OnePlus 7T Root Atma ve TWRP Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
OnePlus 7T Root Atma ve TWRP Yükleme
Henüz genç firmalardan bir tanesi olmasına karşın piyasaya çıktığı günden bu zamana kadar amiral gemisi katili sloganı ile akıllı telefonlarını piyasaya süren OnePlus markası bildiğiniz üzere ülkemizde de bir dönem ithalatçı firma garantili olarak satılmıştı. Şuanda son modelleri ile Türkiye pazarında garantili olarak göremediğimiz firma yurt dışından telefon satın alan kişilerin bir numaralı tercihi olarak dikkat çekmeye devam ediyor. Geliştiricilerin en çok tercih ettiği markalardan biri olan OnePlus sunduğu açık kaynak kod desteği sayesinde birçok alanda kullanıcıların ilgisini çekiyor.

Bu konuda sizlere OnePlus 7T root atma ve OnePlus 7T twrp yükleme işlemlerinin nasıl yapılacağını anlatacağım. Eğer sizde OnePlus 7T kullanıyorsanız bu anlatım sayesinde kolay bir şekilde cihazınıza root yetkisi kazandırabilirsiniz. Öncelikle telefonunuzdaki dosyaların yedeğini alın. Sonra BURAYA tıklayarak OnePlus 7T bootloader kilidi açma işlemini yapın. Ardından BURAYA tıklayarak adb driver dosyalarını bilgisayarınıza yükleyin.

OnePlus 7T TWRP Yükleme

tıklayarak OnePlus 7T twrp dosyasını indirin ve dosyanın adını recovery.img olacak şekilde değiştirerek adb klasörü içerisine atın. Telefonu kapatın. Ses kısma + güç tuşlarına aynı anda basılı tutarak telefonu fastboot modunda açın ve kabloyla bilgisayara bağlayın. Sonrasında CMD ekranını adb klasörü içerisinde açın ve CMD ekranına aşağıdaki kodları sırasıyla yazarak enter tuşuna basın. Birkaç saniyelik işlemin ardından OnePlus 7T twrp yükleme işlemi bitecektir.
Kod:
fastboot devices

fastboot flash recovery recovery.img

OnePlus 7T Root Atma

TWRP yükleme işlemi bittikten sonra tıklayarak OnePlus 7T root atma için gerekli olan Magisk dosyasını indirin ve telefonunuzun içine direkt olarak atın. Telefonu kapatın. Ses açma + güç tuşlarına aynı anda basılı tutarak telefonu twrp recovery modunda açın. Yükle / Install kısmına girerek indirmiş olduğunuz OnePlus 7T root yani Magisk dosyasını seçin ve yükleyin. Yükleme bittikten sonra telefonunuzu yeniden başlatın.

Diğer bir OnePlus 7T root yöntemi olarak TWRP yüklemeden cihazınızı root yapabilirsiniz. tıklayarak yama yapılmış boot dosyasını bilgisayarınıza indirin ve adını boot.img olacak şekilde değiştirerek adb klasörü içerisine atın. Sonrasında telefonu fastboot modunda açın. CMD ekranını adb klasörü içerisinde açın ve aşağıdaki kodu yazarak enter tuşuna basın. Yüklemenin ardından telefonu açın ve Google Play üzerinden Magisk Installer uygulamasını yükleyin ve uygulama içerisinden Magisk'i kurun.
Kod:
fastboot boot boot.img
 
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş

hasbolaat

Üye
merhaba, anlatıldığı gibi yapmama rağmen, ses açma+power tuşlarına bastığım zaman recovery ekranına giremiyorum.

diğer yöntemi denediğimde ise, magisk managerden magiski kurmaya çalıştığımda magisk yükle deyip boot dosyasını seçip onayladığımda tamamlandı diyor ama tekrar magisk yüklü değil görünüyor.
 


Üst Alt