O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

nokia42

Üye
Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim...KArdeş o şekilde yapınca müzik kütüphanesine kaydedildi diyor ama ben hafıza kartında o müzikleri bulamıyorum...Bir de bu N-gage oyunlar kitapçığın arkasındaki kodu girince tamamen bedava mı?
Tekrardan çok teşekkürler...

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim...KArdeş o şekilde yapınca müzik kütüphanesine kaydedildi diyor ama ben hafıza kartında o müzikleri bulamıyorum...Bir de bu N-gage oyunlar kitapçığın arkasındaki kodu girince tamamen bedava mı?
Tekrardan çok teşekkürler...
Gelen verileri açtıktan sonra secenekler kaydet demeyi unutma dostum ardından aradıgın müzik ise sesler digital klasorne bak yada atthements vb.. bi klasor vardır hafıza kartında müziklerı bu sekılde bulursun fotolar ıcın ise göruntuler de ardından aç bak n-gage sadece bir oyun ıcın lisans veriri oda dandik bir oyun tabiki tetrıs vb.. by iyi forumlar :oke:

nokia42

Üye
Kardeş Çok Teşekkür ederim..Attacments klasöründeymiş:):)Çok teşekkürler tekrardan..

TEKKAŞ

Üye
bır konu hakkınızda yardımızını ısteyecegım 1 ay oncesıne kadar vıfı ıle baglanmakta sıkıntı yasamıyorum ama sımdı kablosuz baglantı oldugu halde cepten gıremıyorum .sıteye gırmeye calısırken baglantı hızına bakıyorum 2 kb den baslıyor maksumum 60kb ye kadar fılan cııkıyor ama sıteyı acamıyor hata verıyor sorun nedır acaba yardım edersenız sevınırım .

format atmam mı gerekır ?

hangmaneagle

Üye
konuyla biraz alakasız ama benim telefonum(n79) arıza yaptı servise verdim yapamadılar değişim yapılacak dediler 3 aydır bekliyorum aradığım da elimizde kalmadı yurt dışından gelecek dediler ben de tama dedim 2 hafta sonra aradığım da yurt dışından cıkış yaptı yalnız gümrük de takıldı diyorlar resmen alay ediyorlarb benle ya ne yapmam lazım başına böyle bi olay gelip halleden var mı acaba aldığıma bai pişman ettiler beni ya:ağlarım:

yaparoglan

Üye
merhaba arkadaşlar
ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve bu süre zarfında 4 defa servise giderek ki bunların 3 keresinde telefonu değiştirdiler son kez de yeniden programı yüklendi.

şimdi benim sorum şu az önce ovi üzerinden yazılım güncellemesi yaptım fakat ilginçtir işlem bitti ama aletin biraz kafası karıştı galiba ekran rengi kendiliğinden değişip makina ha bire titremeye başladı.Çok ilginçtir benden daha fazla bu telefon ile problem çeken var mı bilmiyorum ama artık çok sevmeme rağmen elimden çıkarmak zorunda kalacağım gibi duruyor.

bana nasıl yardımcı olabilirsiniz şu an üzerindeki 32.001 sürümü

sopa3

Üye
valla arkadaşım ben hiç sürüm yüklemedim,ilk günkü gibi temiz ve o kadar sık kullanıyorum hiçbir sorun çıkartmıyor telefonum.yaklaşık 3aydır kullanıyorum en ufak bir arıza çıkartmadı telefonum,eğer yeni sürümleri yüklersem eminimki sorun çıkacak o yüzden yüklememek en iyisi...

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
bır konu hakkınızda yardımızını ısteyecegım 1 ay oncesıne kadar vıfı ıle baglanmakta sıkıntı yasamıyorum ama sımdı kablosuz baglantı oldugu halde cepten gıremıyorum .sıteye gırmeye calısırken baglantı hızına bakıyorum 2 kb den baslıyor maksumum 60kb ye kadar fılan cııkıyor ama sıteyı acamıyor hata verıyor sorun nedır acaba yardım edersenız sevınırım .

format atmam mı gerekır ?
Dostum wallahi ilk defa bole bi sorun duydum bu yazılımla degıl dırek w-lan la alakalı bi durum donanım arızası olabılır kuvvetlı ıhtımal fakat sen yenede bi hard format at hafıza kartındakılarıde yedekle onada bir format at sonra sorun devam ederse teknik servis yolu gorunur by:oke:

--------------- Ekleme ---------------

konuyla biraz alakasız ama benim telefonum(n79) arıza yaptı servise verdim yapamadılar değişim yapılacak dediler 3 aydır bekliyorum aradığım da elimizde kalmadı yurt dışından gelecek dediler ben de tama dedim 2 hafta sonra aradığım da yurt dışından cıkış yaptı yalnız gümrük de takıldı diyorlar resmen alay ediyorlarb benle ya ne yapmam lazım başına böyle bi olay gelip halleden var mı acaba aldığıma bai pişman ettiler beni ya:ağlarım:
Hemen git ve magazadaki en yetkılı kısı ıle gorus yaklasık 3 aydır bekletılıyorum de eğer gereken 3 gün içerisinde yerıne getırılmezse tüketici haklarına baş vurup dava açacagım de hakem heyetıne kadar da cıkıp gerekırse kapattırırım buraya de yada cıhaz yerıne ücret iyadesi iste gozlerını korkut yoksa daha çok ezerler seni beni hepımızı sankı satıyolar dıe kral oluyorlar resmen dalga gecıolar bızımle sıkıntı yaratın sızde rahatsız edın peşini bırakmayın az bi para degıl bu iyi forumlar by:oke:

merhaba arkadaşlar
ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve bu süre zarfında 4 defa servise giderek ki bunların 3 keresinde telefonu değiştirdiler son kez de yeniden programı yüklendi.

şimdi benim sorum şu az önce ovi üzerinden yazılım güncellemesi yaptım fakat ilginçtir işlem bitti ama aletin biraz kafası karıştı galiba ekran rengi kendiliğinden değişip makina ha bire titremeye başladı.Çok ilginçtir benden daha fazla bu telefon ile problem çeken var mı bilmiyorum ama artık çok sevmeme rağmen elimden çıkarmak zorunda kalacağım gibi duruyor.

bana nasıl yardımcı olabilirsiniz şu an üzerindeki 32.001 sürümü
Phonix ile kendın yazılım yuklemesi yapabılıosan yap yapamıosan teknık servise gotur yazılım attır daha sonra al önce hard format sonrada hafıza kartına yedekleme yaptıktan sonra formatı cak tertemız olsun bakalım bundan sonra sıkıntı yasıycakmısın sanmam ama belli olmaz by:oke:

valla arkadaşım ben hiç sürüm yüklemedim,ilk günkü gibi temiz ve o kadar sık kullanıyorum hiçbir sorun çıkartmıyor telefonum.yaklaşık 3aydır kullanıyorum en ufak bir arıza çıkartmadı telefonum,eğer yeni sürümleri yüklersem eminimki sorun çıkacak o yüzden yüklememek en iyisi...
Yni versionları yuklememek aslında bir yonden iyi telefon ile tam uyumlu fabrıka yazılımı cunku o ama yenılıklere acık olmak lazım dıymı her seyın yenılenmesi iyidir sana fazlasıyla artılar getırır bence yenı versıon yuklemeyı birdusun artısı eksısı diğer konumda yazıo bir ıncele kanımca by :oke:

hakan3341

Üye
arkadaşlar telefonuma görüşmelerimi kayıt eden program varmı

nokia n79

LeqRa

Üye
Slm arkadaşlar N79 8 gb hafıza kartını kaldırıyormu ?

-efşan

-efşan

Üye
kaldırıyor kardeş zaten 8 gb'ye kadar yükseltilebilir hafıza kapasitesi vardır n79 da

tanju.altindag

Üye
ben N79 aldım we kullanımı o kadar rahat we kolay ki sürekli msj yazan birisine tam anlamıyla hitap edebilir msj yazarken donma yapıyor diyenler ne kullanmış bilemiyorum ama donma yok ayrıca kamerasıda oldukça güzel berbt deil tabiki...

sirdas_28

Üye
bir şey sorucam arkdaşlar N79 aldım ön kameranın sağında sanki sinyal ışığının yanıp sönmesi için ufak bir nokta var nedir o ikincisi sinyal ışığımı acaba sinyal ışığı ise nereden aktif edicez onu ????

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
bir şey sorucam arkdaşlar N79 aldım ön kameranın sağında sanki sinyal ışığının yanıp sönmesi için ufak bir nokta var nedir o ikincisi sinyal ışığımı acaba sinyal ışığı ise nereden aktif edicez onu ????
O ekran için ışık sensorudur sarjın daha uzun gitmesıne yardımcı olur sınyal ısıgı muhabbetı n seriesde kalktı artık iyi forumlar by :oke:

Slm arkadaşlar N79 8 gb hafıza kartını kaldırıyormu ?
Nokia n79 16 gb Kingston veya Sandisk olmak sartıyla micro sd kart kadırır sorunsuz bir seklde 16 gb kullanılabılır bılgınıze by:oke:

i-gencer

Üye
merhabalar garmin yüklüydü aslında hala da yüklü fakat ne güzel çalışıyordu yolda giderken gösteriyordu sesli ikaz veriyordu ama teli versiyon yüklesinler diye kvk ya verdim geri aldım bi sorun yok ama GARMİN GPS açıyorum GPS BEKLENİYOR yazısı çıkıyo bi türlü uyduya bağlanmıyor nedendir acaba? yardımlarınızı bekliyorum...

maxiseker

Üye
ya arkadaşlar n79un tuşlarını kendimiz açabilirmiyiz bir telefoncuya gitmeden?.... çok acil...cevap verirseniz sevinirimmmm

baydo1910

Üye
arkadaslar gorunuse aldanıpta sakın almayın ben aldım pişmanım 650 tl verdım memnun deılım şimdi gerı vermek ıstıyorum almıyolar nokıa 5800 bu telefondan daha guzel vıdeo player bıle yok vıdeo bıle ızleyemıyorum

Yapma ya...mesaj yazılamayacak kadar kötü mü...Rahatsız edici bir durum.
Monoblok telefonların en büyük getirisi sağlam olması.Tek bir bütün olduğu için yapısı sağlam oluyor genelde.

sen baska telefonda mesaj yazda ondan sonra cevap yaz

ben N79 aldım we kullanımı o kadar rahat we kolay ki sürekli msj yazan birisine tam anlamıyla hitap edebilir msj yazarken donma yapıyor diyenler ne kullanmış bilemiyorum ama donma yok ayrıca kamerasıda oldukça güzel berbt deil tabiki...

arkadasım bu telefonda mesaj yazmaktansa konusmayı yeylerım baskalrını kandırmayın bence msj bu telefonda yazmak akıl işi deıl

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar gorunuse aldanıpta sakın almayın ben aldım pişmanım 650 tl verdım memnun deılım şimdi gerı vermek ıstıyorum almıyolar nokıa 5800 bu telefondan daha guzel vıdeo player bıle yok vıdeo bıle ızleyemıyorum

sen baska telefonda mesaj yazda ondan sonra cevap yaz

arkadasım bu telefonda mesaj yazmaktansa konusmayı yeylerım baskalrını kandırmayın bence msj bu telefonda yazmak akıl işi deıl
Arkadasım uçmussun hayrdır :D video player yok dıosun ama mp4 mp3 aac aac+ aac plus mpg destekli bir Real player duruyor koskoca menüde telefonu ıncelemeden yorum yapmayalım lutfen ayrıca smart movie yukleyerek dvx codecli butun vıdeoları oynatabılırsın Nokia n79 da bilginemsj yazma konusuda tuslar oldukca verımlı gnıs ve yayvan cok rahat msj yazılabılır ama yazlımdan kaynaklı olan kasma yuzunden yazılamıo bunada bir cozum getırıldı versiyon yuklemezsen yenılıklerı goremezsın iyi forumlar by:oke:

niqhtmare.mst

Üye
arkadslar bısı sorcam burda cok alakasız ama benm n79a ekranında kırkmızı kırmızı cızgıler oldu ve gecmıo gun gectıkce nokta nokta buyuyo ekran yandı dıolar ne yapıyım ?

Üst Alt