OPDA.NET.CN (OPDA) Yeni Sertifika alma yöntemi.Güncellendiği İçin(14/05/10)(JRValantin3 Farkı İle)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ocean09

Üye
teşekkürler pardon aptallığımı bağışlayın ama bu singtool nasıl oluyor yani dosyaları nerden seçiyoruz ??

mertullah

mertullah

Üye
çok teşekkürler inş. işe yarar fakat bişi sorcm bunu yapmk risklimidir yani imei verioruz sonçta içime bi kurt düştü:s

Konstantine

Konstantine

Üye
4 gÜN OLDU HALA BEKLİYORUM NEDEN UZUN SÜRDÜ ACABA :(

lgkg300

lgkg300

Üye
Arkadaşım dediklerinin aynısını yaptım yalnız 2 gündür opda sitesine başvurdum hala "applying" yazıyor sanırım başvurum kabul edilmedi ya da başka site mi kullanmalı mıyım? en son firmware yi mi yüklesem?

Konstantine

Konstantine

Üye
Yokmu bi cvp verecek 19 undan beri bekliyorum 24 ü oldu?

bilgehan_kalkan

bilgehan_kalkan

Üye
Benimki de 4 gündür gelmedi arada böyle aksamalar normal mi?

sedat8

sedat8

Üye
arkadaşlar bende beklıorum 5 gun oldu ama halaa alamadım, heralde sertifika vermeyi bıraktılar... :(

Konstantine

Konstantine

Üye
Sanırım öyle oldu kaç gündür bekliyoruz bi cvp verende yok s60 a döncez bu gidşle...

aliyarar1790

aliyarar1790

Üye
ben başvuruyu bugün yaptım hadi haırlısı ne zaman verecekler bakalım...

DiscoInferno89

DiscoInferno89

Üye
Benim başka bir telefona sertifika almam lazım 3 günder appliying diyor başka bişey demiyor. Bence işi bozdular artık :S

xxkatilimxx

xxkatilimxx

Üye
:oke: çok saol dstm bekliyorum

mertullah

mertullah

Üye
günlerdir bekliorm arkdaş hala apply yazıo umudu kstim artk:(

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
OPDA ters köşe etti miLLeti , 20sinde yapıLan başvuru haLen onayLanmamış :hmmm

galaxy7

galaxy7

Üye
güzel paylaşım:oke:

scorebit

Üye
Bu sabah farklı yasal uyarı geldi. ............... imei klonlanmıştır, telefon 1 ay içinde kapatılacaktır, satın aldığınız yere gidin diye. Gittim aldığım yere bu imei seninki değil korkma dedi. Buraya yolladığımı söylemedim tabi ama öyle korktum ki bi daha tövbe. Dikkat edin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt