Sadece kamera mı hdmi, usb otg, nfc var peki bunların üçü hangi androidte var olaya sadece işlemci tarafından bakıyorsunuz ki 808pureview'in işlemcisi hiçte kötü sayılmaz
Sadece kamera mı hdmi, usb otg, nfc var peki bunların üçü hangi androidte var olaya sadece işlemci tarafından bakıyorsunuz ki 808pureview'in işlemcisi hiçte kötü sayılmaz
lumia 610 180€ tabi Türkiyeye gelince üstüne o vergisi, bu vergisi, şu vergisi, vergi vergisi, verginin vergisinin vergisi binince 600tl yi aşar heralde.
Bir android kullanicisi olarak nokianin gönlümdeki yeri cok ayri ama bu donanim yetmez uygulama gelistirmeye cok büyük destek verip cesitli ve kaliteli programlara imza atmali yoksa androidin saltani devam eder.
bana göre uygulama ve oyun konusunda sıkıntı yok bana yetiyor ama oyun konusunda bir bigi vereyim 2011 yılı mobiloyun pazarı toplam rakamı 14 milyon dolar yani nokianın bu firmalara bu paranın iki katını verip oyun çıkartır ama magazada satılmayınca oda olmuyor işte
aslına bakarsanız benim nokiadan bekledigim telefon bu degildi bir yerde bi nokia yetkilisinin mart ayını bekleyin diye bir açıklamasını okumuştum ve mwc2012 1martta bitiyor son gün sürprizi gelebilir herkes hazırlıklı olsun arkadaslar
Arkadaşım güzel telefon yapmışlar hala android hala android gelmişsiniz ekran çözünürlüğüne adamlar mı 41mp kamera yapan adam çok yüksek çözünürlük yapmayı unutsum biraz mantıklı düşünün beyninizi kullanın telefon yeni çıkmış ekran çözünürlüğü yüksek olsa ona göre uygulama nerden bulacak ekranın yarısını bile kaplayamayacak uygulamalar mı kullanacaktı... Bence telefon bence çok harika duruyor