Telefon önerileri istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
    Konu Sahibi
Telefon önerileri istiyorum
Merhaba dostlarim..

2012 Eylul ayinda Nokia 808 Pureview aldim.. evet dusundugunuz gibi kamerasina tav olup aldigim bir cihazdir kendisi.. ama kamerasindan baska hic bir varligi yok.. yarim saat wifi kullanip internete giriyorum sarjin yarisi gidiyor.. bazi oyunlarda bazen kasiyor.. zaten isletim sisteminden bahsetmeye gerek yok.. benim gibi bir NOKIA fanatigini icler acisi hale getirdiler telefondan oyle bir nefret ediyorumki anlatamam.. N8 vardi onu satip aldim bunu ama sanki N8'in sadece disini degistirip elime ayni cihazi vermisler gibi bir hisse kapildim.. OVI STORE'a giriorm 3-5 tane ele gelen program var.. yani symbian bitmis durumda.. simdi arkadaslar gelelim isin aslina ben telefon almak istiyorum ama asla NOKIA almayacagim bir daha buyuk konusmayayim ama bitti artik nokia benim icin.. Lumia 920 falan demeyin onuda elime aldim kurcaladim falan windows 8 bes para etmez bence cok sade sacma bi isletim sistemi.. iphone 5 yada samsung galaxy s3 istiyorum.. iphone 5 cok dar ve uzun oldugu icin beni pek sarmadi diyebilirim.. s3'te samsung oldugu icin pek beni sarmadi.. sevgili arkadaslarim bana bir telefon onerin ama o telefon piyasada en kral telefon olsun fiyat araligim yok yeterki beni memnun etsin.. mayista galaxy s4 cikicak diyorlar onuda bekleyebilirim ama bu sefer 808 gibi hayal kirikligi olsun istemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar tesekkurler simdiden..

mexjep

Üye
note 2 al Yada xperia z yi belle

• Beğen
Tepkiler: Dracule Mihawk
hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Hoşuna gider mi bilmem ama One X e bakabilirsin :oke:

• Beğen

Software95

Gecmis olsun... Samsung heryil tazeliyor telefonlarini.O yuzden S4 mahcup etmez.

mexjep

Üye
huwaie ascned D2 yi bekle xperia z den hiç bir farkı yok fiyatıda belki uygun olur

bide bende Senin gibi mağdurum :) bir kaç ay önce n8 aldım almaz olaydım Nokia androide geçmediği sürece bi daha asla Nokia almam

• Beğen
Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
    Konu Sahibi
huwaie ascned D2 yi bekle xperia z den hiç bir farkı yok fiyatıda belki uygun olur

bide bende Senin gibi mağdurum :) bir kaç ay önce n8 aldım almaz olaydım Nokia androide geçmediği sürece bi daha asla Nokia almam

Gecmis olsun... Samsung heryil tazeliyor telefonlarini.O yuzden S4 mahcup etmez.

huawei alacak olsam zaten samsung alirim adamim :) xperia modelleride sarmiyor beni ben ya s4 alirim yada iphone 5 baska cikar yolu yok bana galiba

aleranol

aleranol

Üye
Bekle s4 al

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
şimdi almak için One X+
biraz beklerim için Galaxy S IV

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...