Telefon Tavsiyesi Galaxy S2 mi Htc XL mi tavsiye lutfen :( :(

Sponsorlu Bağlantılar

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 mi Htc XL mi tavsiye lutfen :( :(
herkese merhaba. daha once n900 maemo kullanicisi oldugum icin buraya hic ugramadim :D ama n900 cihazimi abime devrettim.. yeni telefon almak istiyorum. galaxy s2 ve htc sensation xl arasinda kaldim urunu ingiltereden alicam kontratli olarak gs2 arastirmalarima daha dogrusu yapilan yorumlara gore dis yuzeyi cok kotuymus htc hakkiinda pek bilgim yok daha once hic kullanmadim. performans olarak kiyaslamayin oyle olursa samsung fark atiyor maalesef... :D bana kalite ve kullanim acisindan yorum yapin lutfen ve tabiki oyunda var. cihazi kurcalamayi ve oyun oynamayi cok seviyorum. :D
simdiden yardimlariniz icin cok tesekkur ederim.

Peocawe

Peocawe

Üye
Senin yerinde ben olsaydım Galaxy S II alırdım. Daha sıcak geliyo bana tabi sen bilirsin.

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle banada cok sicak gliyor ama yukaridada yazdigim gibi yapilan yorumlara bakilirsa dis yuzeyi cok kotu iscilik ile yapilmis diyorlar birde bazen donma ve kasma gibi sorunlari oluyormus acaba dogrumu bu ???

mustapha2105

Üye
yılların samsung kullanıcısıydım ancak sense 3.0 dan sonra htcden vazgeçemiyorum. sağlamlık arayüz çok iyi.
tabi s2 de yabana atılacak telefon değil. süper amoled plus ekranı ve internet hızı çok iyi. bence zor karar ancak ben kesinlikle sensation derim.

Peocawe

Peocawe

Üye
kesinlikle banada cok sicak gliyor ama yukaridada yazdigim gibi yapilan yorumlara bakilirsa dis yuzeyi cok kotu iscilik ile yapilmis diyorlar birde bazen donma ve kasma gibi sorunlari oluyormus acaba dogrumu bu ???

Daha önce hiç S2 kullanmadım fakat kullananlar fazlasıyla memnun ki S2 de arkadaşın dediği gibi yabana atılacak bir telefon değil. Ben sadece görüşümü söyledim Bence S2 :oke:

jetgil

jetgil

Üye
sensation xe yede bakabilirsin

enr1213

Üye
galaxy s2 derim

tonyboy03

Üye
ben iki aydır kullanıyorum s2 tam manasıyla mükemmel bir telefon ayrıca dış görünüm kötü demişsin bence süper ve herşeyden önce arka kapak çok iyi hiç bir şekilde kaymıyo video kalitesi olsun galeri olsun oyunlar mükemmel ayrıca tegra oyunlarını oynayabiliyosun ve ençok beni mest eden live walpaper özelliği

mancukya

Üye
Samsung tellerde Bootlader aciktir o yüzden kasma sorunu vs vs hikaye Htc ise tam bir sans isi hem root hemde soff son dalgalari falan.
Bana kalirsa 2sinide alma Samsung galaxy Nexus bekle Türkiyede fiyatlari bilmiyorum tam ama acele etmesen daha iyi olur

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş yaklaşık bir aydır telefonu kullanıyorum telefonun kasası dandik gibi görünüyo alabilir ama sağlam bir malzemeden yapılmış bi sorun çıkarmaz evet görünüşte htc sensation daha sağlam görünüyo ama s2 de yeterince sağlam
ben şimdiye kadar hiçbir donma yaşamadım bilmiyorum
iki telefondan da memnun kalırsın
daha hafif daha ince benim tercihim S2
ve tonyboy03 arkadaşın yorumlarına da katılıyorum

senam38

Üye
Tabii xl kardeş ekrana büyük işlemci 1.5 ghz bu özellikleri xl alman için hayli hayli yeterli htc bir başka ekranda yabana atılmaz bence s2 kadar iyi tonlari çok doğal ekran çözünurlugu qhd al keyfine bak

KacakMazot

KacakMazot

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar cevaplariniz icin hepinize tek tek tesekkur ediyorum. galaxy s2 karar kildim :D... galaxy nexus inceledim gs2 den daha buyuk yaa :D cebe hayatta girmez o cihaz. ama ozellik olarak cok super . bilgisayardan daha ustun mubarek :D acaba nexus, den sonra cikacak cihaza ne ozellik koyarlar acikcasi bukadar cok seyin ustune gelicek bi ozellik yok :D...

----------Eklendi @ 02:04:01 ---------- Yazıldı @ 01:57:11 ----------

enistem simdi bi teklifte bulundu, ustteki yaziyi yazdigimi gordukten sonra uzuldu bana :D :D dediki sen htc xl al biraz kullan bana verirsin bende sana istedigin telefonu alirim. telefon hat sozlesmesi 2 ay sonra bitiyor. en azindan denemis olurum 2 ay sonra galaxy s2 aldiririm :D busayede 2sinide kullanmis olurum... :D eniste tam htc manyagi cok seviyo htc telefonlarini.

Tabii xl kardeş ekrana büyük işlemci 1.5 ghz bu özellikleri xl alman için hayli hayli yeterli htc bir başka ekranda yabana atılmaz bence s2 kadar iyi tonlari çok doğal ekran çözünurlugu qhd al keyfine bak

----------Eklendi @ 02:11:16 ---------- Yazıldı @ 02:04:01 ----------

Daha önce hiç S2 kullanmadım fakat kullananlar fazlasıyla memnun ki S2 de arkadaşın dediği gibi yabana atılacak bir telefon değil. Ben sadece görüşümü söyledim Bence S2 :oke:

tesekkur ederim. zaten sizin goruslerinizi almak icin buraya konuyu actim yoksa bi anlami kalmazdi :D kararimi s2 den yana kullandim ama s2 icin 2ay beklemem gerekicek bu 2 aylik bosluk icinde htc xl alicam sonra s2 ile takas edicem tabi enistemle :D

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş şimdiden ikisi de hayırlı olsun güle güle kullan

senam38

Üye
Zaten htcyi kullanınca bırakması merak etme s2 de güzel burda kasa görüntü önemli bence karar senin

muscler

muscler

Üye
işlemcisi 1.5 xl'in ama rami 786mb galaxy s2 1 gb xl'in 4.7 inch ekranı var galaxy 4.5 ama super amoled plus ekranı var

y n s c n

y n s c n

Üye
Galaxy s2 diyorum. Nedenini önceki yorumlarda bol bol yazmıslar..

Peocawe

Peocawe

Üye
​Hayırlı olsun şimdiden o zaman :)

franzliszt

franzliszt

Üye
sen htc xl al bırakmassın beats ses destekli . beyaz rengi süper

• Beğen
Tepkiler: 61semih

edemon

Üye
Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim bende de HTC Desire HD 2 vardı. İlk başlarda gayet memnundum (şarjının 1 gün gitmesine rağmen) ama sonrada bulmamaya başladı 2 kere Servise gönderdim (bu arada her yerde sevis yok sadece İstanbul'da var) programlar yükledim anteni temizlettim ama nafile yapacak birşey kalmadığı gibi bir şey sormak için bir muhatapta yok. 800 'lü bir numara vermişler hollandamı neresi bilinmez orayı arayıp soruyorsun oda sana yarım yamalak Türkçesiyle cevap veriyor. Sonunda çözümü buldum HTC'yi sattım (Yok pahasına sattım çünkü tutulmadığını söylüyorlar ve öyle alıyorlar) ve mükemmel bir cihaz olan Samsung Galaxy s II aldım. Şimdi Navigasyonu açar açmaz GPS bağlanıyor (1-2 saniye içinde üstelik üzerinde lisanslı IGO navigasyon programıda mevcut) ve bende yoluma bakıyorum. Kafam rahat. Galaxy s2 nin daha bir sürü üstün yönleri var burada saymakla bitmez tabiiki en önemlisi htc nin şarjı 1 gün giderken galaxy en az 2 gün gidiyor az kullanırsan dahada artabiliyor. Yeni telefon alacak arkadaşların dikkatine sunulur daha önce HTC alanlarada geçmiş olsun ve sabırlar dilerim