Official Microsoft Windows Live Messenger v1.5(2304) S60v3 SymbianOS9.x Signed - Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

bboyy_58

bboyy_58

Üye
N96 da calısıomu acaba ?

fkaya025

Üye
süper bir proğram ama büyük bir kusuru var, Birisi sizi eklediğinde yanlızca birkaç saniye zamanınız var kabul etmek için, yoksa kendisi otomatik olarak kişiyi reddediyor ve engelliyorr. Deneyin görünn :(((

kemal123456

kemal123456

Üye
e51 de calısır mı

sedisedisedi1

Üye
teşekkürler

serkanacar25

serkanacar25

Üye
süper bir proğram ama büyük bir kusuru var, Birisi sizi eklediğinde yanlızca birkaç saniye zamanınız var kabul etmek için, yoksa kendisi otomatik olarak kişiyi reddediyor ve engelliyorr. Deneyin görünn :(((

reddetmio sadece kbl etmio..ama ekleyen kişi yazablio sana..yazdğnda da sen eklersin :D

dogangokce

dogangokce

Üye
kablosuz bağlanıyorum diye kontör problemim yok güzel paylaşım teşekkürler teşekkür et butonuna gönülden tıkladım :)

kalless

Üye
dosya bozuk diyor :S e71de denedim

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
eline emeğine sağlık

asteg_34

asteg_34

Üye
teşekürler

tgmn89

Üye
arkadaşlar programı kurdum (e72). çalışıyo ama bağlantı yapamıyo. telefon ayarlarınızı kontrol edin diyo, halbuki web tarayıcıdan nete bağlanabiliyorum :S 3g de sorun yok yani? sorun ne olabilir fikri olan var mı acaba? bu arada hat vodafone

şimdiden teşekkürler

mask83

mask83

Üye
dosya bozuk uyarisi verdi

212men86

212men86

Üye
Teşekkürler :)

shadow_21

Üye
elıne saglık dostum emegıne saglık.
Yanlız n78 de calısmadı program

by_samci

by_samci

Üye
buda sürelimi arkadaşlar paralımı ben wifiyle ömür boyu kullanabileceğim bi msn istiyorum mümkünmü öyle bişey

coloniex

coloniex

Üye
paylaşım için sağol

targetx

Üye
tesekkurler kardes

mertuymaz17

Üye
tesekkurler

elrohir-

Üye