OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

technicker

technicker

Üye
Ekran titreşimini bi türlü aktif edemedim . profil ayarlarında en son seviyede olmasına rağmen ekran titreşimi yok . diğer titreşimler çalışıyor ; açarken , telefon gelirken falan sorun yok

muxo

muxo

Üye
muhteşem olmuş. Eline sağlık kardeşim.

OzzBozz97

Üye
Rambo hala cevap vermedin kardeş Nhan bluetooth programı veri alışverişinde gerekli mi sadece ekstra mı?

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Rambo hala cevap vermedin kardeş Nhan bluetooth programı veri alışverişinde gerekli mi sadece ekstra mı?

extra bişey tabiki.. O programın açık kalmasına gerek yok veri alış verişinde

----------Eklendi @ 12:54:42 ---------- Yazıldı @ 12:52:41 ----------

rambo telden giriyo 10 ekimden sonra aktif olacakmış pc basında.. baskalarının sorunlarını dinlemeden hesap sormaya da baslama

zinse

Üye
benim sorun hakkında bilgisi olan var mı peki arkadaşlar sizde de öyle değil mi?

OzzBozz97

Üye

extra bişey tabiki.. O programın açık kalmasına gerek yok veri alış verişinde

----------Eklendi @ 12:54:42 ---------- Yazıldı @ 12:52:41 ----------

rambo telden giriyo 10 ekimden sonra aktif olacakmış pc basında.. baskalarının sorunlarını dinlemeden hesap sormaya da baslama

Kardeş yanlış anlama ben hesap sormadım biliyorum rambo'nun meşgul olduğunu :D Ben 3 defa sormuştum daha önce girdiğinde neden cevap vermediğini anlamaya çalıştım sadece. Cevap için teşekkürler :D

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Kardeş yanlış anlama ben hesap sormadım biliyorum rambo'nun meşgul olduğunu :D Ben 3 defa sormuştum daha önce girdiğinde neden cevap vermediğini anlamaya çalıştım sadece. Cevap için teşekkürler :D

tamm tamm ;) =)sıkıntı yok

----------Eklendi @ 19:07:59 ---------- Yazıldı @ 19:05:34 ----------

benim sorun hakkında bilgisi olan var mı peki arkadaşlar sizde de öyle değil mi?
böyle sorunu olanı ilk kez görüyom =) bişey yüklemediysen bnce bir kere daha flash at hacım.. Yada sonradan kurduğın programları teker teker silip bi bak oluyo mu diye

zinse

Üye

böyle sorunu olanı ilk kez görüyom =) bişey yüklemediysen bnce bir kere daha flash at hacım.. Yada sonradan kurduğın programları teker teker silip bi bak oluyo mu diye

3 kez flashladım kardeş... Sorun ev ekranına içerik yukleyip kullanınca oluyor. hatta hafıza kartını biçimlendirip oyle flashladım... ama değişen birşey yok malesef bazen kamerada çekim yapıp silmeye çalıştığımdada kamera zaten kullanılıyor hatası alıyorum..

bu arada ilgin için teşekkürler.. 98 kusur sayfayı okudum benden başka bu sıkıntı ile karşılaşan yok herhalde :)

By_Casparov

By_Casparov

Üye
kamera kullanılıyor hatasını herkes alıyo =) ama diğeri demekki önceki cfwlerden kalan ufak parçacıklardan da olabilir yani böyle derler bu forumda okumuştum.. ilgi için ise tesekkür etmene gerek yok dostum ;)

zinse

Üye
:) geri kalan herşey muhteşem bide n8 orjinal tema artı 4*4 menu ortaya mukemmellik çıkıyor:))

radr

Üye
Nokia 5230 v50.0.001 Kullanıcıları İçin CORE dosyalarının 6 adet olması gerektiği yazılmış.bende 5 adet çıkıyor ve PPM ışığı yanmıyor.yardım edebilirmisiniz.Arkadaşlar tekrar tekrar bakıyorum aynı.Hiçbişey bilmediğimi düşününerek tarif edebilirseniz sevinirim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Gerekli olan programlar bende de inmiyor arkadaşım zahmet olmazsa başka bi sunucuya upload imkanınız varmıdır? Ne idm indiriyor,nede tarayıcılar..

Şimdi hastanedeki polikilinkteki servisten bu cevabı yazıyorum. Yani stajdayım. Boş vaktimde buraya girebildim :) İşte bu sıkıntılar nedeniyle upload yapamıyorum. Önceden indiren biri varsa upload yapabilir.

Rambo Kardeş çok emeğin geçti 5230 umda ama başarılarının devamını dilerim artık ben de S^3 lüyüm C6-01 Cihaz almış bulunmaktayım kolay gelsin :D :D

Teşekkürler arkadaşım.

galerideki fotoğrafları silmek istediğimde sistem hatası alıyorum.nasıl düzelebilir bu?

Geçici bir hata. Telefonu kapatıp açtığında düzelmesi gerekiyor.

Rambo gene estirmissin iste sana yorumum
1. RAM için kendim özel düzenleme yaptım. Konuda kaç bileşeni devre dışı bıraktığım yazıyor. Bu sayede çok daha kararlı bir işletim sistemi ortaya çıktı.
2. Profil widgetinin kalkması iyi oldu gerçekten.
3.Tek hata benden kaynakli da olabilir ovi maps daki hersey birbirine girio (simgeler)benim custom icon gommemden kaynakli olabilirmi yoksa orjinalden mi
4.Javalar tam izinli yani opera mini cart curt bisiy sormuo

Simdilik bu kadar gayet stabil nete girmezsem ve gunde 3 saat muzik dinlersem 2.5 gun gidio bekleme yi beceremiom surekli elliyom:)

1. RAM için kendim özel düzenleme yaptım. Konuda kaç bileşeni devre dışı bıraktığım yazıyor. Bu sayede çok daha kararlı bir işletim sistemi ortaya çıktı.
2. Profil widgetinin kalkması iyi oldu gerçekten.
3. Kedin ikon gömdüysen sorun çıkıyor. Bende başka ikon gömünce bu hatayı aldım.
4. Javalara tam izin modunu uyguladım, çakışmada olmuyor.

kardeş eline klavyene sağlık güzel olmuş tum yorumları okudum heralde bu sorun sadece bende var tuş kilidi ac hemen kapatmayı dene otomatik tekrar açılıyor nedeni ne olabilir acaba bunu çözme imkanı var mı şimdiden teşekkürler

ustelik ağrılı mısın :D

Evet Ağrılıyım :)

Tuş kilidini basılı tutarak kilitlemeye çalışırsan kendiliğinden tekrar kilit açılıyor. Bu C6 nın kalıcı bir sorunu. Mecburen göz ardı ediyorum.

Ekran titreşimini bi türlü aktif edemedim . profil ayarlarında en son seviyede olmasına rağmen ekran titreşimi yok . diğer titreşimler çalışıyor ; açarken , telefon gelirken falan sorun yok

Ekran titreşimi sorunun çözümü için düzeltme yamasını önceki sayfalarda yayınladım. Onu kurarak sorunu çözebilirsin.

muhteşem olmuş. Eline sağlık kardeşim.

Teşekkürler sanada.

Ekstra bir program. Programla ilgili animasyon resmi konuda mevcut. Ona bakarak ne işe yaradığını görebilirsin.

:) geri kalan herşey muhteşem bide n8 orjinal tema artı 4*4 menu ortaya mukemmellik çıkıyor:))

N8 temasını forumda bulabilirsin. C6 nın orjinal 2 temasıda içinde, çıkartmadım. 4x4 menü için Symbian uygulama pakedinden Menu Grid Changer i dene.

Nokia 5230 v50.0.001 Kullanıcıları İçin CORE dosyalarının 6 adet olması gerektiği yazılmış.bende 5 adet çıkıyor ve PPM ışığı yanmıyor.yardım edebilirmisiniz.Arkadaşlar tekrar tekrar bakıyorum aynı.Hiçbişey bilmediğimi düşününerek tarif edebilirseniz sevinirim

Aynı sürümün bir de Rofs2 dosyasınıda indirmen gerekli.

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
tam bu yazılımı yûkleyecekken telefonum suya uçtu şu anda androidliyim ama ben bóyle emek verılmiş yazılım görmedim mükkemmel!

OzzBozz97

Üye
Bu haftasonu flaşlayacağım telefona :D ama son bir sorum var ondan sonra rahat bırkacağım sizi :D Yedek aldığımızda telefondaki tüm uygulamlar, temalar vs. da yedekleniyor mu?

tolgha

tolgha

Üye
telefona kurdum gercekten guzel bir fw olmus elıne saglık

Yalnız telefon artık titremiyor !! Profıllerde acık olmasına rahmen tum profıllerde ne ekran tıtresımı nede bırı arayınca olan tıtresımler ccalısmıyor....

Nasıl duzeltılır yadımını BEKLİYORUM...

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
Rambo-FT kardeşim şu galeri olayını nasıl çözeceğiz ya resimleri otomatik asla tanımıyor aynı kalıyor hiç değişiklik olamamşı gibi yani kısaca kendini refresh yapmıyor teli kapatıp açsan bile aynı verdiğin ekide yükledim hala aynı

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
tam bu yazılımı yûkleyecekken telefonum suya uçtu şu anda androidliyim ama ben bóyle emek verılmiş yazılım görmedim mükkemmel!

Nasip değilmiş :D . Düşüncen için tekrar teşekkürler (önceki cevaplarında da defalarca beğendiğini yazdın :) )

Bu haftasonu flaşlayacağım telefona :D ama son bir sorum var ondan sonra rahat bırkacağım sizi :D Yedek aldığımızda telefondaki tüm uygulamlar, temalar vs. da yedekleniyor mu?

Yedekleme içerikleri şunlardır: Ayarlar, Mesajlar, Rehber, Ajanda Kayıtları, Yer İmleri, Dosyalar.

Yalnız 5800 orjinal yazılımı ile yedekleme yaptıktan sonra bu firmwareyi yüklerseniz yedekler uyumsuz olduğundan geri yüklenemezler. Konudaki yedekleme işlemini kullanabilirsiniz. Tema, oyun vs. bunların kurulumları elinizde mevcutsa, hafıza kartına attığınız taktirde silinmezler, yeniden bunları kurabilirsiniz. Eğer kurulu olan program, oyun ve tema yedeklerinin alınmasını istiyorsan; bu maalesef imkansız. Telefonun çekirdeğine kuruluyor ve extract (çıkartma işlemi) yapacak bir program bulunmamaktadır. Dediğim gibi, kurulumları elinizde varsa, CFW yi kurduktan sonra yükleyebilirsiniz.

telefona kurdum gercekten guzel bir fw olmus elıne saglık

Yalnız telefon artık titremiyor !! Profıllerde acık olmasına rahmen tum profıllerde ne ekran tıtresımı nede bırı arayınca olan tıtresımler ccalısmıyor....

Nasıl duzeltılır yadımını BEKLİYORUM...

Dokunmatik titreşimi ve sesini çalıştırmak için aşağıdaki linkte yer alan programı indirin, kurun, telefonu yeniden başlatın. Sorun düzelecektir:

Rambo-FT kardeşim şu galeri olayını nasıl çözeceğiz ya resimleri otomatik asla tanımıyor aynı kalıyor hiç değişiklik olamamşı gibi yani kısaca kendini refresh yapmıyor teli kapatıp açsan bile aynı verdiğin ekide yükledim hala aynı

Ekteki yamayı yüklememen gerekiyor, çünkü CFW ye gömdüm. Eğer v4.5 kullanıyorsan, v4.6 ya geçmeni öneririm. Resimleri Images (Görüntüler) klasörüne atarsan sorun çıkmaz, ya da istersen yeni bir klasör açıp içine foto/video atarsan, galeri görecektir.

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
4.6 kullanıyorum ekdeki yamayı yükledim öncedende aynıydı ama res,mler o klasörde değil ama ne bilim bi gariplik var ya

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
4.6 kullanıyorum ekdeki yamayı yükledim öncedende aynıydı ama res,mler o klasörde değil ama ne bilim bi gariplik var ya

Çektiğin fotoğrafları mı göremiyorsun, hafıza kartına attığın fotoğrafları mı göremiyorsun?

Üst Alt