O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bayıla bayıla kullandığım en süper telefon dedğim n79'um maalesef bana bayram süprizi yaptı.
Son versiyonu kullanıyorum(v31.1) ama ne olduysa dün telefonun ekranı karardı. kapat aç yaptım pilini çıkardım ama fayda etmedi. Daha sonra bir ara geldi gitti renkleri bazulup donup kaldı. Hard frmat soft format hepsini denedim. Hafıza kartını çıkarıp denedim ne yaptıysam ekranın gidip gelme ve telefonun donma yapma sorunu düzelmedi.
Yardımcı olacak var mı. Bu sorunu yaşayan kimse ver mı?
Braderım su anda en onemlı sorun senın sorunun aynı olay benım basıma 3 ay once geldi mahalesef üstteki jaka uyumsuz yada daha yuksek voltajlı bir sey soktum dıe ekran aynen senın gibi ilk basta karımcalanma televızyondakı gibi kayma oldu sonrada donup kaldı ardındanda komple ekran gıttı işlevleri cıhaz yerıne getırıodu ama ekrana goruntu gelmıodu hemen teknık servıse git istanbulda 4 gun ıcerısınde yapıolar ve gonderıo lar cıhazı hiç kendın ugrasma cunku donanımsal bi arıza hemde dahada derin mevzuları olabılır iyi forumlar by:oke:

cozturk

cozturk

Üye
serhat abim yaklaşık 4 5 aydan beri n79 kullanıyorum..şu video olayını biraz daha geliştirmek istiyorum...telefona flv wmv wma... tarzı videolar attıgımda videoyu real playerdan açabiliyorum ama videyo donuyor nedense...donmadan kastım sanki ağır oynatımda oynatıyor...ve buda videonun geride kalıp birden ileri atmasına neden oluyor...bu video yuda galeriden girerek acamıyorum desteklemediği icin...bu donmanın sebebi nedir ve neden bu formatları acmıyo...(hangi formatları acar ve bana kullangıdın dönüstürücü varsa acil lazım)

--------------- Ekleme ---------------

pc suitlede dönüstürüp atıyım diyorum arada dönüstürmüyo ve çokta yavaş...

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
serhat abim yaklaşık 4 5 aydan beri n79 kullanıyorum..şu video olayını biraz daha geliştirmek istiyorum...telefona flv wmv wma... tarzı videolar attıgımda videoyu real playerdan açabiliyorum ama videyo donuyor nedense...donmadan kastım sanki ağır oynatımda oynatıyor...ve buda videonun geride kalıp birden ileri atmasına neden oluyor...bu video yuda galeriden girerek acamıyorum desteklemediği icin...bu donmanın sebebi nedir ve neden bu formatları acmıyo...(hangi formatları acar ve bana kullangıdın dönüstürücü varsa acil lazım)

pc suitlede dönüstürüp atıyım diyorum arada dönüstürmüyo ve çokta yavaş...
Ben su anda Smart Movie kullanıorum cozturkum nerden bulabılırsın bnm symbıan 9.1 9.2 programları bolumunde bulunan diğer çeşitli uygulamalar bolumunde bi konum var n79 programları diye buradan ındır hem cevırıcı hem cıhaza uygun program mevcut ındır kur memnun kalcaksın ben 4 aydır memnunum :D:D kendıne iyi bak iyi forumlar by:oke:

>_ÖzFe_<

Üye
Arkadaşlar yaklaşık iki aydır n79 kullanıcısıyım telefon şu ana kadar bana hiç bi sorun çıkartmamıştı ve kullanım açısından özellikleri bakımından gayet iyi bi telefon yalnız üç gün önce ekranın orta kısmında çok küçük bi siyah leke oluştu ertesi gün bu siyah nokta birah daha uzun bi çizgi halini aldı ve şimdi daha büyük iki çizgi oldu anlayacağınız bu siyah leke giderek büyüyor sizce sorun ne?Telefon servis yolunu tutmalı mı?

mrsado

Üye
merhaba arkadaslar daha 4 gun once n79 aldim ve bugun de bu siteye uye oldum ki sorularima cevap bulayim diye, ben telefonlardan pek fazla anlamam ama cok hosuma gitti bu telefon ozellikleride cok iyi cok ta zarif en azindan bazi telefonlar gibi kaba durmuyo.Tavsiye edebilirim.Simdi gelelim benim soruma,
1-)Video yuklemek istedim telefonuma yanliz ses var goruntu yok telefonda.Video formati ne olmasi lazim ve ya ne yapmam lazim bana bir yardimci olursaniz sevinirim.
2-)Ekran donuyor(turn-cevriliyor) onu nasil halletmem lazim?
Daha sorularim cokta bunlarin cevabini bi alirsam guzel olacak :)

-efşan

-efşan

Üye
slm ben N79 ACTIVE alcam ama normal n79 ile n79 active arasında ayırt edilebilir bir fark varmı nasıl anlicam active olduğunu

sezgn

sezgn

Üye
yeni aldım bende yok böle bi tel :oke:

cozturk

cozturk

Üye
teşekkürler serhat abim.o konuyu biliyordum ama smart movie yi fark etmemişim..teşekkürler iyi forumlar:oke:

-efşan

-efşan

Üye
beyler yardım etcek

yardım etcek YOKMU

yardım etcek YOKMU

alper052005

Üye
N79 telefonu 4 ay önce aldım. Bir ay önce ekranda donma ve renkleri karıştırmaya başlamıştı servis ekranı değiştirdi Ama aynı hatayı tekrar yaptı. Acaba benim şansımdanmı yoksa bu telefon modelinde mi bir problem var. :vur İkinci kez serviste arıza yapılacak tekrar verirse yenisi ile değişecek ama bu arızalar beni n79 dan çok soğuttu. N79 alacak arkadaşlar bir kez daha düşünün derim.

ulusoy44

Üye
selam arkadaslar guzel bir alan olusturmussunuz. benim bir problemim var n79 cihazima yazilim sürümü olarak 31.101 i yükledim ama bu yuklemeden sonra cihazla youtubeden video izlerken tam ekran modunu gectigimde video kilitleniyor ve ögle kaliyor normal ekranada donmuyor tek cagre olarak cikis yapip yeniden giriyorum ne kadar denediysem tam ekran modunda video izleyemedim. Nedenini bilen varmi. simdiden yardimlariniz icin tesekkür ederim...

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
N79 Active ve normal n79 arasında tek fark kutu farkıdır düz n79 da tek kutu cihaz kapaklar batarya sarj aleti vb.. gelir fakat active dea ise 2 kutu üst üstedir birinci kutuda yine aynı şekilde normal satış paketi içeriği bulunur fakat diğer kutuda ise bele takılan spor sensoru sonra bileklik dizlik fılan var bluetooth ile bunlarla baglantı kurularak ne kadar kosuldugu ne kadar kalori yakıldıgı filan ogrenılebılıor fazla fark yok aslında sadece sudur ki active spor için modifiye edılmıs n79 dur bu kadar diğer arkadasım videoşarı ızleyemıomussun hiç bi sekılde olmadıysa o zaman hardformat vakti gelmiş demektir format at ardından dön bana versıonu yukledıkten sonra bi hard format atmak gereklioluyor sistem tam sitabilize olması için pc ye format attımda bayadır yazamadım kusura bakmayın dostlar iyi forumlar by:oke:

-efşan

-efşan

Üye
teşekür ederim kardeşim çok yardımcı oldun ÇOK SAĞOL

kardeş 4 aydır araştırıyorum N79 gibi telefon bulamadım daha doğrusu bana uygun yinede sağol

kardeş sürüm güncellemeyi ben mi yapayım yoksa servisine mi verim ne önerirsin

pekerdem

pekerdem

Üye
evet arkadaslar sonunda bitti yaklasık 5 aylık yazılıraınızı buyuk bir keyifle okudum. kendimi bir haftada 2 sezon yabancı dizi izlemiş gibi hissediyorum. burada bulunma amacıma gelince suan miadını doldurmus oldugunu dusundugum yaklasık 4 senedır kullandıgım sonny k750 marka telefonum ve modelini bilmediğim sıradan bir nokia marka telefonum var. ve yaklasık 3 aydır yeni nesil bir telefona gecmek istiyorum. bazen cok hayal perest olup operotor kampanyalarından etkileniyourm kafamda n97 falan alıyorum sonra gucumun yetmeyecegını anlıyorum. bi ara takıntılı sekılde iphone klonu lg arenayı dusunuyordum ama o da sanırım tutulmadı ya da ben tutuldugunu gormedım. neyse en son yıne bir kampanya urunu olan e71 e sarmıstım ki karsima n79 cıktı ve kendımı burda burada buldum. en son 60 kusurlu sayfalarda dayanamayar uye oldum ve bi tesekkur edeyim dedim. ha hala bu karararsız yapımla bir sonuca ulasamadım ama az cok bir sey biliyorum artık herkese iyi forumlar.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Sevindım dostum bızım için ne güzel bir sey anlatamam bu Diğer dostum serviste versıon atılırsa daha saglıklı olur iyi forumlar by:oke:

pekerdem

pekerdem

Üye
gercekten faydalı bilgiler verilmiş bu platformda benim bir merakım olacak yanıltlarsanız sevinirim. telefon office dosyalarını acabılıyor ama bildiğim kadarıyla degistiremiyor bir yerde bu ozelleğin satın alınabileceğini duymustum acaba nerden mumkun olur bu satın alma ıslemı ve bunun cracklenmesı mumkunmudur?
bir değer sorumda e-mail atarken eklenti olarak ne kadar ekleyebiliriz
tesekkurler iyi forumlar

-efşan

-efşan

Üye
evet arkadaslar sonunda bitti yaklasık 5 aylık yazılıraınızı buyuk bir keyifle okudum. kendimi bir haftada 2 sezon yabancı dizi izlemiş gibi hissediyorum. burada bulunma amacıma gelince suan miadını doldurmus oldugunu dusundugum yaklasık 4 senedır kullandıgım sonny k750 marka telefonum ve modelini bilmediğim sıradan bir nokia marka telefonum var. ve yaklasık 3 aydır yeni nesil bir telefona gecmek istiyorum. bazen cok hayal perest olup operotor kampanyalarından etkileniyourm kafamda n97 falan alıyorum sonra gucumun yetmeyecegını anlıyorum. bi ara takıntılı sekılde iphone klonu lg arenayı dusunuyordum ama o da sanırım tutulmadı ya da ben tutuldugunu gormedım. neyse en son yıne bir kampanya urunu olan e71 e sarmıstım ki karsima n79 cıktı ve kendımı burda burada buldum. en son 60 kusurlu sayfalarda dayanamayar uye oldum ve bi tesekkur edeyim dedim. ha hala bu karararsız yapımla bir sonuca ulasamadım ama az cok bir sey biliyorum artık herkese iyi forumlar.

kardeş çok sevindim doğru teli bulmana hayırlı olsun

Sevindım dostum bızım için ne güzel bir sey anlatamam bu Diğer dostum serviste versıon atılırsa daha saglıklı olur iyi forumlar by:oke:

teşekkür ederim kardeş :oke:

®_DeniZ_®

Üye
Allahını seven birisi şu ovi suite den telefona video atmayı anlatabilirmi?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
gercekten faydalı bilgiler verilmiş bu platformda benim bir merakım olacak yanıltlarsanız sevinirim. telefon office dosyalarını acabılıyor ama bildiğim kadarıyla degistiremiyor bir yerde bu ozelleğin satın alınabileceğini duymustum acaba nerden mumkun olur bu satın alma ıslemı ve bunun lenmesı mumkunmudur?
bir değer sorumda e-mail atarken eklenti olarak ne kadar ekleyebiliriz
tesekkurler iyi forumlar
Bunun için cıhazda kendı proları mevcut ama yazım yapılmıo dıyebılıorum bende fakat fark pro lar ile sitede bulunabılır yapabılırsın kardesım yazma ıslemı olur zaten buda cep bilgisayarı vıdeo atma muhabbetıne gelınce dostum ovi dede aynı sanırım telefon ıconu varya kocaman onun ustune vıdeoyu surukle bırak bu kadar kolay gelsın iyi forumlar by:oke:

pekerdem

pekerdem

Üye
oncelikle cevabın için tesekkur ederim evet gercekten sitede cok fazlası varmıs yeni yeni adepte oluyorum. ıkıncı sorumu yanlıs anladın sanırım ben mail atarken eklenti(atthecment) koyabiliyourz ya mesela ornek veriyorum hotmailde bu kota 10 mbdir. bunun gibi acaba telefonda sınır ne kadar onu sormustum. tesekkurler iyi forumlar...

Üst Alt