O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

masterayfox

masterayfox

Üye
arkadslar bısı sorcam burda cok alakasız ama benm n79a ekranında kırkmızı kırmızı cızgıler oldu ve gecmıo gun gectıkce nokta nokta buyuyo ekran yandı dıolar ne yapıyım ?

servise götürmelisin onun dısında senin telefonu acıpta yapabileceğin bir durum değil büyük ihtimalle ekran değişimi yaparlar

ensar3453

Üye
n79 hakkını fazlasıyla veren bi telefon...

eko74

Üye
Bende n79 aldım birkaç sorum olacak...
Yazılım güncellemek istiyorum..şu anki yazlım 20.175
*#0000# yapıp wifi üzerinden güncelleme yapsam ayarlarım ve yüklediğim şeyler gidermi? Bu şekilde güncellemenin bir zararına raslayan oldumu?
Bide menü animasyonunu nerden kapatabilirim..

ppr

Üye
arkadaşlar paylaşım için teşekkürler ama bana birde bip sesi olmadan kayıt yapan konuşmaları kaydedici program lazım, birkaç tane buldum ama ondada sertifika hatası veriyor onu nasıl aşarız bilgilendirirseniz sevinirim.

sirdas_28

Üye
O ekran için ışık sensorudur sarjın daha uzun gitmesıne yardımcı olur sınyal ısıgı muhabbetı n seriesde kalktı artık iyi forumlar by :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Nokia n79 16 gb Kingston veya Sandisk olmak sartıyla micro sd kart kadırır sorunsuz bir seklde 16 gb kullanılabılır bılgınıze by:oke:

N73 te yanıyor ama bu yanmıyor yani ??

ışık sensörüde niye klavuzunda sinyal ışığı diyo peki ?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
N73 te yanıyor ama bu yanmıyor yani ??

ışık sensörüde niye klavuzunda sinyal ışığı diyo peki ?
Onu bana değil yazan arkadaşa soylıyceksın cnm bnm şu anda sinirden cıldırdım ama kendımı tutuyorum madem biliosun neden soruosun arkadasım okusana o zaman klavuzu :off:

sirdas_28

Üye
yaw kardeşim sinyal ışığı yazıyor ama açıklayıcı birşeyi olmadığından dolayı soruyorum sizlere kafayı yiyeceksen cevap verme asıl ben kafayı yedim burda niye sinyal ışığı yazıyorda yanmıyordiye :off:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
yaw kardeşim sinyal ışığı yazıyor ama açıklayıcı birşeyi olmadığından dolayı soruyorum sizlere kafayı yiyeceksen cevap verme asıl ben kafayı yedim burda niye sinyal ışığı yazıyorda yanmıyordiye :off:
Nokia n79 cihazında sinyal ışığı adında bir donanım yoktur üst tarafta kameranın yanındaki kucuk yer ekran ısıgı algılama sensorudur kafa karıstırmaması dileğiyle by:oke:

metalyildiz

Üye
arkadaşlar yanılıyorsunuz

ben aldım 1 ay geçnmedi bir darbe olmadı ekran gitti

şimdide donma takılma yapıyor günde 30 kere bataryayı söktüğüm oldu

almayın paranıza yazık

caca41

caca41

Üye
arkadaslar yorumların sadece bı kac tanesını okudum bazı arkadaslar yazmıslar nasıl guncelleme yapabılırım kontur gıdermı falan dıye benım sıze tavsıyem eger telefonunuzun garntısı warsa gıdın bı nokia cluba orda ucretsız guncellıyolar ben 2 gun once guncellettırdım 20. sürümdü suanda 32. surum oldu pek bı deısıklık yok guncelleme sonrası sadece ovi rehber uygulaması eklenıyo we ovı kısı lıstesı eklenıyo he bıde sey war taby mesajlardakı kasma olayı %100 kalkıyoo tek bır kasma olmyo benım tavsıyem gıdın nokıa cluba orda bedavadan guncellesınelr hem tehlıkede olmaz yaa yanlıs yaparsma falan dıe korkuda olmaz ama bıraz uzun suruyo onlarınkı adamlar baska ıslerlede ugrastıkları ıcın ben 1de werdım 5 te aldım :))

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yanılıyorsunuz

ben aldım 1 ay geçnmedi bir darbe olmadı ekran gitti

şimdide donma takılma yapıyor günde 30 kere bataryayı söktüğüm oldu

almayın paranıza yazık
Lütfen cıhazı karalamayalım hemen ekran gitme muhabbetı hepsinde olucak dıe bı sart yok o senın sanssızlıgın arkadasım merak etme bendede oldu ama kul yapısı bu elbet olur arızalar garantı ıle halllur bedavaya donma kasma ıcın ıse versıon guncellemeyi ogrensen yada bi servise goturup en son yazılımı yukletsen cok mantıklı olur derim by:oke:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Aman tanrım yoksa bir devin konusu ölüyormu 7 inci sayfaya gerilemısız hit kaybetmısız aynı tempoya yuksellelım arkadaslar N79 forever paylasalım anlatalım ne bılıosak hiç onemlı degıl iyi forumlar by:oke:

sezgn

sezgn

Üye
Yok bence ekran olarak ta o kadar bi ağım şağım bi degısıklık yok ne netlık konusunda nede aydınlatma vb.. bence tek degısıklık n79 sürgüsüz n85 ise 4 tane daha fazla tusu ile sürgülü bir secım ama nedense içimden bir ses monoblock telefondan sasma dıor tabi tip olarakta bence n85 den daha karızmatık bir cıhaz n79 aradakı fark dedıgım gıbı sürgü tabi bide n79 un camerasının berbat olması :D:D:D:D

:ah sana ohadan başka bıse demıyorum :nono: . n79 kullanıorum ve 5.mp olarak bu kadar güzel çekim yapabilecek başka telefon tanımıyorum. tabi sen nasıl bu kanıya vardın onu bılemıcem ama kullananlar bilir..:naughty: :d: :bigstar:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
:ah sana ohadan başka bıse demıyorum :nono: . n79 kullanıorum ve 5.mp olarak bu kadar güzel çekim yapabilecek başka telefon tanımıyorum. tabi sen nasıl bu kanıya vardın onu bılemıcem ama kullananlar bilir..:naughty: :d: :bigstar:
Senin 3310 kullandıgın yerde biz n79 kullanıyorduk kardesım zeki ol biraz ilk versiyondan kaynaklı kamera sıkıntısı vardı farkındaysan bu msjı yazalı neredeyse 5 ay olmus bunun üstüne yaklasık 4 versiyon daha cıktı tabiki kamerada düzelmeler oldu fakat hala tam verim alınamıyor gece cekımlerı berbat halada öyle n82 ve 6220 c ile kıyaslanmaz bile daha yenisin fazla söze gerek yok dikkatli takip edersen sevınırım konuları iyi forumlar by:oke:

özer3535

özer3535

Üye
Selam,

Benım şöyle bir sorunum var.N79(4GB) yeni aldım
dosya yöneticisi-hafızakartı-secenekler-telefon hafızasını hafıza kartına yedekle yaptım ve işlem yapıldı.

Daha sonra tekrar
dosya yöneticisi-hafızakartı-seceneklerden-"telefon hafızasına geri yükle" dedim bir süre bekledim.Hafıza kartındaki yedek,telefon hafızasına yüklendi ve telefon yeniden başlatıldı.Buraya kadar sorun yok.

Ama daha sonra dosya yöneticisinden,

seçeneklerde artık "telefon hafızasını geri yükle" diye birşey yazılı değil ve "telefon hafızasını yedekle" dediğimde

"dosya yöneticisi:hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın ve tekrar deneyin" yazıyor

hafıza kartı boş:2.5gb,telefon hafızası boş:31mb
hiçbir uygulama açık değil, cihaz hackli değil

teşekkürleR

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Selam,

Benım şöyle bir sorunum var.N79(4GB) yeni aldım
dosya yöneticisi-hafızakartı-secenekler-telefon hafızasını hafıza kartına yedekle yaptım ve işlem yapıldı.

Daha sonra tekrar
dosya yöneticisi-hafızakartı-seceneklerden-"telefon hafızasına geri yükle" dedim bir süre bekledim.Hafıza kartındaki yedek,telefon hafızasına yüklendi ve telefon yeniden başlatıldı.Buraya kadar sorun yok.

Ama daha sonra dosya yöneticisinden,

seçeneklerde artık "telefon hafızasını geri yükle" diye birşey yazılı değil ve "telefon hafızasını yedekle" dediğimde

"dosya yöneticisi:hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın ve tekrar deneyin" yazıyor

hafıza kartı boş:2.5gb,telefon hafızası boş:31mb
hiçbir uygulama açık değil, cihaz hackli değil

teşekkürleR
Çok karmasık dostum senın iş yarın cvp yazıcam beklersen sevınırım saygılar by :oke:

caca41

caca41

Üye
arkadaslar bendede soyle bı problem war hafıza kartına attıqım seylerı bıtek dosya yonetıcısınden gorebılıyorum sızde bılırsınız fakat bu attıklarımı baskasına gonderemıyorum yanı dıyelım hafıza kartına program attım dosyta yonetıcısıne gırdım o programı arkadasıma gondercem dıyelım gonderemıyorum korumalı dosyta gonderılemıyor dıyo pc den falan bakıyorum salt okunur falanda deıl hıc bı koruması yok fakat gonderılmıyo bıde telefonu pcye pc suıteden baqlamazsam hıc bısey atamıyorum hafıza kartı korumalı dıyoo bıcımlendırme falanda yaptım nafıle hıc fyada etmedı yardım edıcek olan yok mu :hmmm

he bıde aklıma gelmısken soylım ben n79 ıcın tema duzenlemek ıstıyorum yanı soyle dıyım dıyelım netten bı tema ındırdım ıconları hosuma gıttı fakat resım hosuma gıtmedı bunu deıstırebılırmıyım yanı sadece resımlerını weya tam tersı seklınde bı duzenleme yapabılırmıyım bılen warmı

cozturk

cozturk

Üye
arkadaslar bendede soyle bı problem war hafıza kartına attıqım seylerı bıtek dosya yonetıcısınden gorebılıyorum sızde bılırsınız fakat bu attıklarımı baskasına gonderemıyorum yanı dıyelım hafıza kartına program attım dosyta yonetıcısıne gırdım o programı arkadasıma gondercem dıyelım gonderemıyorum korumalı dosyta gonderılemıyor dıyo pc den falan bakıyorum salt okunur falanda deıl hıc bı koruması yok fakat gonderılmıyo bıde telefonu pcye pc suıteden baqlamazsam hıc bısey atamıyorum hafıza kartı korumalı dıyoo bıcımlendırme falanda yaptım nafıle hıc fyada etmedı yardım edıcek olan yok mu :hmmm

he bıde aklıma gelmısken soylım ben n79 ıcın tema duzenlemek ıstıyorum yanı soyle dıyım dıyelım netten bı tema ındırdım ıconları hosuma gıttı fakat resım hosuma gıtmedı bunu deıstırebılırmıyım yanı sadece resımlerını weya tam tersı seklınde bı duzenleme yapabılırmıyım bılen warmı

kardeşim seninkiler problem değil acemilik(yanlış anlama):oke:..bütün setuplar korumalıdır..hangi telefon olursa olsun ne tür program olursa olsun telefondan telefona birşey atamazsın...ancak hafıza kartlarını değiştirir telefon hafızasına kopyalarsan olur....1.yüklemediğin bir dosyayı dosya yöneticisinden baska yerde göremezsin....temayı şöyle düzenleyebilirsin...bir tema yüklersin uygularsın sadece ekrandaki tema resmi yerine herhangi bir resim koyabilirsin....umarım yardımcı olabilmişimdir.

serhat abim programlar konuna ne zaman yeni programlar ekleyeceksin.....sabırsızlıkla bekklyorum..

ghoust

Üye
aracinda fm vericiyi kullanip verim alabilen varmi?

sensiz_mavi

Üye
aracinda fm vericiyi kullanip verim alabilen varmi?

Ben kullandım ve değişik araçlarda daha dogrusu değişik teyplerde kullanıyorum. ve sunu farkettim teypten teybe verim cok değişiyo. mesalaNext & NextStarın bi teybinde süper calıştı. ama 2009 model cliodaki orjinal teypten hiç verim alamadım.

Üst Alt