KaRDeŞ pRoGRaMSıZ fLn yazMıŞSın aMa TeMa yaPaßiLmen iÇin ßaŞKaSının TemaSını KuLLaNıP üZeRiNe YazMaMızı SöyLüYoRSun üsTeLiK SaDeCe nth uZaNTıLı ve DeNeDİm SiS oLMuYoR..
aRKaDaŞLaR Cok ßaSiT ve TüRKÇe pRoGRaMSıZ TeMa yaPMaNın CoK KoLaY yoLu vaR:
GooGLe'Dan ownSKiN'in SiTeSiNe GiRiP üYe oLun ANa SaYFaDa KoLaYCa GöReCeGiniz ''oLuŞTuR'' ßuToNu vaR oNa TıKLaDıGıNız ZaMan 4 SeÇeNeK GeLeCeK öNüNüZe onLaRDa:
1)TeMa oLuŞTuR
2)DuvaRKaĞıDı oLuŞTuR
3)SLiDe oLuŞTuR
4)ve üsT MoDeLLeR iÇin DuvaRKaĞıDı..
Siz TeMa oLuŞTuR'a TıKLaDıGıNıZDa YaKLaŞıK 30 TeLeFon MaRKaSı CıKaCaK SamSunG LG NoKia..
Ve MaRKaLaRın aLTınDa TüM MoDeLLeR vaR isTeDiGiniz MoDeLi SeCiP KoLaY YoLDan TeMa yaPaßiLiRSiniz ßen yaPTım ve KuLLaNıyoRum ßuYRun ßi TeMaMınDa LinKini veReYim:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
inŞaLLaH yaRDımCı oLaßiLMiŞimDiR..
--------------- Ekleme ---------------
ßu aRaDa SiTe CoK yoĞun iDaRe eDeCeKSiniz..
KaRDeŞ pRoGRaMSıZ fLn yazMıŞSın aMa TeMa yaPaßiLmen iÇin ßaŞKaSının TemaSını KuLLaNıP üZeRiNe YazMaMızı SöyLüYoRSun üsTeLiK SaDeCe nth uZaNTıLı ve DeNeDİm SiS oLMuYoR..
aRKaDaŞLaR Cok ßaSiT ve TüRKÇe pRoGRaMSıZ TeMa yaPMaNın CoK KoLaY yoLu vaR:
GooGLe'Dan ownSKiN'in SiTeSiNe GiRiP üYe oLun ANa SaYFaDa KoLaYCa GöReCeGiniz ''oLuŞTuR'' ßuToNu vaR oNa TıKLaDıGıNız ZaMan 4 SeÇeNeK GeLeCeK öNüNüZe onLaRDa:
1)TeMa oLuŞTuR
2)DuvaRKaĞıDı oLuŞTuR
3)SLiDe oLuŞTuR
4)ve üsT MoDeLLeR iÇin DuvaRKaĞıDı..
Siz TeMa oLuŞTuR'a TıKLaDıGıNıZDa YaKLaŞıK 30 TeLeFon MaRKaSı CıKaCaK SamSunG LG NoKia..
Ve MaRKaLaRın aLTınDa TüM MoDeLLeR vaR isTeDiGiniz MoDeLi SeCiP KoLaY YoLDan TeMa yaPaßiLiRSiniz ßen yaPTım ve KuLLaNıyoRum ßuYRun ßi TeMaMınDa LinKini veReYim:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
inŞaLLaH yaRDımCı oLaßiLMiŞimDiR..
ßu aRaDa SiTe CoK yoĞun iDaRe eDeCeKSiniz..