Rambo hala cevap vermedin kardeş Nhan bluetooth programı veri alışverişinde gerekli mi sadece ekstra mı?
extra bişey tabiki.. O programın açık kalmasına gerek yok veri alış verişinde
----------Eklendi @ 12:54:42 ---------- Yazıldı @ 12:52:41 ----------
rambo telden giriyo 10 ekimden sonra aktif olacakmış pc basında.. baskalarının sorunlarını dinlemeden hesap sormaya da baslama
Ben 3 defa sormuştum daha önce girdiğinde neden cevap vermediğini anlamaya çalıştım sadece. Cevap için teşekkürler 
Kardeş yanlış anlama ben hesap sormadım biliyorum rambo'nun meşgul olduğunuBen 3 defa sormuştum daha önce girdiğinde neden cevap vermediğini anlamaya çalıştım sadece. Cevap için teşekkürler
![]()
böyle sorunu olanı ilk kez görüyom =) bişey yüklemediysen bnce bir kere daha flash at hacım.. Yada sonradan kurduğın programları teker teker silip bi bak oluyo mu diyebenim sorun hakkında bilgisi olan var mı peki arkadaşlar sizde de öyle değil mi?
böyle sorunu olanı ilk kez görüyom =) bişey yüklemediysen bnce bir kere daha flash at hacım.. Yada sonradan kurduğın programları teker teker silip bi bak oluyo mu diye

Gerekli olan programlar bende de inmiyor arkadaşım zahmet olmazsa başka bi sunucuya upload imkanınız varmıdır? Ne idm indiriyor,nede tarayıcılar..
İşte bu sıkıntılar nedeniyle upload yapamıyorum. Önceden indiren biri varsa upload yapabilir.Rambo Kardeş çok emeğin geçti 5230 umda ama başarılarının devamını dilerim artık ben de S^3 lüyüm C6-01 Cihaz almış bulunmaktayım kolay gelsin![]()
![]()
galerideki fotoğrafları silmek istediğimde sistem hatası alıyorum.nasıl düzelebilir bu?
Rambo gene estirmissin iste sana yorumum
1. RAM için kendim özel düzenleme yaptım. Konuda kaç bileşeni devre dışı bıraktığım yazıyor. Bu sayede çok daha kararlı bir işletim sistemi ortaya çıktı.
2. Profil widgetinin kalkması iyi oldu gerçekten.
3.Tek hata benden kaynakli da olabilir ovi maps daki hersey birbirine girio (simgeler)benim custom icon gommemden kaynakli olabilirmi yoksa orjinalden mi
4.Javalar tam izinli yani opera mini cart curt bisiy sormuo
Simdilik bu kadar gayet stabil nete girmezsem ve gunde 3 saat muzik dinlersem 2.5 gun gidio bekleme yi beceremiom surekli elliyom![]()
kardeş eline klavyene sağlık güzel olmuş tum yorumları okudum heralde bu sorun sadece bende var tuş kilidi ac hemen kapatmayı dene otomatik tekrar açılıyor nedeni ne olabilir acaba bunu çözme imkanı var mı şimdiden teşekkürler
ustelik ağrılı mısın![]()

Ekran titreşimini bi türlü aktif edemedim . profil ayarlarında en son seviyede olmasına rağmen ekran titreşimi yok . diğer titreşimler çalışıyor ; açarken , telefon gelirken falan sorun yok
muhteşem olmuş. Eline sağlık kardeşim.
Rambo hala cevap vermedin kardeş Nhan bluetooth programı veri alışverişinde gerekli mi sadece ekstra mı?
geri kalan herşey muhteşem bide n8 orjinal tema artı 4*4 menu ortaya mukemmellik çıkıyor
)
Nokia 5230 v50.0.001 Kullanıcıları İçin CORE dosyalarının 6 adet olması gerektiği yazılmış.bende 5 adet çıkıyor ve PPM ışığı yanmıyor.yardım edebilirmisiniz.Arkadaşlar tekrar tekrar bakıyorum aynı.Hiçbişey bilmediğimi düşününerek tarif edebilirseniz sevinirim
tam bu yazılımı yûkleyecekken telefonum suya uçtu şu anda androidliyim ama ben bóyle emek verılmiş yazılım görmedim mükkemmel!
. Düşüncen için tekrar teşekkürler (önceki cevaplarında da defalarca beğendiğini yazdın
)Bu haftasonu flaşlayacağım telefonaama son bir sorum var ondan sonra rahat bırkacağım sizi
Yedek aldığımızda telefondaki tüm uygulamlar, temalar vs. da yedekleniyor mu?
telefona kurdum gercekten guzel bir fw olmus elıne saglık
Yalnız telefon artık titremiyor !! Profıllerde acık olmasına rahmen tum profıllerde ne ekran tıtresımı nede bırı arayınca olan tıtresımler ccalısmıyor....
Nasıl duzeltılır yadımını BEKLİYORUM...
Dokunmatik titreşimi ve sesini çalıştırmak için aşağıdaki linkte yer alan programı indirin, kurun, telefonu yeniden başlatın. Sorun düzelecektir:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rambo-FT kardeşim şu galeri olayını nasıl çözeceğiz ya resimleri otomatik asla tanımıyor aynı kalıyor hiç değişiklik olamamşı gibi yani kısaca kendini refresh yapmıyor teli kapatıp açsan bile aynı verdiğin ekide yükledim hala aynı
4.6 kullanıyorum ekdeki yamayı yükledim öncedende aynıydı ama res,mler o klasörde değil ama ne bilim bi gariplik var ya
Buyur kardeşim...Gerekli olan programlar bende de inmiyor arkadaşım zahmet olmazsa başka bi sunucuya upload imkanınız varmıdır? Ne idm indiriyor,nede tarayıcılar..