One x jelly bean avrupa ruu exe dosyasını taze çıktı.

Sponsorlu Bağlantılar

saruman_me

saruman_me

Üye
şu an bootla deniyorum hocam dur bakalım inş bu sefer olucak..

epts

epts

Üye
    Konu Sahibi
indirdiğiniz Ruu exe adı ne. Yanlış Ruu yüklemeyelim

saruman_me

saruman_me

Üye
bu da olmadı kardeş boot lada yüklenmiyor yine aynı hatayı verdi..:vur

- - - Eklendi - - -

RUU_ENDEAVOR_U_JB_45_S_HTC_Europe_3.14.401.27_Radio_5.1204.162.29_release_298897_signed
bu hocam listenin en altındaki ruu

epts

epts

Üye
    Konu Sahibi
guncellemeleri kontrol ediyor musunuz

saruman_me

saruman_me

Üye
her saat başı hemde tık yok valla:S

epts

epts

Üye
    Konu Sahibi
birde bizim cid kontrolu yaptınız mi

saruman_me

saruman_me

Üye
Benim cihaz afrika cihazi gelmesi 1 ayi bulur daha avrupada bir çok ülke almadi kitalari dolanip en son afrikaya uğrar..

- - - Eklendi - - -

birde bizim cid kontrolu yaptınız mi

MARKETTEN CİD PROGRAMINI İNDİRDİM KIRMIZI YAZAN YERDE HTC_016 YAZIYORDU CİD KODU OLARAK

epts

epts

Üye
    Konu Sahibi
hocam zaten avrupa cihazı için yazıyor. Yanı biz boşuna uğraştık

- - - Eklendi - - -

yakında sizin içinde yayınlanır

saruman_me

saruman_me

Üye
kardeşim saol sanada zahmet erdim kusura bakma.. artık ya güncelemeyi beklicez yada yeni bi ruu çıkmasını ama şuda var kardeş benim cihazdaki rom da avrupa romu
RUU_ENDEAVOR_U_ICS_40_S_HTC_Europe_2.17.401.2_Radio_2.1204.135.20_release_274900_signed
şu an bu yüklü tlf da..:/

epts

epts

Üye
    Konu Sahibi
Estağfurullah. Güncelleme yaparsanız sevinirim haberim olsun

saruman_me

saruman_me

Üye
yine baktım yine tırt ocaktan evvel gelmez bana günceleme artı bu ruu dosyasını güncelemem çok zor olmuyor yada benim cihazda bir anormallik var..

epts

epts

Üye
    Konu Sahibi
hayırlısı olsun.

- - - Eklendi - - -

ama siz iyi bir araştırın. Yükleyin varmı, yok mu

saruman_me

saruman_me

Üye
araştırdım uğraştım işimi gücümü bıraktım hboot denilen bişi var onu buldum yükledim sonra ruu exe yükledim yine aynı hatayı verdi.. demekki tek çare güncelemeyi beklicez..günceleme hakında bilgide aldım xda sitesinden tahinim doğruymuş avupa sonra kuzey amerika güney amerika derken en son afrika ya geliyor buda demek oluyorki kim öle kim kala:)

epts

epts

Üye
    Konu Sahibi
:-)

060560540

Üye
Aynı hata bendede var...Cin no : HTC__001 ingiltereden alınma...Fakat made in china yazmakta kutuda.Bu mudur etken?
Resim hatası bendede var.Ne guzel kuracak derken hata alıp duruyor...
Verdiğiniz adres listesinde uk olan var mı hangisi acaba?

saruman_me

saruman_me

Üye
hadi ben afrikadayım sen avrupa cihazına sahipsin senin ki nasıl omuyor enteresan doğrusu..:/ valla kadeş sana tavsiyem hiç uğraşma bu gün tüm günümü bu işe verdim yinede olmadı ..

060560540

Üye
hadi ben afrikadayım sen avrupa cihazına sahipsin senin ki nasıl omuyor enteresan doğrusu..:/ valla kadeş sana tavsiyem hiç uğraşma bu gün tüm günümü bu işe verdim yinede olmadı ..

Bence var bir terslik..Bunu yükleyipte sorunsuz kullanan var mı?Mademki listedeki cid noları için geçerli bende niye olmadı...Bende anlamam romdan falan.Tel geldiği gibi kullanıyorum...

epts

epts

Üye
    Konu Sahibi
ben kullanıyorum. Evet sizde olmaması garip

saruman_me

saruman_me

Üye
ben kullanıyorum. Evet sizde olmaması garip
bu gün kızdım bende custom rom yükledim aslında yükleyemedim yükledim gibi oldu ama cihaz açılmadı sonra araştırdım 4.1.1 custom rom yükleyen bir deha ics ye geri dönemiyormuş ben tekrardan stock karnel i yükledim ve ics ruu kurdum açıldı bunlara istinaden ben şunu anladım benim bu tlf da aykırı bişiler var olmaması gerekenler oluyor olması gereknler olmuyor:)

- - - Eklendi - - -

bu arada senin cid kodun kaç üstadım..?

epts

epts

Üye
    Konu Sahibi
Sizin telefon özel imalat herhalde benim cid m27. Hocam rootla teli rahat et. Bir çok ayrıcalık var. Tabi eğer garantiye falan takmiyorsan

Üst Alt