OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

By_Casparov

By_Casparov

Üye
3D fotoğraf görüntüleyiciyi açmak için photo borowser ı yükle.. son maddeyi daha açıklayacı söylersen yardmcı olabilirim

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
kardeş ellerin dert görmesin o kadar ugraşmışsın emegine saglık şarjımız 1 günden fazla gider mi senin cevabına göre kuracam RAMBO_FT

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye

Bileşeni kendinde ekleyebilirsin. Fakat bu iş için biraz çaba harcaman gerekiyor ayrıca bilmen gereken bazı noktalar var. Eğer eklemek istiyorsan şu yolu dene:

1) NokiaFirmwareEditor ile içinde Internet Phone olan bir C6 CFW sini indirip Rofs2 dosyasını aç.
2) Nokia Firmware Cleaner ile az önceki açtığın Rofs2 nin klasör konumunu göster ve Internet Phone yi seç ve önce [+] işaretine sonra Show List'e tıkla.
3) Çıkan listedeki dosya adreslerini kullanarak, o dosyaları aynen başka bir dizine çıkart. Yalnız bir klasörün içindeki dosyayı yine aynı klasör içine çıkartmalısın. Örneğin; private\10202BE9\1234567.txt dosyasını kopyalayıp, başka bir klasöre atarken, private klasörünü oluştur, private klasörünün içinde 1020BE9 klasörü oluştur, bunun içine .txt dosyasını yapıştır.
4) Dosyaları kopyalamayı bitirdikten sonra NFE yi ve Firmware Cleaner i kapat. Tekrar NFE yi aç ve OmegA nın Rofs2 dosyasını sürükleyerek aç.
5) Çıkarttığın dosyaları sistem klasörleriyle beraber Rofs2 nin içine NFE içerisinden sürükleyip bırak. Tüm dosyaları ait oldukları yerlere gidecektir.
6) Son olarak NFE penceresindeki Repack'e tıkla. Yeni bir Rofs2 dosyası _Rebuilt uzantısıyla beraber oluşacaktır. Bunu flashlamada kullanacaksın. Flashlarken _Rebuilt uzantısını sil, bu sayede JAF yeni Rofs2 dosyasını görebilecektir.

Bu yolu kullanarak istediğin bileşeni geri getirebilirsin.

ve işte bu CFW'yi değiştirmek istediğimde beni 2 kez düşündürecek cevap =) yarın hemen deniycem.. çok teşekkür ediyorum.. Allah razı olsun..

rocky_maraz

Üye
selam arkadaşlar bu cfw yi yükledim telefonum 52.0.101 oldu ve tekrar 52.0.007 ye dönmek istedim denemediğim yol kalmadı(navifirm jaf phoenix vs...) başaramadım ne yapmalıyım? şimdiden teşekkürler

pötüncek

pötüncek

Üye
güzel fw emeğine sağlık tşk (h)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
1.) DAHA ÖNCEDE YAZMIŞTIM ESKİ ORJİNAL BROWSERDA ÇALIŞAN VODAFONE MOBİLE TV VODAFONE LİVE İLE BAĞLANIYORDU.Ama şimdik yazılar bozuk çıktığı gibi 5800 de çalışan real player açtığı linkler yok oldu ve tv üyeliğimi kapattım bu yüzden 5800 destek yok yazıyor ama vodafonun sitesinde destek var diyo buna rağmen yinede eski orjinalinde mobiltv yazılımı yüklenmediği halde browserdan açıyordum buna çare bulamadım.
2.) Bluetooth nihanda yazılar bozuk anlamadım birşey çalışmadı buna da bir çare nedir?
3.) 3D resim görüntüleme açılmıyor ne yapsam basıyorum olmuyor
4.) sistem uygulama yazılımı bulamadım (program kaldırma, bellek temizleme vb.işlemler için) inşallah bu maddeleri cevaplarsınız teker teker başarılarınızın devamını dilerim saygılarımla..

Konuyu iyice okumadığın için sorun yaşıyorsun. Sorularının cevapları:

1) Bu sorunu tam olarak anlamadım. Kimlik karmaşasını düzeltmek için bir yama yayınlamıştım. Bunuda 4.6 ıncı versiyona entegre ettim. Onun dışında sorununun genel olduğunu düşünüyorum. OmegA ya özel değil yani. Orjinal firmwaresinde sorun yoksa onu kullanırsın.
2) Konudaki hareketli ve açıklamalı resimlere bakarsan çözümünü bulursun.
3) Zorunlu yüklenmesi gereken uygulamaları yüklememişsin. Konuya bakarsan çözümünü bulursun.
4) Kurduğun programları kaldırmaktan bahsediyorsan, bu bileşeni kaldırmadım, bu yüzden eskisi gibi kullanabilirsin. Onun dışında bellek temizleme için RamBlow'u Symbian Uygulama pakedinden bulup yükleyebilirsin. Symbian uygulama pakedi konuda var.

kardeş ellerin dert görmesin o kadar ugraşmışsın emegine saglık şarjımız 1 günden fazla gider mi senin cevabına göre kuracam RAMBO_FT

4-5 gündür telefonumu bilgisayara kablosuyla bağlayıp Ovi Suite aracılığı ile internete giriyorum. Bilgisayardan internete ortalama yarım saat giriyorum. Onun dışında ara sıra konuşuyorum. Şarjı 2 gün dayanıyor. Bundan önce pasif kullanımda (ara sıra konuşma ve mesajlaşma) ile 3 gün dayanıyordu.

selam arkadaşlar bu cfw yi yükledim telefonum 52.0.101 oldu ve tekrar 52.0.007 ye dönmek istedim denemediğim yol kalmadı(navifirm jaf phoenix vs...) başaramadım ne yapmalıyım? şimdiden teşekkürler

Forumda çözümleri mevcut. Orjinal FW bölümüne bakabilirsin. Merak ettiğim; 007 ve 101 li versiyonlardn 007 li olanı yüklemek yerine neden 101 li versiyonu yükledin?

güzel fw emeğine sağlık tşk (h)

Güzel yorum için sanada teşekkürler.

teveci

Üye
kardeş önce eline sağlık bu güzel fw için yanlız ben fw yi kurdum şu yüklenmesi gereken programlar.rar ı indirmek için giriyorum indirmeye basıyorum idm de mb yazan yer boş indirmeyi başlat diyincede bağlantı sunucu tarafından kesildi diyor inmiyor linki kontrol edebilirmisin ya da baska bi siteye koyablirmisin kardeş tekrardan tebrikler fw için

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kardeş önce eline sağlık bu güzel fw için yanlız ben fw yi kurdum şu yüklenmesi gereken programlar.rar ı indirmek için giriyorum indirmeye basıyorum idm de mb yazan yer boş indirmeyi başlat diyincede bağlantı sunucu tarafından kesildi diyor inmiyor linki kontrol edebilirmisin ya da baska bi siteye koyablirmisin kardeş tekrardan tebrikler fw için

İndirme yaparken klavyeden [ALT] tuşunu basılı tut. İndirmeyi tarayıcıyla yapacaksın. İndirme başladıktan sonra [ALT] tuşunu bırakabilirsin. Bazen böyle yapınca değişik isimlerde (örn: dosyaadi.htm) indirilebiliyor. Bu şekilde inerse dosya, indirirken dosya adı ve uzantısı neyse, indirdikten sonra aynen o şekilde yeniden isimlendir (örn; dosyaadi.rar).

teveci

Üye

İndirme yaparken klavyeden [ALT] tuşunu basılı tut. İndirmeyi tarayıcıyla yapacaksın. İndirme başladıktan sonra [ALT] tuşunu bırakabilirsin. Bazen böyle yapınca değişik isimlerde (örn: dosyaadi.htm) indirilebiliyor. Bu şekilde inerse dosya, indirirken dosya adı ve uzantısı neyse, indirdikten sonra aynen o şekilde yeniden isimlendir (örn; dosyaadi.rar).
saol da kardeşim denedim hatta 3 tarayıcıda hem idm ile hem de alt tuşuna basarak hiç bi şekilde yüklenmiyor istersen sen bi dene kardeşim indirmeyi sorunu anlamadım ki eğer sen de indiremezsen başka bi siteye upload edebilirmisin kardeşim yardımların için teşekkürler

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Normalde mediafire linkleri interne download manager ile uyumludur ve son hızda inmektedir. Sorun senin kullandığın IDM den kaynaklanmaktadır.

blackness06090

blackness06090

Üye
Gerekli olan programlar bende de inmiyor arkadaşım zahmet olmazsa başka bi sunucuya upload imkanınız varmıdır? Ne idm indiriyor,nede tarayıcılar..

teveci

Üye
Normalde mediafire linkleri interne download manager ile uyumludur ve son hızda inmektedir. Sorun senin kullandığın IDM den kaynaklanmaktadır.
kardeşim sadece idm ile indirmedim diyorum 3 farklı tarayıcıda hem idm ile hemde alt tuşuna basarak kendi indirme şekilleriyle denedim olmadı bak arkadaşta yapamamış sen denedinmi su an seninkinde iniyormu arkadaşlar bi dosya upload etmek bu kadar zor olmamalı pc sinde kayıtlı olan biri şu dosyayı upload etse bi siteye

blackness06090

blackness06090

Üye
Şuan tek ihtiyacımız olan bu dosya.. 3mb dosyayı upload etmek bukadar zor olmamalı,rica ediyoruz arkadaşlar zahmet olmazsa bekliyoruz..

teveci

Üye
kardeş ben sorunu yazalı 2 saati geçti sen bi kontrol edip linki onarmadın zor birşey değilki 3 mb lık bi dosya koymak yani bu kadar işlem yaptık telefon flashladık ettik bi 3 mb lık dosyayı bekliyoruz ya emeğine sağlık ama artık bi 3 mb lık dosyayı da upload et ne ben ne de benden sonra yükleyenlerde böyle sıkıntı olmasın simdiden teşekkürler

erbenben

Üye
Rambo Kardeş çok emeğin geçti 5230 umda ama başarılarının devamını dilerim artık ben de S^3 lüyüm C6-01 Cihaz almış bulunmaktayım kolay gelsin :D :D

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
5800 ımda v4.5 yüklü 4.6 için hangi dosyayı indireyim

Üstat

Üye
galerideki fotoğrafları silmek istediğimde sistem hatası alıyorum.nasıl düzelebilir bu?

By_Casparov

By_Casparov

Üye
5800 ımda v4.5 yüklü 4.6 için hangi dosyayı indireyim

core dosyalarını indirmene gerek yok sadece rofs 2 nin olduğu dosyayı indir 4.5 in core dosyalarını ekleyerek flashlayabilirsin

----------Eklendi @ 19:05:30 ---------- Yazıldı @ 19:02:30 ----------

galerideki fotoğrafları silmek istediğimde sistem hatası alıyorum.nasıl düzelebilir bu?

bence resimlerini anvirüsten geçir hacı

punemr123

punemr123

Üye
Rambo gene estirmissin iste sana yorumum
1.Ram yuksek ama cok deil fakat daha hic hafiza dolu uyarisi almadim:)
2.Ana ekrandaki profil widgeti hareket edio silinio(Bu benim gibi 900 wallpaperi olanlar icin cok iyi eski fwde profil n8 stildi hareket etmiodu ve 2. ekranda da kaliodu cogu wallpaeri kullanamiodum)
3.Tek hata benden kaynakli da olabilir ovi maps daki hersey birbirine girio (simgeler)benim custom icon gommemden kaynakli olabilirmi yoksa orjinalden mi
4.Javalar tam izinli yani opera mini cart curt bisiy sormuo

Simdilik bu kadar gayet stabil nete girmezsem ve gunde 3 saat muzik dinlersem 2.5 gun gidio bekleme yi beceremiom surekli elliyom:)

zinse

Üye
kardeş eline klavyene sağlık güzel olmuş tum yorumları okudum heralde bu sorun sadece bende var tuş kilidi ac hemen kapatmayı dene otomatik tekrar açılıyor nedeni ne olabilir acaba bunu çözme imkanı var mı şimdiden teşekkürler

ustelik ağrılı mısın :D

Üst Alt