bır konu hakkınızda yardımızını ısteyecegım 1 ay oncesıne kadar vıfı ıle baglanmakta sıkıntı yasamıyorum ama sımdı kablosuz baglantı oldugu halde cepten gıremıyorum .sıteye gırmeye calısırken baglantı hızına bakıyorum 2 kb den baslıyor maksumum 60kb ye kadar fılan cııkıyor ama sıteyı acamıyor hata verıyor sorun nedır acaba yardım edersenız sevınırım .
format atmam mı gerekır ?
Dostum wallahi ilk defa bole bi sorun duydum bu yazılımla degıl dırek w-lan la alakalı bi durum donanım arızası olabılır kuvvetlı ıhtımal fakat sen yenede bi hard format at hafıza kartındakılarıde yedekle onada bir format at sonra sorun devam ederse teknik servis yolu gorunur by
--------------- Ekleme ---------------
konuyla biraz alakasız ama benim telefonum(n79) arıza yaptı servise verdim yapamadılar değişim yapılacak dediler 3 aydır bekliyorum aradığım da elimizde kalmadı yurt dışından gelecek dediler ben de tama dedim 2 hafta sonra aradığım da yurt dışından cıkış yaptı yalnız gümrük de takıldı diyorlar resmen alay ediyorlarb benle ya ne yapmam lazım başına böyle bi olay gelip halleden var mı acaba aldığıma bai pişman ettiler beni ya
Hemen git ve magazadaki en yetkılı kısı ıle gorus yaklasık 3 aydır bekletılıyorum de eğer gereken 3 gün içerisinde yerıne getırılmezse tüketici haklarına baş vurup dava açacagım de hakem heyetıne kadar da cıkıp gerekırse kapattırırım buraya de yada cıhaz yerıne ücret iyadesi iste gozlerını korkut yoksa daha çok ezerler seni beni hepımızı sankı satıyolar dıe kral oluyorlar resmen dalga gecıolar bızımle sıkıntı yaratın sızde rahatsız edın peşini bırakmayın az bi para degıl bu iyi forumlar by
merhaba arkadaşlar
ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve bu süre zarfında 4 defa servise giderek ki bunların 3 keresinde telefonu değiştirdiler son kez de yeniden programı yüklendi.
şimdi benim sorum şu az önce ovi üzerinden yazılım güncellemesi yaptım fakat ilginçtir işlem bitti ama aletin biraz kafası karıştı galiba ekran rengi kendiliğinden değişip makina ha bire titremeye başladı.Çok ilginçtir benden daha fazla bu telefon ile problem çeken var mı bilmiyorum ama artık çok sevmeme rağmen elimden çıkarmak zorunda kalacağım gibi duruyor.
bana nasıl yardımcı olabilirsiniz şu an üzerindeki 32.001 sürümü
Phonix ile kendın yazılım yuklemesi yapabılıosan yap yapamıosan teknık servise gotur yazılım attır daha sonra al önce hard format sonrada hafıza kartına yedekleme yaptıktan sonra formatı cak tertemız olsun bakalım bundan sonra sıkıntı yasıycakmısın sanmam ama belli olmaz by
valla arkadaşım ben hiç sürüm yüklemedim,ilk günkü gibi temiz ve o kadar sık kullanıyorum hiçbir sorun çıkartmıyor telefonum.yaklaşık 3aydır kullanıyorum en ufak bir arıza çıkartmadı telefonum,eğer yeni sürümleri yüklersem eminimki sorun çıkacak o yüzden yüklememek en iyisi...
Yni versionları yuklememek aslında bir yonden iyi telefon ile tam uyumlu fabrıka yazılımı cunku o ama yenılıklere acık olmak lazım dıymı her seyın yenılenmesi iyidir sana fazlasıyla artılar getırır bence yenı versıon yuklemeyı birdusun artısı eksısı diğer konumda yazıo bir ıncele kanımca by