öneri: site hakkında bölümünde admin tarafından cevaplanmış konular işaretlensin

Sponsorlu Bağlantılar

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
öneri: site hakkında bölümünde admin tarafından cevaplanmış konular işaretlensin
site hakkinda kkategorisinde gezerken konu listesinde admin tarafından cevaplanmış konular yazılı olarak veya işaret ile belirtilirse ve konuya girildiğine konu başında bu konu admin tarafından cevaplandı adminin cevabına gitmek için tıkla gibi bir ibare olsa güzel olur örn diğer bir admin tarafından cevaplanmiş konu bir tik @Ozan tarafından cevaplanmiş konu iki tik ile belirtilebilir ve üyelerin -site hakkında bölümüne- açtığı yardım konuları admin harici herhangi bir üye tarafından çözüm olabilecek bir cevap verildiğinde konu sahibi bu cevabı en iyi cevap olarak işaretlerse ve konu listesinde en iyi cevabı olan konular belirtilirse güzel olur:)

KAYIP-ADAM

Üye
site hakkinda kkategorisinde gezerken konu listesinde admin tarafından cevaplanmış konular yazılı olarak veya işaret ile belirtilirse ve konuya girildiğine konu başında bu konu admin tarafından cevaplandı adminin cevabına gitmek için tıkla gibi bir ibare olsa güzel olur örn diğer bir admin tarafından cevaplanmiş konu bir tik @Ozan tarafından cevaplanmiş konu iki tik ile belirtilebilir ve üyelerin -site hakkında bölümüne- açtığı yardım konuları admin harici herhangi bir üye tarafından çözüm olabilecek bir cevap verildiğinde konu sahibi bu cevabı en iyi cevap olarak işaretlerse ve konu listesinde en iyi cevabı olan konular belirtilirse güzel olur:)
zaten cevaplanan konular kilitleniyor bence gereksiz olur.

• Beğen
Tepkiler: Marco Laren
Marco Laren

Marco Laren

Üye
Gerek yok gibi duruyor şu anda.

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM
Ozan

Ozan

Admin
Yönetim olarak mümkün oldukça mesaj yazma hakkını üyelerden almama anlamında konu kitleme işlevini bile kullanmak istemiyoruz. Bu istekle alakalı olarak da buraya açılan konularda admin ve yöneticiler cevap yazsa dahi çözümlenmiş olmayabiliyor konu, üzerinde çalışılması gereken zaman gereken istekler ve sorunlar olabiliyor o yüzden normal bir forum tartışma konusu gibi üyelerin de yönetimin de süreçten haberdar olduğu/edildiği mevcut forum düzeninde ilerlemek istiyoruz yani yönetici cevap verdi/vermedi şeklinde bir işaret vs. değil.

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM, cihanata_1 ve H0lligan

Üst Alt