saruman_me
Üye
Kolay gelsin![]()
eyvallah kardeşim saol
sabahtan beri uğraştııyor cihaz bizi..Kolay gelsin![]()
sabahtan beri uğraştııyor cihaz bizi..merakla bekliyorum. Hayırlı haberleri
Hoşbuldum saygı değer hocalarım yapabileceğim bir şey var mı sizin için gerçi benden daha bilgilisiniz sizler
- - - Eklendi - - -
Aslında Recep Abim yeter olaya bana ne hacet![]()
sağlık olsun artık güncelemeyi beklicez..çok zamanını aldım hakkını helal et hocam sağol var ol çok çok teşekküler doğru dediğin 2 gündür uğraşıyoruz ve müjdemi isterim yine olmadı aynı hatayı verdisağlık olsun artık güncelemeyi beklicez..

Estağfurullah hocam bizim bilgiyi toplarsak sizdekinin onda biri etmez. Bizde teli rotlamanin meyvesini yiyoruz

Tarık hocam yani bisey demiyom :-PSevindim hocam olmasına eee Recep Abim varsa olayın içinde olacak tabi ki dediğim gibi başta bana ne hacet![]()
Tarık hocam yani bisey demiyom :-P
neyse ben yatayım hayırlı geceler...tlf açıkken denedim olmadı sonra boot menüden deneyeyim dedim bir defada baktım bu sefer kuruluyor sonra tlf yeniden başladı kontrol ettim kurulmuş vallaDEMEKKİ CİHAZ BOOT MENÜDEYKEN YÜKLEMEK LAZIM..
Yaa bana tek tek anlatsana bilgilerin taze iken... nasıl yapıyoz.fast boot falan nasıl yukluyoz,hangi programla yapısoz.inen zipli dosyayı acıyozmu yoksa ziplimi atıyoz ?