Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OPDA.NET.CN (OPDA) Yeni Sertifika alma yöntemi.Güncellendiği İçin(14/05/10)(JRValantin3 Farkı İle)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bellatricc
Üye
opda sitesine girmiyor ne zaman girebilirim sertifika almam lazım e63 için
smile52
Üye
Arkadaşlar verdiğiniz link çalışmıyor hata veriyo girin bakın lütfen linke girebilen yazsın . acil ..
ThebLue16
Üye
site ne zaman açılır bilen varmı?? yada başka nereden sertifika alınır?
12hunkar12
Üye
lisans geldi .cer . dosyalarını indirmek için tıkladığımda paypal sayfasına yönlendiriyor ve 3 € istiyor. nedeni nedir ?
ow3rk1ll
Üye
Site açıldı ama şimdi de Failed to sign -1 hatası weriyo imzalayamıyorm sizdede öylemi?
ilhanburhan
Üye
emegine saglık yükledim.fakat;yükleyecegim sis dosyasını signedledikten sonra sertifika hatasını tekrar veriyor....cevaplarsan sevinirim(((
kursun53
Üye
yaw üstatlar ben 3 gündür bekliyorum ama bi cvp gelmedi daha ne kadar daha açık kalacak pc yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşklr...
ilhanburhan
Üye
emegine saglık yükledim.fakat;yükleyecegim sis dosyasını signedledikten sonra sertifika hatasını tekrar veriyor....cevaplarsan sevinirim(((
Rich4arD
Üye
Teşekkürler
anlamamki
Üye
Model Remark IMEI(IMEI) Apply/Upload(Time) Expire Time State Operate Nokia N8 anlama n8 357684043474507 2011-02-06 20:33
Applying delete
bu sekılde kayıt oldum ama sanırım bı kac gunde cevap gelır veya gelmezmı?
Sainter
Üye
4'ünde kayıt oldum 6'sında geldi bilginize arkadaşlar. şu an çalışıyor yani (tarih: 06.02.2011)
ilhanburhan
Üye
cevabınızı beklıyorum......
0619
Üye
bende yarım saat önce kayıt oldum hadi bakalım kaç gün içinde gelecek.
denız_23
Üye
slm arkadaslar n8 de kullanabılıyormuyuz bu olayı telefonu hack lemeye gerek varmı yoksa hack lemeden bunları uygulasam olurmu yardımlarınız ıcın tesekkurler
slm arkadaslar n8 de kullanabılıyormuyuz bu olayı telefonu hack lemeye gerek varmı yoksa hack lemeden bunları uygulasam olurmu yardımlarınız ıcın tesekkurler
Hackleme gerek kalmıyacak arkadaşım forumda ilgini çeken ve sertifa hatası aldığın uygulamalar varsa önce sertifikalayarak sonra uygulamaları imlazalayarak kullanabilirsin...
ugurares
Üye
Süpersinn arkadaşım N86 da çalıştı teşekkurler ....
karakoc38
Üye
çok güzel tebrik ediyorum..teşekkürler..
enfexion_06
Üye
SignTool dosyasını acıyorum ama uygulama düzgün olarak başlamadı diyo :S
savasant
Üye
tesekkur
enfexion_06
Üye
singtool programı hata weriyor kardes....(uygulama düzgün olarak başlayamadı (0xc0000135).sonlandırmak için tamam düğmesine tıklayın) diyo