Rambo-ft 4x4 yatayda 2x6 menu modunu verirmisin x6 için
bir şey daha fark ettim GPS çalışmıyor, alakasız konumlar buluyor. facebook taki yer bildirimi dahi çalışmıyor. v4.5 te denemedim ama v4.6 da bu sorun var

cfw nin fps ni 65 yapıp da kullanmaya basladım.. bugün yeni kurdum 65 fps lik bu cfw yi..
O yüzden önceki OmegA sürümlerinde uyguladığım 35 FPS modunuda kaldırdım stabilite için.ovi suite görmedi pcde nedendir?bide bluetooth hatalı yazıları aynı vodafone live gibi
Şimdiye kadar kullandığım en iyi cfw diyebilirim. Sağolasın ellerin dert görmesin![]()
helal olsun 10 numara olmuş
Heey bee ne günlerdi V4.0, v.4.5 falan. Şimdide Ultimate Final sürümünü yayınlamışsın kardeşim görüyorum ki hala formundasın. Ne cfw'ciler gördük konu acıp kacanlar mı dersin, kurdurup yardım etmeyenler, kurdurduktan sonra konuyu kapatanlar, bol bol laf ve reklam yapıp size fos cfw sunanlar.. 5800'ım daki en şanslı günümdür Rambo_FT'nın bu konusunu görmem, başta çekinsemde kurmam. Daha sonra ardı arkası kesilmeyen güncellemeler, yardım yorumları.. Hani telefonunuzla ilgili bi konu gördüyseniz eğer ki konuyu başlatan Rambo_FT ise şayet hiç çekinmeden direk girin. Korkmayın çünkü elinden geldiğince yardım eder fakat sadece akşamları yazdığınız mesajlara hemen cevap beklemeyin çünkü gece bilgisayara girememek gibi küçük bi kusuru vardır o da olsun artık yani
Demem o ki hiç çekinmeden kurun korkunuz olmasın. VE şunu açıkça söyleyebilirim ki Rambo_FT bugüne kadar gördüğüm en iyi TÜRK cfw yapımcısıdır. Başarılarının devamını dilerim sevgili Rambo_FT kardeşim.
Vazgeçemiyorum. Ancak öyle forumlarda çalıştım ki; emek hırsızlığı yüzünden internette girişimde bulunmaya utanıyordum. Verdiğim destek ilk defa MaxiCep sitesinde ilgi gördü. Tam da benim boş vaktime denk geldi. Elimden geldiğince paylaşım yapıp destek vermeye çalıştım ve çalışıyorum. İnternetim olmadığı halde Avea ile elde ettiğim 1GB lik internet ile az da olsa desteğe devam ediyorum. Derslerimin arasında mutlaka destek vermeye çalışacağım.
Yani ilk olarak 5230 için çıkarılmış ilk Türkçe C6 CFW si olan PARS'ı telefonuma internet kafeden yükleyerek başladım. Ardından kendim düzenlemek istediğimde; OmegA CFW si adını koyduğum CFW leri çıkardım. 4 sitede yayına koydum (kendi sitem dahil). En çok ilgiyi burada gördü. Başladım versiyon yayınlamaya... Versiyon 0.1 BETA dan 4.0 BETA ya kadar test sürümleri çıkardım. Üyelerin istekleri doğrultusunda hala da gelişmeye devam ediyor. OmegA nın sonu Symbian'ın sonu ile birlikte gelecektir.
)Sevgili Rambo_FT.. internet phone uygulamasını yazılımdan çıkartmışsın =) bunu tekrar ekleyebilmek için ne yapmam gerekiyo aceba? çok kullandığım bişeydi o özellik.. bu CFW'yi de çok sevdim.. sırf bu özellik yüzünden değiştirmek istemiyorum.. Lütfen yardımcı olurmusun =)
ısınamadım işte görselliği falan pek beğenemedim