OPDA.NET.CN (OPDA) Yeni Sertifika alma yöntemi.Güncellendiği İçin(14/05/10)(JRValantin3 Farkı İle)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emegine saglık yükledim.fakat;yükleyecegim sis dosyasını signedledikten sonra sertifika hatasını tekrar veriyor....cevaplarsan sevinirim(((

bıktım sertifika hatası sorularından.....arkadaşlar hack yapsak nasıl olur bilgisi olan var mı...? tşkler

ellerine sağlık kardeşim e71 güncellemiştim daha önceden...tel hiç iş görmez oldu.şimdi opda sertifikasını yüklüyoum tel hacklenmek üzere birazdan sonucunu yazarım...tşk ederim

MhsN35

Üye
arkadaşlar bnde yaptım bunu ne olduğunuda bilmiorum ama ypatıktan sonra mesaj kutusu dolu gibi uyarı werip duruyo hep tüm msj kutusunu sildim ama hala o sorun var telim E72 we daha yeni aldım garantili garantiye wersem bi sorun olurmu we tel kendi kendine donuyo onu da sölücem garantiye werdikten sonra ama bunu yaptım die garanti dışı olmaz telefonum deme ondan korkuyorum acilen yardımcı olcak biri olursa çok makbule geçer konuyu hazırlayan arkadaşlarında ellerine sağlık çok anlaşılır yazmış

Arkadaşım sertifika almak için vermiş olduğun imei numarası aslında senin telefonuna has (özel) bir numaradır, klonlanması (kopyalanması) durumunda faturanla servise git düzeltilir. mesaj kutusundaki hatanın sertifikalamanla bi alakası olabileceğini düşünmüyorum, sertifika sadece yüklemen gereken unsigned programları telefonuna uygun hale getirir, faturanla birlikte git servise, hatta kvk'da faturayada gerek yok, gönül rahatlığı ile ver telefonu hiç birşey olmaz (inş.) korkmana gerek yok...

22.02.2011 - 10:00 sularında sertifika başvurumu yaptım ve 22.02.2011 - 18:00 sularında sertifikamı aldım yani 8 saat içinde sertifikam hazırdı. Sorunsuzca ''cer - signstools'' dosyalarını indirdim tüm uygulamaları da sorunsuzca sertifikaladım telefonumda artık gıcır gıcır unsigned - signed ayrımı yapmaksızın istediğimi çalıştırmanın rahatlığını yaşıyorum.

JRValantin3 size ne kadar teşekkür etsem azdır.. Allah razı olsun

MhsN35

Üye
saol arkadaşım yardımın için tel kendi kendine donup kalıyo anca bataryasını çıkarıp taktığımda düzelio o yüzdende wercem garantiye

AHMEDO38

Üye
sis dosyalarının sertifikalayabiliyoruz da sisx dosyalarını görmüyor onları nasıl yapğacağız yardımcı olursanız sevinirim

'Patron

Üye
İmei Numarımı vermee bıraz sakat gibi gelıo. verdım ama sonra delete yaptım . gerçi giden gitmiştir çoktan ama. umarım gıtmemıstır.

jeki01

Üye
sis dosyalarının sertifikalayabiliyoruz da sisx dosyalarını görmüyor onları nasıl yapğacağız yardımcı olursanız sevinirim

nerde gormuyor imzalama programindami asagida dosya turunde sisx secenegi olmasi lazim.

--------------- Ekleme ---------------

Hackleme gerek kalmıyacak arkadaşım forumda ilgini çeken ve sertifa hatası aldığın uygulamalar varsa önce sertifikalayarak sonra uygulamaları imlazalayarak kullanabilirsin...

her program icin gecerli degildir bu. Turkcelestirilmis programlar kisminda gorebilirsin. Hacklemek en iyisi bence. Sertifika sorunu yok.

arda46

Üye
bu site hata veriyor ne yapmam gerek

This webpage is not available
The webpage at might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.
Error 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Unknown error.

gourme

Üye
öncelikle çok teşekkürler...herkesin cer'ini 15 dk bilemedin 1,5 saatte hazır eden OPDA benim cer'imi 3 gün oldu vermedii yaa hala applying yazıyor... bana garezi mi var bu opdanın nedir....

rekod

Üye
Eline sağlık kardeşim işime yaradı tşk ler

gerçekten güzel anlatım olmuş bende açıkçası tırstım imei verme yüzünde ama araştırdım ve yüzde 90 ı sakıncasız yorumlar gördüm zaten bu sertifika sürekli dert oluyodu başıma inşallah kurtulucaz bakalım tekrar sağolun..

Arkadaşım bende çok araştırdım bu hack işini ama sertifika almadan olmuyor sanırım.imei konusunda çok tereddüt ettim ama senin gibi araştırmalarımda opda dan birçok telefona sertifika alıpda yıllarca sorunsuz kullanan arkadaşların yorumlarını okudum sadece bir kişi n82 sinin kapandıgını söyledi oda belki opdayla alakalı degilde normal şartlarda imei sallama yapan adi insanların piyangosu vurmış olabilir bu bana cesaret verdi kader kısmet deyip biraz evvel opdaya imei mi veripsertifikamı istedim.hadi hayırlısı bakalım.....inşallah birşey olmaz......

BENDE DE hata verdi bu bir bilesen hatası yuklenemıyor dıyor neden ?

cezamal

Üye
Ellerin Dert görmesin ! Senin sayende Core codec yükleyebildim telime ..

slck125

Üye
ya ben herşeyi dogru yapıyorum en sonda sign yazısı cıkıyor ama sisx dosyası yok ortalıkta kaydettigim yeride masa üstü yaptım bir çok kez denedim neden olmuyor ?

arkadaşım iyi güzelde toptan nasıl sertifikalıyacağız eldeki programları oyunları v.s ?? niye birde cer dosyası denilen birşey var ?? sertifika sitesine kayıt olduktan ve state durumu normal yazdıktan sonra otomatik tüm prolar oyunlar sertifikalı sorunsuz çalışması gerekmiyormu ??? yok cer oluş yok zer oluştur yuh be.. ve bi sorun daha ortaya çıktı hangi bölümden bulduğumu tam hatırlamıyorum ama hac k.sis diye bi program buldum tele kurdum (hafıza kartına) sonra binpda falan yazdı teli resetledi. sonrada sis ve sisx gibi doysaları açmaya çalıştığımda önceden sadece sertifikayla ilgili sorunlar veriyordu şimdi hep dosya bozuk uyarısı veriyor neden ?? vallahi 3 gündür canımdan bıktım ayarlayacam diye...

buraq61

Üye
Allah kolaylık versin hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...