Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OPDA.NET.CN (OPDA) Yeni Sertifika alma yöntemi.Güncellendiği İçin(14/05/10)(JRValantin3 Farkı İle)
Kardeş indirdiğin program ile bilgisayardan yapmayı deneme boşuna çünkü olmuyo. Net üzerinden yap. Onlan sertifikalandırıp Gönderiyorlar. Sen sadece gelen dosyayı masa üzerine kaydet ve güle güle kullan. Resimli anlatım'i iyi takip et yaparsın. Olmadı yine yardımcı olmaya çalışırım.
alpbugra88
Üye
kardesım ben telefonumu sertıfıkalandıramıorum cınden gelen hello dosyalarını kuramıyorum bu n97 ankarada bu ısı yapanda yok bana bı yardımcı ol nolursun
kardesım ben telefonumu sertıfıkalandıramıorum cınden gelen hello dosyalarını kuramıyorum bu n97 ankarada bu ısı yapanda yok bana bı yardımcı ol nolursun
Teşekkür ederim. Yazılanları aynen yaptım ve şu anda beklemedeyim. İnşallah işe yarayacaktır. Telefonum Nokia E 61. Ve şimdiye kadar hiçbir hack işlemini yememişti. Gerçi telefona Nokia servisinde daha yeni versiyon işletim sistemi atttırdım ama İnşallah bunu yedirteceğim.
--------------- Ekleme ---------------
Teşekkür ederim. 24 saatten daha kısa bir sürede sertifikam geldi. Henuz deneme fırsatım olmadı. Ama ilk fırsatta deneyeceğim. Emiminki işe yarayacaktır.
mu90
Üye
Ben Bi Deneyeyim Garantisi Varken Bişi Olmassa Yazarim Hemen Ki Şu Ana KDr Bi Şikayet Olmamiş...
mrkan
Üye
Arkadaşlar,gelen sertifikalarla, masaüstü programını kullanarak, E61 için daha önce yükleyemediğim,süresi geçmiş temaları,bu programla bilgisayarda sertifikalandırdım ve sorunsuz yükledim. Hem bilgisayar programı hemde site üzerinden online olarak %100 çalışıyor. Artık bu sertifika sorunundan sonsuza kadar kurtuludum.
Bu meodu bulup bizlerle paylaşan arkadaşa sonsuz teşekkürlerimi borç bililrim. Gerçi telefonumun imei numarasına bir çin sitesine verirken biraz güvenemedim ama biraz araştırınca bu sitenin çokta güvenilmez bir site olmadığını gördüm ve çekinmeden imei numaramı girdim. Herkese iyi günler dilerim...
meteorlift
Üye
2 SENE önce 1001 zahmetle opda dan sertifikamı aldım İMEİ nomu bugüne kadar klonlamadılarsa dahada klonlamazlar heralde sertifika sürem doldugu için biraz önce tekrar baş vurdum ve hemen onaylandı 2 senedir girmedigim siteden kaydımı silmemişler hayret...
dessas_fani
Üye
sen artik benim kahramanimsin coook tşk yemeişim sertifikasını coooooooook teşekkürler
sen artik benim kahramanimsin coook tşk yemeişim sertifikasını coooooooook teşekkürler
tolgaeda
Üye
kardeşim eline koluna sağlık sertifikamı 5 saat sonra aldım
Qaantum
Üye
installing root cert geliyo bekliyo normal mi 10 dakka bekledim
mcfethi
Üye
cer yaptım fakat pcye inmiyor...indiriyorum ondan sonra pcde gözükmüyor...ne yapmam lazım...
bizbo
Üye
allah sizden razi olusn..... sizin syenizde güncellenmis n95 imi tekrar hackleyebildim.... artik ister signed ister unsigned hersey tikir tikir calisiyor.... saolun
ya ben yaptımda toonwars oyunu yapamıyorum seçemiyorum gözükmüyor toonwars sis secme bölümünde nie acaba ?
mm_mm
Üye
yaptım ama cer bu dosyaları ındır dedıgımde 3 + euro diye yazı cıkıyor onu tıladıgımda kart işlem ekranı cıkıyor opda da bilen birileri özel msjla ulaşabilirmi lütfen yardım
skorsky53
Üye
kardes ben bu SignSISTool.zip dosyasını çalıştıramadım hata verio ndn acaba
Y.Berker
Üye
teşekkürler
wolkan123456789
Üye
kardesım saol beklıyorum bakalım 3 gün içinde gelecek mı?
bide kardesim singded i indirdim de napcam dosyaları bı kısaca anlatsan sevinirim ...
bide 3 dolar yada 3 Euro mu yatırcaz bedavası yokmu
su 3 dolar yada 3 euro odemeyenler nasıl yaptınız acaba
yardım edin beyler bayanlar kafayı yıcem şu cer ile keye bastıgımda 3 dolar yada 3 euro meselesine care bulun orda takıldım (PLS HELP)
hırker
Üye
ya arkadaşlar program nasıl indirilir yardımcı olurmsunus