Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Official Microsoft Windows Live Messenger v1.5(2304) S60v3 SymbianOS9.x Signed - Türkçe
Sponsorlu Bağlantılar
bboyy_58
Üye
N96 da calısıomu acaba ?
fkaya025
Üye
süper bir proğram ama büyük bir kusuru var, Birisi sizi eklediğinde yanlızca birkaç saniye zamanınız var kabul etmek için, yoksa kendisi otomatik olarak kişiyi reddediyor ve engelliyorr. Deneyin görünn ((
süper bir proğram ama büyük bir kusuru var, Birisi sizi eklediğinde yanlızca birkaç saniye zamanınız var kabul etmek için, yoksa kendisi otomatik olarak kişiyi reddediyor ve engelliyorr. Deneyin görünn ((
arkadaşlar programı kurdum (e72). çalışıyo ama bağlantı yapamıyo. telefon ayarlarınızı kontrol edin diyo, halbuki web tarayıcıdan nete bağlanabiliyorum :S 3g de sorun yok yani? sorun ne olabilir fikri olan var mı acaba? bu arada hat vodafone
şimdiden teşekkürler
mask83
Üye
dosya bozuk uyarisi verdi
212men86
Üye
Teşekkürler
shadow_21
Üye
elıne saglık dostum emegıne saglık.
Yanlız n78 de calısmadı program
by_samci
Üye
buda sürelimi arkadaşlar paralımı ben wifiyle ömür boyu kullanabileceğim bi msn istiyorum mümkünmü öyle bişey