OPDA.NET.CN (OPDA) Yeni Sertifika alma yöntemi.Güncellendiği İçin(14/05/10)(JRValantin3 Farkı İle)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Sağol

emrexz

Üye
ben yaptım hepsini kuruyo diyo hafıza kartını gösteriyorum kuracağı yeri sonta sertifika kısıtlıyor diyo lütfen yardım

zaza_58

Üye
canım kardesim cok saol benden bi t0n dua aldım kardes.:d

nakos

Üye
samsung g810 için oluyor mu ?

--------------- Ekleme ---------------

benim imei 16 rakam bide yan çizgi var sonra da 5 rakam 1234567890123456/5 bu şekilde o da hata diyor imei numarası için

bizbo

bizbo

Üye
usta bende bir ay oldu hala "appliying" diyor yaa.... sinirim bozuldu !!! bunun baska caresi yok mu?

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
Applying 5 gün oldu daha bekliim baska yokmu bunun bi çaresi n 95 im var ama bise yapamıyorum

uzman01

Üye
15 gün oldu sertifikamı hazırlamamışlar ben de sinirlenip kaydımı sildim!!!!!!!!!!!:nono:

tituslivius

tituslivius

Üye
bir sorun var sanırım opda da herhangi bir gelişme yok hala beklıyorum bende foruma yazmışlar anladığım kadarı sorun olduğu belli

tacerboy

Üye
çok teşekkürler hiç beklemeden sertifika aldım :)

fatih__

fatih__

Üye
5 gun oldu hala gelmedı cer dosyası :off:

cemkara

Üye
oluşturdugunuz cer ve dosyalarını girin diyorsun son resimde(sign sis tool) onu pek anlayamadım nasıl oluşturmak ??
çok iyi anlatmışsın tam benim gibi fazla bilmeyenler için ama o oktada soru işaretleride oluştu.
belki cer ve oluşturmaktan veya girmekten ne keastediyorsun anlatırsan seviniriz.
teşekkürler

Ninjaemos

Ninjaemos

Üye
Opda Artık Sertifika Vermiyr Sanırm

semicik

Üye
Eminmisin..? Arkadaşlar 15 gündür bekliyorum hala çıkmadı..Eger çıkmaz diyosanız üyeligimi iptal edicem nasıl edebilirim .

ferhat4135

ferhat4135

Üye
gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye

arkadaşlar hata bu ne yapabilirm 1kaçtane denedim sis dosyası ama hata aynı opda dan sertifika aldm ama ise yaramıo telefonda da denedim gerekli uygulama erişimine izin verilmedi falan gibi hatalar geliyor

srcnckr

Üye
bu vewrdiğin linkteti signsistoolu indiriyom ama kurmuyo bilgisayara programı,açamıyorum bu yüzden. neden olmuyo acaba.

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
kurulmuyor arkadasm direk calısıo ama hata veriyor bi sorun var

srcnckr

Üye
direk çalıştığı falan da yok. açılmıyo bile. uygulama düzgün olarak başlayamadı diyo

jagry

Üye
şu sertifikalama yönteminin resmi bi şekli olsa... en güvenlisi symbiansigned.com çünkü symbian vakfının resmi kurumu fakat onda da paralı hale gelmiş. açık olanında pek birşeyi sertifikalandıramıyoruz çünkü zaten bizden önce birileri yapmış oluyor. böyle çin sitelerine yada ne olduğu belli olmayan yerlere imei numarasını vermek istemiyorum o yüzden doğru dürüst program da kullanamıyorum.... ****** generator tarzı program falan birşeyler olsa da biyere numara vermeden şu işi halledebilsek ya...

menzil957

menzil957

Üye
indirilecek olan 3 dosyadan signin olanını vermedi ve
signsis programıyla deniim dedim dosyasını görmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt