acoustic
Üye
hocam 9. adımda hata veriyor. sertifikayı yükleme sayfasını açmıyor.
büyük ihtimalle Proxy ayarı ile alakalıdır alternatifleri değerlendirin.
hocam 9. adımda hata veriyor. sertifikayı yükleme sayfasını açmıyor.
bende de yüklenmiyor uygulama pc ye, dosyalar eksik diyor![]()
Nesini yapamıyorsun ki aslında çok basit yeterki sertifikayı yükle gerisi çok kolay
Hocam merhaba, Dosyayı indirdik, PC'ye Nokia Portal WPF adında bir uygulama kuruldu, uygulamayı çalıştırdık, ilgili seçenekleri yaptıktan sonra install fiddler2'yi kurduk, ve uygulamayı açıp video'da belirttiği gibi ayarları değiştirdik. Buraya kadar tamam ... Bundan sonrası nasıl olacak onu anlamaya çalışıyorum. Sanırım telefonu Wi-Fi ile bağlıyoruz, oradaki ip ve port numarasını telin proxy açtıktan sonra apn olarak giriyoruz, ilgili adrese gidip sertifikayı telefonumuza kuruyoruz, mağazayı açıp kurmak istediğimiz ilgili uygulamayı buluyoruz, yüklemeden once telden wifi proxy kapatıyoruz ve uygulamayı yüklüyoruz mu ???
Ne biliyim hiç bişey anlamadım olmuyor biri bi yardım etsin
- - - Eklendi - - -
Sorun şu aslında ben bilgisayarımın ipsini öğrenemiyorum cmd kısmına gelince press any to contunied diye bir şey var ben cmd yi açınca ıpconfıg yazamıyorum 1 tuşa basınca kapanıyor :/
link kırık
ben kendi elimde olanı ekliyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gerekli dosyalar eksik diyor.
app folderi yüklemek istiyom ama nasıl yüklüycem bide bunu yapıınca brişck ihtimali ve garantiden çıkmaz demi ?=