> > > Ben yeni üyeyim
, nokia 6500 slide telefonunu bu sene Ağustos ayının tam 1'inde aldım. Ben bilgisayar programları ile uğraşan ve ilgili bi insanım
n: teknolojiye karşı ve teknolojiyi fırsatlarım yettikçe sonuna kadar kullanarak hayatımı da oldukça kolaşlaştırdığını yaşayarak bilen bir insanım.
Ama telefonumun ilk olması sebebiyle olacak ki, java olması bana yetmiyor maalesef
, bu kez iyice araştırıp, fiyat ağırlığının da yettiği ölçüde iyi bir telefon almayı düşünüyordum
ve tam da bu telefon ile tanıştım
, ve gerçekten de inciğine boncuğuna kadar araştırma yapmaya başladım ve bu konu sahibini yürekten tebrik ediyorum ve çok teşekkür ediyorum
. Mümkün mertebe diğer üyelerin ve üye olma yolundaki gençlerin de buraya üye olup yorumlarını paylaşmaları kanısındayım.
> > > Ama dikkatimi çeken sorunlardan birisi
; diğer sitelerden edindim bu paylaşımı; ARKADAŞLAR; n79 da ekran sorunu başlığında idi ve 2 ay sonra iki arkadaşın da 1,5 ay aralığında ikisi de garantiye ekranın değişimi telefonlarını göndermişler, ekran kaymış, sonra renkler birbirine girmiş ve tamamen gitmiş, AYRICA bu arkadaşlar telefonlarını hiç düşürmediklerini samimi bir şekilde açıklamışlarda ayrıca, yine de her dijital eşyada bu tür fabrika sorunları çıkabilir, hak veriyorum, fakat bu genel bir sorun ise düzeltilmesi için zaman bekleme seçeneğini uygun bulmaktayım, buna benzer ya da daha küçük sorunlar bile olsa, ya da güzel kötü ayarlar uygulamalar, yani kısaca her türlü düşüncenizi lütfen bu konuda paylaşmanızı gönülden istiyorum, bu uzun yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ediyorum, umarım aldığınız bu ürünü sağlıklı, sorunsuz ve arzuladığınızdan daha fazlasıyla kullanırsınız, görüşmek üzere . . .