Opda cepte anlatım cepten sertifika !!

viafuzun

Üye
çok iyi paylaşım ama tüm adımları harfiyen uyguladım son adımda go dediğimde error veriyo C:/data/freesigner/freesigned.log dosyasına yazdı diyo ama o dosyaya gidince de error yazıyor

ali601

Üye
Sağolasın Güzel Paylaşım

YasirN

Üye
    Konu Sahibi

Bunu acıklamıstım o uygulamayıda opda uzerınden serıfıkaladıktan sonra telefona atıp yuklıyceksınız

--------------- Ekleme ---------------

.log ve . dosyalarını secmemısınız telefonda adımları ıyı ınceleyın

çok iyi paylaşım ama tüm adımları harfiyen uyguladım son adımda go dediğimde error veriyo C:/data/freesigner/freesigned.log dosyasına yazdı diyo ama o dosyaya gidince de error yazıyor

Adımları eksıksız ınceleyın . .log dosyalarını ındırıp secın

Sağolasın Güzel Paylaşım

Rica ederim

log dosyasını nerde indireceğiz??

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
. ve .cer secılı dosyalar logu saglıyor onları ındırıp secmelısınz arkadaslar

Hocam Bende Yüklerken şöyle bir hata veriyor sertifika süresi dolmuş veya henüz geçerli değil diyor ne yapmalıyım?

Benim Telefonum N73 DEdiğiniz şeylerin hepsini harfiyen yaptım bundan öncede forumda telefonu sertifikasını güncelleştirmek için opdaya 1 hafta önce üye oldum . O kadar uğraştığım halde olmadı sizin belirrtiğinize göre yaptım pc den sertifika güncelleştirdim (yani programları hackledim) olmadı bu konuya bakıp yapmaya çalıştım yine olmadı acaba benim telefonumdamı bir sorun var?
Önceden olmamıştı diye yazılım attırdım hard formattır şudur budur hepsini hallettim tekrar yaptım ama yine olmadı. Lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim bu olay çok canımı sıkmaya başladı

Lütfen bana mesaj atarsanız sevinirim bu konuyla alakalı

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
hocam yazıma bakmamısınız .
O freesinger ı sitede sertıfıkalandırıp indircez ozaman iş biter gerısı kolay

senkoylu

Üye
Eline Emeğine sağlık...

arkadaŞlar bi öneri de ben vereyim.çoğu kişinin soracaqından.cer ve dosyası hemen yukleyemezsiniz.dikkat edin tıkladıqınızda bi sayfa açılıyor orda denilen şu.hemen indirmek için paralı alım diye.paralı alımı istemiyorsanız yine dikkat edin 3-5 yazıo.yani parasız alım almak için 3 ile 5 gün bekleyin.3-5 qun arasında cer ve dosyasına tıkladıqınızda indirme işlemini yapacaktır...telefondan sertifikalama işini yapmak istemeyenler programını indirsin pc den yapsın.o daha rahat bence...
ben 1 haftalık e71 kullanıcıyım.e71 ile alakalı ve butun sis sisx program olan herşeyi çözdüm.ve olduqundan fazla arşivim var gece gunduz program ve oyun indiriyorum.bu opda da sertifika işini çözün yoksa telefonunuzdan zevk alamazsınız..
tşk paylaşımın içinde kardeşim quzel anlatmıssın.

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
tessekurler kardes bilgilendırmen için

jeki01

Üye
cok guzel anlatim olmus,
2 senedir kullaniyorum,
opda dan 5 telefona sertifika aldim bu proglamla izalayip yukledim.
Hic sorun olmadi.
emegine saglik.

Allah için bunun daha kısa ve çabuk yolu yokmu ??????

ellerine sağlık yardımn için teşekkürler. iyi paylaşmlar yapman dileğiyle.

asigencc

Üye
selam yasirn bende n95 8gb var son yazılım olan 35.0.001 yükledim malum tel'e bi şey atamıyorum senin dediğin serfitika yönteminide uyguladım freesiger'i yükledim resimdekinin aynısını yaptım şöyle bi hata veriyor
(erros found in operation logs are write to C:/data/freesigner/freesigner.log) yardımcı olursan sevinirim cevabını bekliyorum.

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkür edenlere ben tesekkür ederim
*En kısa sertifika yontemı budurur.
*Seçeneklerden cer seçin uygulamayı yukledığınız bolme atın dosyaları sonra secin ordan

pıatr

Üye
merhaba ben opda dan sertifika aldım ilk iki programı yüklerken herhangi bir sorun çıkmadı ama sonradan yüklemeye çalıştığım programlarda ''gerekli uygulama erişimine izin verilmedi'' diye uyarı alıyorum(hem cepten yüklemede hem de siteden yüklemede) bunu nasıl aşabilirim......teşekkürler

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
en son yüklemiş olduğun uygulama sistem erişimi istiyor onun için sistem hackli olması gerek veyahut sisteme erişim açık olması gerek sertifika kurtarmaz