OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

OzzBozz97

Üye
Nhan Bluetooth veri alışverişinde gerekli mi sadece ekstra mı?

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
opera mobile ve minide hala atıyor dediğin dosyayları sildim

bide ALLAh rıuzası için şu anna iconları çıkar ya orjinal olsun yada n8 ben değiştiriyorum ama biraz sorun oluyor

kaan555

Üye
orjinalde vodafone live sayfasına girdiğimde sorun yoktu ama şimdik bunu yükledim sayfa bozuktur neden bilen varmı nasıl düzelir

realdjferdy

realdjferdy

Üye
menu gride çözüm bulamadım ne yaptımsa 4,5 de sıkıntısızdı. 4,6 daha stabil ama ondada menuler büyük. neyse başka bir fw deneyelim bakalım:D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Dokunmatik titreşimi ve sesini çalıştırmak için aşağıdaki linkte yer alan programı indirin, kurun, telefonu yeniden başlatın. Sorun düzelecektir:

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
evrensel_boy

evrensel_boy

Üye
bende tsunami var onun üzerine omega kurulabilir mi birde temalarda ikonlar değişmiyor ve menüde sırıtıyorlar buna bi çözüm bulabilirmiyiz?

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
Rambo-ft 4x4 yatayda 2x6 menu modunu verirmisin x6 için

okan1100

okan1100

Üye
bir şey daha fark ettim GPS çalışmıyor, alakasız konumlar buluyor. facebook taki yer bildirimi dahi çalışmıyor. v4.5 te denemedim ama v4.6 da bu sorun var

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rambo-ft 4x4 yatayda 2x6 menu modunu verirmisin x6 için

Symbian uygulama pakedindeki Menu Grid Changer'i dene.

bir şey daha fark ettim GPS çalışmıyor, alakasız konumlar buluyor. facebook taki yer bildirimi dahi çalışmıyor. v4.5 te denemedim ama v4.6 da bu sorun var

Ovi Haritalar çalışıyor. GPS yi denedim güzel çalışıyordu. Konum bulmasındaki hatalar uydunun verdiği yanlış koordinatlar olabilir. Devamlı olan bir hata değil.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
cfw nin fps ni 65 yapıp da kullanmaya basladım.. bugün yeni kurdum 65 fps lik bu cfw yi..

kaan555

Üye
ovi suite görmedi pcde nedendir?bide bluetooth hatalı yazıları aynı vodafone live gibi

holyseclorum

Üye
Şimdiye kadar kullandığım en iyi cfw diyebilirim. Sağolasın ellerin dert görmesin :oke:

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
helal olsun 10 numara olmuş

Aleksandar

Aleksandar

Üye
Heey bee ne günlerdi V4.0, v.4.5 falan. Şimdide Ultimate Final sürümünü yayınlamışsın kardeşim görüyorum ki hala formundasın. Ne cfw'ciler gördük konu acıp kacanlar mı dersin, kurdurup yardım etmeyenler, kurdurduktan sonra konuyu kapatanlar, bol bol laf ve reklam yapıp size fos cfw sunanlar.. 5800'ım daki en şanslı günümdür Rambo_FT'nın bu konusunu görmem, başta çekinsemde kurmam. Daha sonra ardı arkası kesilmeyen güncellemeler, yardım yorumları.. Hani telefonunuzla ilgili bi konu gördüyseniz eğer ki konuyu başlatan Rambo_FT ise şayet hiç çekinmeden direk girin. Korkmayın çünkü elinden geldiğince yardım eder fakat sadece akşamları yazdığınız mesajlara hemen cevap beklemeyin çünkü gece bilgisayara girememek gibi küçük bi kusuru vardır o da olsun artık yani :aha:
Demem o ki hiç çekinmeden kurun korkunuz olmasın. VE şunu açıkça söyleyebilirim ki Rambo_FT bugüne kadar gördüğüm en iyi TÜRK cfw yapımcısıdır. Başarılarının devamını dilerim sevgili Rambo_FT kardeşim.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
cfw nin fps ni 65 yapıp da kullanmaya basladım.. bugün yeni kurdum 65 fps lik bu cfw yi..

Güle güle kullan. Ancak FPS denilen ayar değişikliği sanırım sadece video oynatırken etkiliymiş :) O yüzden önceki OmegA sürümlerinde uyguladığım 35 FPS modunuda kaldırdım stabilite için.

ovi suite görmedi pcde nedendir?bide bluetooth hatalı yazıları aynı vodafone live gibi

Olur böyle vakalar. Telefonu kapatıp açtıktan sonra kablosunu bağlamayı dene. Olmazsa bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra kabloyu bağla. Mutlaka görecektir.

Şimdiye kadar kullandığım en iyi cfw diyebilirim. Sağolasın ellerin dert görmesin :oke:

Allah razı olsun. Yalnız, dokunmatik titreşimi hatasını düzelten yamayı bir önceki sayfada yayınladım. Onu indirirsiniz, sorun düzelir. Daha sonra bu ve yeni çıkabilecek yamaları telekomdan internet bağlattırdığımda konuya ekleyeceğim.

helal olsun 10 numara olmuş

Teşekkürler, güle güle kullanın.

Heey bee ne günlerdi V4.0, v.4.5 falan. Şimdide Ultimate Final sürümünü yayınlamışsın kardeşim görüyorum ki hala formundasın. Ne cfw'ciler gördük konu acıp kacanlar mı dersin, kurdurup yardım etmeyenler, kurdurduktan sonra konuyu kapatanlar, bol bol laf ve reklam yapıp size fos cfw sunanlar.. 5800'ım daki en şanslı günümdür Rambo_FT'nın bu konusunu görmem, başta çekinsemde kurmam. Daha sonra ardı arkası kesilmeyen güncellemeler, yardım yorumları.. Hani telefonunuzla ilgili bi konu gördüyseniz eğer ki konuyu başlatan Rambo_FT ise şayet hiç çekinmeden direk girin. Korkmayın çünkü elinden geldiğince yardım eder fakat sadece akşamları yazdığınız mesajlara hemen cevap beklemeyin çünkü gece bilgisayara girememek gibi küçük bi kusuru vardır o da olsun artık yani :aha:
Demem o ki hiç çekinmeden kurun korkunuz olmasın. VE şunu açıkça söyleyebilirim ki Rambo_FT bugüne kadar gördüğüm en iyi TÜRK cfw yapımcısıdır. Başarılarının devamını dilerim sevgili Rambo_FT kardeşim.

Destek vermek benim huyumdur :) Vazgeçemiyorum. Ancak öyle forumlarda çalıştım ki; emek hırsızlığı yüzünden internette girişimde bulunmaya utanıyordum. Verdiğim destek ilk defa MaxiCep sitesinde ilgi gördü. Tam da benim boş vaktime denk geldi. Elimden geldiğince paylaşım yapıp destek vermeye çalıştım ve çalışıyorum. İnternetim olmadığı halde Avea ile elde ettiğim 1GB lik internet ile az da olsa desteğe devam ediyorum. Derslerimin arasında mutlaka destek vermeye çalışacağım.

Ayrıca OmegA'nın tarihi artık çok daha derin :) Yani ilk olarak 5230 için çıkarılmış ilk Türkçe C6 CFW si olan PARS'ı telefonuma internet kafeden yükleyerek başladım. Ardından kendim düzenlemek istediğimde; OmegA CFW si adını koyduğum CFW leri çıkardım. 4 sitede yayına koydum (kendi sitem dahil). En çok ilgiyi burada gördü. Başladım versiyon yayınlamaya... Versiyon 0.1 BETA dan 4.0 BETA ya kadar test sürümleri çıkardım. Üyelerin istekleri doğrultusunda hala da gelişmeye devam ediyor. OmegA nın sonu Symbian'ın sonu ile birlikte gelecektir.

Ben işimi seviyorum. Üyelerin duaları yetiyor. Desteğe elimden geldiğince devam edeceğim. (Yazdığım uzun yazıya karşılık bende böyle uzun bir yazı yazdım :) )

• Beğen
Tepkiler: ysatxE
By_Casparov

By_Casparov

Üye
helal olsun dostum.. :alkis

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
Sevgili Rambo_FT.. internet phone uygulamasını yazılımdan çıkartmışsın =) bunu tekrar ekleyebilmek için ne yapmam gerekiyo aceba? çok kullandığım bişeydi o özellik.. bu CFW'yi de çok sevdim.. sırf bu özellik yüzünden değiştirmek istemiyorum.. Lütfen yardımcı olurmusun =)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ısınamadım işte görselliği falan pek beğenemedim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sevgili Rambo_FT.. internet phone uygulamasını yazılımdan çıkartmışsın =) bunu tekrar ekleyebilmek için ne yapmam gerekiyo aceba? çok kullandığım bişeydi o özellik.. bu CFW'yi de çok sevdim.. sırf bu özellik yüzünden değiştirmek istemiyorum.. Lütfen yardımcı olurmusun =)

Bileşeni kendinde ekleyebilirsin. Fakat bu iş için biraz çaba harcaman gerekiyor ayrıca bilmen gereken bazı noktalar var. Eğer eklemek istiyorsan şu yolu dene:

1) NokiaFirmwareEditor ile içinde Internet Phone olan bir C6 CFW sini indirip Rofs2 dosyasını aç.
2) Nokia Firmware Cleaner ile az önceki açtığın Rofs2 nin klasör konumunu göster ve Internet Phone yi seç ve önce [+] işaretine sonra Show List'e tıkla.
3) Çıkan listedeki dosya adreslerini kullanarak, o dosyaları aynen başka bir dizine çıkart. Yalnız bir klasörün içindeki dosyayı yine aynı klasör içine çıkartmalısın. Örneğin; private\10202BE9\1234567.txt dosyasını kopyalayıp, başka bir klasöre atarken, private klasörünü oluştur, private klasörünün içinde 1020BE9 klasörü oluştur, bunun içine .txt dosyasını yapıştır.
4) Dosyaları kopyalamayı bitirdikten sonra NFE yi ve Firmware Cleaner i kapat. Tekrar NFE yi aç ve OmegA nın Rofs2 dosyasını sürükleyerek aç.
5) Çıkarttığın dosyaları sistem klasörleriyle beraber Rofs2 nin içine NFE içerisinden sürükleyip bırak. Tüm dosyaları ait oldukları yerlere gidecektir.
6) Son olarak NFE penceresindeki Repack'e tıkla. Yeni bir Rofs2 dosyası _Rebuilt uzantısıyla beraber oluşacaktır. Bunu flashlamada kullanacaksın. Flashlarken _Rebuilt uzantısını sil, bu sayede JAF yeni Rofs2 dosyasını görebilecektir.

Bu yolu kullanarak istediğin bileşeni geri getirebilirsin.

ısınamadım işte görselliği falan pek beğenemedim

Görsellik C6 nın görselliği. Temayı beğenmediysen, CFW nin içerisinde kendi orjinal temalarıda mevcut, onları kulanabilirsin. Ama C6 görselliğini beğenmediysen, kendi düşüncen, saygı duyarım.

kaan555

Üye
1.) DAHA ÖNCEDE YAZMIŞTIM ESKİ ORJİNAL BROWSERDA ÇALIŞAN VODAFONE MOBİLE TV VODAFONE LİVE İLE BAĞLANIYORDU.Ama şimdik yazılar bozuk çıktığı gibi 5800 de çalışan real player açtığı linkler yok oldu ve tv üyeliğimi kapattım bu yüzden 5800 destek yok yazıyor ama vodafonun sitesinde destek var diyo buna rağmen yinede eski orjinalinde mobiltv yazılımı yüklenmediği halde browserdan açıyordum buna çare bulamadım.
2.) Bluetooth nihanda yazılar bozuk anlamadım birşey çalışmadı buna da bir çare nedir?
3.) 3D resim görüntüleme açılmıyor ne yapsam basıyorum olmuyor
4.) sistem uygulama yazılımı bulamadım (program kaldırma, bellek temizleme vb.işlemler için) inşallah bu maddeleri cevaplarsınız teker teker başarılarınızın devamını dilerim saygılarımla..

Üst Alt