One x jelly bean avrupa ruu exe dosyasını taze çıktı.

Sponsorlu Bağlantılar

060560540

Üye
kardeş o zipli dosyayı hiç açmadan c dizini içindeki fastboot klasörüne kopyala açmadan kopyala sonra cmd yi aç öncelikle cid koduna uygun firmware yi bu siteden indir sonra cihazını ses kapama ve powe tuşuna basarakboot menüsünde aç sonra pc ye bağla cmd ye bu komutları sıayla gir..
cd c:\fastboot
fastboot oem rebootRUU bu komuttan sonra ekranın karalıp htc yazısı çıkıcak ve hemen sonra diğe komutu gir..
fastboot flash zip firmware.zip
fastboot reboot
bunları yaptıkan sonra tlf yeniden başlatığın da tekrardan boot menüye gir hboot sürümün değişmiş ise başarılı şekilde hallomuştur ve sonra jb ruu exe yi çalıştır başarıyla güncelicektir ama unutma cihaz boot menüdeyken ruu exe yi çalışrı kardeşim.. kolay gelsin inş başarılı olur..

Kardeşim belki kızdırıcam ama birşey anlamadım çünkü 6 güngür kullanıyorum androidi ve htc ilk telim...c dizini nasıl bişey.Ben teli usb ye takınca 3 secenek oluyo saj et bellek ve snyc gibi gibi...disk te ise fast book diye klasör yok..Yanlış yapıyorum orası kesin..ayrıca cmd ye komut girme?cmd programmı ?pc ye mi indiriyoruz tele mi?inanki birşey bilmiyorum.Yardımcı ol lutfen

epts

epts

Üye
    Konu Sahibi
hocam one x fastboot klasörünü sen bulup bilgisayarın c kısmına atacaksın.

- - - Eklendi - - -

adrrsten indirdiğiniz firmware.zip klasörünü fastboot. Klasörüne atin

- - - Eklendi - - -

birde bu işlemleri yaparken telefonu boot menüsünü almalısınız. Bunun için telefona yeniden baslat komutu ver. Telefon kapanacagi sırada ses kisma tusuna basılı tut

Üst Alt