Onerinizi almak istiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisni onerirsiniz

• Kullanılan toplam oy
    8
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lweo

Üye
    Konu Sahibi
Onerinizi almak istiyorum.
arkadaslar konuyu buraya actigim icin uzgunum, ben bu maemo haricinde forumun herhangi bir bolumune girmisligim yok o yuzden buraya acmak istedim

2 ay icersinde yeni bir telefon almak istiyorum simdi siz olsaydiniz hangi telefonu alirdiniz?

Iphone 4S
Samsung galaxy 3 (almak istedigim tarihlerde cikacak piyasaya)
samsung nexus
samsung ace
samsung note
Htc ler hakkinda hic bilgim yok onu katmadim...

oktay2617

Üye
iphone alama da ne alirsan al,flash destegi olmayan teli ne yapacaksin,hem maemo kullandiktan sonra iphone'a gecis hapse girmis hissi verir, o ne oyle herseyi kisitliyorlar...

• Beğen
Tepkiler: yalnizkalp21
ZeynEpmin

ZeynEpmin

Üye
Samsung Galaxy Note kullanıcı olarak kesinlikle Galaxy Note diyorum! :oke:

ahmethan046

ahmethan046

Üye
Iphone 4S>>>> bedava ise düşünebilirsin::))
Samsung galaxy 3 (almak istedigim tarihlerde cikacak piyasaya)>>>> inşallah olur
samsung nexus>>>>> s2 den sadece benim bildiğim iki eksiği var nfc ve ics (ics saymasak da olur, mart ayında s2 de olacak)
samsung ace>>>bilgim yok
samsung note>>> eğer ki büyük demezsen olabilir
Htc ler hakkinda hic bilgim yok onu katmadim...[/QUOTE]>> kendine has sense arayüz farkı var samsunglardan farklı olarak

sonuç ta samsung galaxy s2 derim.eğerki s2 olmasa nexus favori

selametle..

lweo

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar herkez cok zaman ayirip dusuncelerini yazmis cok tesekkur ederim aslinda nexus cok tatli geliyor gozume ama5mp kamera olmasi beni caydiriyor...

denizci535

denizci535

Üye
Arkadas bu zikimin koku nexus antu benmarkta 11000 puan aliyor nexus prime inan xe 4900 de kaldim android 2.3.4 var birde android 4 de bakayim kac alacak....

Nexus googlenin yerinde olsam nexus hozum kapali sec derim....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...