadar.hiç beklenmiyordu. Sürpriz oldu herkese denebilir. O saat aynı şıklık ve özelliklerde wp de olsa ben olsam alırım. Ama ne yalan söyleyeyim Apple olması fa bir ayrı yakışıyor. Çook hoşuma gitti:) :)

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
O apple watch varya.. Mavi 5cmin yanında mavi watch nasıl durur hayal bile edemiyorum. Çok pahalı olmasa bare.

• Beğen
Tepkiler: emz
meg1ddo

meg1ddo

Üye
Opera mini neden açılmıyor nedeni ne olabilir, başka kimsede varmı bu sorun.

Serhan

Serhan

Üye
Aynı anda üzülürken sevinmek böyle işte. :ehe. Şimdiden biriktir ;)

Aynen ya acayip durumdayım bi yandan 2015 te çıkmasına çok üzülüyorum yandanda 1000 tl olmasına hem sevinip hen üzülüyorum :D :ehe

fraps34

Üye
1800 mah batarya , 4.7 inç 750p hd ekran ,1gb ram , artırılamayan 16gb hafıza ve apple nfc yi keşfetti. Vayy be olağan üstü bir telefon tanıtmışlar.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY, csll, hitafnalsa ve 1 kişi daha
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar iPhone ve Apple Watch muhabbetine çok girmeyelim.
Gireceksek de iPhone bölümünde devam edelim.
Bugün onların günü sonuçta.

Microsoft bir şeyler tanıtana kadar bize beklemek düşer :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: emz ve ...decode...
dakamon

dakamon

Üye
Ben o akdar büyütülmesi gerektiğini düşünmüyorum saatin :) tama apple yine konuşturmuş farkını da görecez bakalım kullanım senaryolarını kullanıcı yorumlarını :) elinde bataryayla priz arayan apple kullananları çok gördük :D Bu lansman tamamen saat üzerineydi iphone 6 da çıkartmak için çıkartılmış gibi birşeydi bence. En bomba olay A8 işlemci. 89 mm2 lik alana 2 milyar transistör yerleştirmişler ve bunu 20 nm boyutuna inerek yapmışlar. Mühendislik harikası. Qualcomm a işlemci nasıl olurmuş dersi veriyor. Performans yüzde 20 gpu performansı yuzde 50 pile katkısı da +%50 minimum diyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Quantal Quetzal
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben o akdar büyütülmesi gerektiğini düşünmüyorum saatin :) tama apple yine konuşturmuş farkını da görecez bakalım kullanım senaryolarını kullanıcı yorumlarını :) elinde bataryayla priz arayan apple kullananları çok gördük :D Bu lansman tamamen saat üzerineydi iphone 6 da çıkartmak için çıkartılmış gibi birşeydi bence. En bomba olay A8 işlemci. 89 mm2 lik alana 2 milyar transistör yerleştirmişler ve bunu 20 nm boyutuna inerek yapmışlar. Mühendislik harikası. Qualcomm a işlemci nasıl olurmuş dersi veriyor. Performans yüzde 20 gpu performansı yuzde 50 pile katkısı da +%50 minimum diyorlar.

Bir üstteki mesaj :okusopa:

Üst Alt