Bileşeni kendinde ekleyebilirsin. Fakat bu iş için biraz çaba harcaman gerekiyor ayrıca bilmen gereken bazı noktalar var. Eğer eklemek istiyorsan şu yolu dene:
1) NokiaFirmwareEditor ile içinde Internet Phone olan bir C6 CFW sini indirip Rofs2 dosyasını aç.
2) Nokia Firmware Cleaner ile az önceki açtığın Rofs2 nin klasör konumunu göster ve Internet Phone yi seç ve önce [+] işaretine sonra Show List'e tıkla.
3) Çıkan listedeki dosya adreslerini kullanarak, o dosyaları aynen başka bir dizine çıkart. Yalnız bir klasörün içindeki dosyayı yine aynı klasör içine çıkartmalısın. Örneğin; private\10202BE9\1234567.txt dosyasını kopyalayıp, başka bir klasöre atarken, private klasörünü oluştur, private klasörünün içinde 1020BE9 klasörü oluştur, bunun içine .txt dosyasını yapıştır.
4) Dosyaları kopyalamayı bitirdikten sonra NFE yi ve Firmware Cleaner i kapat. Tekrar NFE yi aç ve OmegA nın Rofs2 dosyasını sürükleyerek aç.
5) Çıkarttığın dosyaları sistem klasörleriyle beraber Rofs2 nin içine NFE içerisinden sürükleyip bırak. Tüm dosyaları ait oldukları yerlere gidecektir.
6) Son olarak NFE penceresindeki Repack'e tıkla. Yeni bir Rofs2 dosyası _Rebuilt uzantısıyla beraber oluşacaktır. Bunu flashlamada kullanacaksın. Flashlarken _Rebuilt uzantısını sil, bu sayede JAF yeni Rofs2 dosyasını görebilecektir.
Bu yolu kullanarak istediğin bileşeni geri getirebilirsin.
1.) DAHA ÖNCEDE YAZMIŞTIM ESKİ ORJİNAL BROWSERDA ÇALIŞAN VODAFONE MOBİLE TV VODAFONE LİVE İLE BAĞLANIYORDU.Ama şimdik yazılar bozuk çıktığı gibi 5800 de çalışan real player açtığı linkler yok oldu ve tv üyeliğimi kapattım bu yüzden 5800 destek yok yazıyor ama vodafonun sitesinde destek var diyo buna rağmen yinede eski orjinalinde mobiltv yazılımı yüklenmediği halde browserdan açıyordum buna çare bulamadım.
2.) Bluetooth nihanda yazılar bozuk anlamadım birşey çalışmadı buna da bir çare nedir?
3.) 3D resim görüntüleme açılmıyor ne yapsam basıyorum olmuyor
4.) sistem uygulama yazılımı bulamadım (program kaldırma, bellek temizleme vb.işlemler için) inşallah bu maddeleri cevaplarsınız teker teker başarılarınızın devamını dilerim saygılarımla..
kardeş ellerin dert görmesin o kadar ugraşmışsın emegine saglık şarjımız 1 günden fazla gider mi senin cevabına göre kuracam RAMBO_FT
selam arkadaşlar bu cfw yi yükledim telefonum 52.0.101 oldu ve tekrar 52.0.007 ye dönmek istedim denemediğim yol kalmadı(navifirm jaf phoenix vs...) başaramadım ne yapmalıyım? şimdiden teşekkürler
güzel fw emeğine sağlık tşk![]()
kardeş önce eline sağlık bu güzel fw için yanlız ben fw yi kurdum şu yüklenmesi gereken programlar.rar ı indirmek için giriyorum indirmeye basıyorum idm de mb yazan yer boş indirmeyi başlat diyincede bağlantı sunucu tarafından kesildi diyor inmiyor linki kontrol edebilirmisin ya da baska bi siteye koyablirmisin kardeş tekrardan tebrikler fw için
saol da kardeşim denedim hatta 3 tarayıcıda hem idm ile hem de alt tuşuna basarak hiç bi şekilde yüklenmiyor istersen sen bi dene kardeşim indirmeyi sorunu anlamadım ki eğer sen de indiremezsen başka bi siteye upload edebilirmisin kardeşim yardımların için teşekkürler
İndirme yaparken klavyeden [ALT] tuşunu basılı tut. İndirmeyi tarayıcıyla yapacaksın. İndirme başladıktan sonra [ALT] tuşunu bırakabilirsin. Bazen böyle yapınca değişik isimlerde (örn: dosyaadi.htm) indirilebiliyor. Bu şekilde inerse dosya, indirirken dosya adı ve uzantısı neyse, indirdikten sonra aynen o şekilde yeniden isimlendir (örn; dosyaadi.rar).
kardeşim sadece idm ile indirmedim diyorum 3 farklı tarayıcıda hem idm ile hemde alt tuşuna basarak kendi indirme şekilleriyle denedim olmadı bak arkadaşta yapamamış sen denedinmi su an seninkinde iniyormu arkadaşlar bi dosya upload etmek bu kadar zor olmamalı pc sinde kayıtlı olan biri şu dosyayı upload etse bi siteyeNormalde mediafire linkleri interne download manager ile uyumludur ve son hızda inmektedir. Sorun senin kullandığın IDM den kaynaklanmaktadır.
5800 ımda v4.5 yüklü 4.6 için hangi dosyayı indireyim
galerideki fotoğrafları silmek istediğimde sistem hatası alıyorum.nasıl düzelebilir bu?