OPDA.NET.CN (OPDA) Yeni Sertifika alma yöntemi.Güncellendiği İçin(14/05/10)(JRValantin3 Farkı İle)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muddy54

Üye
sisx formatını görmüyor program onu nasıl hackleyeceğiz??

baqbaq

baqbaq

Üye
Teşekkür ederim kardeş, şuan gelmesini bekliyorum.

xyzsrvyr

Üye
Allah aşkına bu opda.cn den sertifika alabilen var mı? Site login olduğum halde sertifika durumunu görmek için tıkıladığımda atıyor. tekrar tekrar login gerekiyor. bir türlü sonuca ulaşamıyorum. yardım lütfen...

nokio_6233

nokio_6233

Üye
ben bu siteden 3 gün içersinde sertifika almayı başardım :oleyve telefonuma yüklemek isteyipte yükleyemediğim bir sürü sertifika sorunu olan programların hemen hemen hepsini yükledim :dance: ve şu an telefonum avuç içi bir pc gibi oldu desem yalan olmaz :D bu OPDA.NET.CN sitesini kim bulduysa kim akıl edipte paylaşmışsa allah ondan razı olsun :sukur:

gorkemm55

gorkemm55

Üye
aynen yaptım bekliyeceğim teşekkürler

fbsebo

Üye
sertifikam çıktı ama indiremiyorum :S para istiyor.napcaz ???

umtuon

Üye
sertifikamı 24 saatte aldım daha oncede olmus olabılır ancak bakmadım 24 saatte hazır sertıfıkam ama sımdı nasıl yuklıyecem bunu tele?

rasty35

Üye
Öncelikle çok teşekkür ederim .sis uzantılı uygulamaları başarıyla lisanslayıp e72 model telefonu attım.
Ama bir sorum olacak .jar uzantılı uygulamaları nasıl lisanslıycaz?

fbsebo

Üye
onlara lisans gerekmez

alirr

Üye
işemleri yaptım şimdi bekliyorum.bu olayı beklemeden yapmanın bi yolu yokmudur

apobaba1234

apobaba1234

Üye
benim telefon sertifikalanamayan firmware var sürümü düşürmek için çok uğraştım bulamadım .üyelik yaptım bekliyorum inşallah bu işe yarar çok sinir oldum .neymiş güvenilmeyen sağlayıcıymış ulan sanane ben güveniom benim telefonum :off:

gorkemm55

gorkemm55

Üye
Sertifikam 1 günde gelmişti opdadan

enblack

Üye
teşekkürler

stk44

stk44

Üye
Yaptım ßakalım Ne Olacak :=)

Applying

diyor :hmmm

mr_problem

mr_problem

Üye
İşlemler tamam sertifika sanırım 14.57 itibariyle hazır olacak gibi bişey yazıyo orda :D:D olursa süper olur telefonu kırmakla uğraşmayız..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kendi web sitesinden Hallettim arkadaşım ama kendi bilgisayarımdaki programdan olmadı yinede işimi gördü çok sağol emeğin için.. :D

stk44

stk44

Üye
OPDA DAN İNDİRDİM SERFİTİKA HAZIR SİMDİ NE YAPMALIYIM?

SUANDA NE YAPMAM LAZIM DOSYALARI İNDİRDİM???

--------------- Ekleme ---------------

Neden insanları bekletiyorsunuz adam akıllı serfitika yolu yokmu?

stk44

stk44

Üye
Birisi cevap versin?????????????????????????????

tolgahat

Üye
aynı sorunla bende karşılaştım biri cevap verebilir mi acaba...

nsren

nsren

Üye
kardeşim helal olsun sana emegine saglık mükemmel oldu çok sagol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt