ELECTRONİC
Üye
Braderım su anda en onemlı sorun senın sorunun aynı olay benım basıma 3 ay once geldi mahalesef üstteki jaka uyumsuz yada daha yuksek voltajlı bir sey soktum dıe ekran aynen senın gibi ilk basta karımcalanma televızyondakı gibi kayma oldu sonrada donup kaldı ardındanda komple ekran gıttı işlevleri cıhaz yerıne getırıodu ama ekrana goruntu gelmıodu hemen teknık servıse git istanbulda 4 gun ıcerısınde yapıolar ve gonderıo lar cıhazı hiç kendın ugrasma cunku donanımsal bi arıza hemde dahada derin mevzuları olabılır iyi forumlar byArkadaşlar bayıla bayıla kullandığım en süper telefon dedğim n79'um maalesef bana bayram süprizi yaptı.
Son versiyonu kullanıyorum(v31.1) ama ne olduysa dün telefonun ekranı karardı. kapat aç yaptım pilini çıkardım ama fayda etmedi. Daha sonra bir ara geldi gitti renkleri bazulup donup kaldı. Hard frmat soft format hepsini denedim. Hafıza kartını çıkarıp denedim ne yaptıysam ekranın gidip gelme ve telefonun donma yapma sorunu düzelmedi.
Yardımcı olacak var mı. Bu sorunu yaşayan kimse ver mı?

İkinci kez serviste arıza yapılacak tekrar verirse yenisi ile değişecek ama bu arızalar beni n79 dan çok soğuttu. N79 alacak arkadaşlar bir kez daha düşünün derim.