Bu Telefonlardan Hangisini Almalıyım? Kafam Çok Karışık...

Sponsorlu Bağlantılar

Bunlardan hangi telefonu alayım?

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kesinlikle 4S :oke:

HanKaĞaN

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlarım merhaba;

Bugün para konusunda yeni bir gelişme oldu. Bende nakit 800 vardı, geri kalanı tamamlamak bir yerden bi alacak bekliyordum. O durumda bir sıkıntı çıktı. Para 1-2 ay gecikeceğe benziyor.Bugün Apple manyağı bir arkadaşımın yanına gittim. Kendisinde 4S ve 3GS 32 GB var. Kendisi şahsen 3GS'i daha çok beğendiğini, en hatasız 3GS'in çalıştığını ve 4 ve 4S'in çalıştırdığı tüm uygulamaları sorunsuz çalıştırdığını söyledi. Bende beklentilerimi karşılayıp karşılamadığını test etmek için denedim. Kamerası hariç tüm beklentilerimi karşıladı. Müzik ses kalitesi mükemmele yakın...

Kendisi kameranın yeterli olduğunu söylüyor. Zaten alırsam da iPhone 5 çıkana kadar kullanıp satmayı düşünüyorum. 5-6 ay kadar kullanacağım. Arkadaşım 3GS'i satarken en fazla zarar etsen 100 lira zarar edersin, iPhone 5 çıktığında onu satar 4 veya 4S alırsın diyor.

Siz ne dersiniz? Para gelene kadar veya iPhone 5 çıkana kadar idareten bir telefon mu kullanayım? Yoksa temiz, kutulu 2. el 32GB bir 3GS mi alayım?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ben su anda 3gs kullaniyorum evet bir cok uygulamayi basarili bir sekilde calistiriyor. Ama appstore daki butun uygulamalari calistiriyor dersek yalan olur. Cunku 3gs ios 4.3.3 ten yukari surumleri almiyor diye biliyorum ve su anda ios 5.1 isteyen bir suru uygulama var markette.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bir kaç ay için zarar etme 3gs için apple kampanya yapacak 100 tl den fazla zarar edersin bence bekle

- - - Eklendi - - -

Ben su anda 3gs kullaniyorum evet bir cok uygulamayi basarili bir sekilde calistiriyor. Ama appstore daki butun uygulamalari calistiriyor dersek yalan olur. Cunku 3gs ios 4.3.3 ten yukari surumleri almiyor diye biliyorum ve su anda ios 5.1 isteyen bir suru uygulama var markette.

abi 3gs 5.1 i aldı sanırsam :hmmm

HanKaĞaN

Üye
    Konu Sahibi

Hocam senin yanlışın var. iOS 5 çıktığında Steve Jobs kendi söylemişti, 3GS'in 5 güncellemesini alacağını :)

- - - Eklendi - - -

bir kaç ay için zarar etme 3gs için apple kampanya yapacak 100 tl den fazla zarar edersin bence bekle
Bu istibaratı nerden öğrendin hocam? Eğer öyle birşey olacaksa hakikaten almayayım.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Hocam senin yanlışın var. iOS 5 çıktığında Steve Jobs kendi söylemişti, 3GS'in 5 güncellemesini alacağını :)

- - - Eklendi - - -

Bu istibaratı nerden öğrendin hocam? Eğer öyle birşey olacaksa hakikaten almayayım.

konusu açıldı burda kardeşim 3gs ikinci baharı diye ara bulursun
- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/iphone-3gsae-ikinci-bahar-649438.html#post4748778 buyur :)

HanKaĞaN

Üye
    Konu Sahibi

konusu açıldı burda kardeşim 3gs ikinci baharı diye ara bulursun

Tamam hocam bakacağım. Söylediğin için gerçekten çok teşekkür ederim. :) Acaba aynı şey 4 için de olur mu 5 çıktığı zaman?..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
haberde cüzi bi miktar 4s de de indirim olacağı yazıyor 200 tl falan düşer sanırım

HanKaĞaN

Üye
    Konu Sahibi
haberde cüzi bi miktar 4s de de indirim olacağı yazıyor 200 tl falan düşer sanırım

Evet hocam aynen dediğin gibi. Biraz önce açtım haberi okudum. Ama forumdaki konusunu bulamadım. O konunun linkini verebilirsen çok sevinirim. :)

O zaman 3 ay filan iPhone 5'in çıkmasını beklemem en mantıklısı. O zamana kadar idareten bir telefon kullanırım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt