O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet_bjk_1903_

Üye
arkadaşlar bende n79 aldım telefonla ilgili bi sorunum yok ama dikkatimi çeken ön kameranın yanındaki mavi lamba bende çakmıyor normal n serieslerde çakıyor acaba bu hatlamı alakalı yanması lazım ama yanmıyor ayarlara baktım yapamadım bilen biri varsa mesaj yazsın şimdiden teşekkürler

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bende n79 aldım telefonla ilgili bi sorunum yok ama dikkatimi çeken ön kameranın yanındaki mavi lamba bende çakmıyor normal n serieslerde çakıyor acaba bu hatlamı alakalı yanması lazım ama yanmıyor ayarlara baktım yapamadım bilen biri varsa mesaj yazsın şimdiden teşekkürler
Dostum o lamba degıl eskide kaldı o numara artık o ışık sensoru ekranın ısıgını kısarak bataryanın omrunu uzatıor n73 de vardı o ısık cakma olayı bunlarda navi tusunun ortası yanıp yanıp soner dıkkat li bakarsan sanki nefer alırmıs gibi yada kalp atarmıs gibi sorun yok yani cıhazında standartı bu iyi forumlar by:oke:

akkoca

Üye
arkadaşlar benimde bir sorunum var ve cok foruma yazdıgım halde hıc bır kımse cevap yazmıyor telefonummu bozuk ): ): yardımcı olan olursa cok sevınecegım 1 bucuk aylık N79 KULLANICISIYIM SON GUNCELLEMEYIDE YAPTIM
fakat sole bır sorunum var video ve fotoğraf ayarlarından kayıt yerını hafıza kartı sectıgımde sonra herhangı bır foto cektıgımde hosuma gıtmedı cektıgım foto mesela sılıyorım tekrar cekmek ıcın ama sıldıgım foto fotograflarımın ıcınde gorunuyor ve fotograf acılmıyor kırık bır ısaret var ve sılmeye calıstıgımda genel:sistem hatası dıyor ne yapmam gerek oncekı surumundede aynıydı gunceleldım son surume gene aynı..

fotograf cektıgımızde hani fotograf ekrana gelıyor sagda kucuk amblemlerde sılme amblemı var ona tıklayıp sılersem ole oluyor.foto10 ismi mesela cektıgım fotonun cektıkten sonra sılıyorum ambleme tıklayıp fotograflarıma gırdıgımde kırık bir amblem duruyor foto10 dıye ve acılmıyor sılınmıyor genel:sistem hatası dıyor hafıza kartına tasınmıyor pc suite ile felan gorunmuyor ne yapıcam nasıl sılıcem onu hadi format atıtım silindi diyelım ben hıc telefonumu video ve fotografları hafıza kartı secenegını ısaretlemeyecekmıyım yada silmeyecekmıyım o amblemden yanlıslıkla arkadaslar sılıyor orda kalıyor kalıntısı ne yapmam gerek

wildtiger223

wildtiger223

Üye
abi neymis bu N79 bole ya benim N73 ü satıp hemen alsam mı bı tane yoksa 5800 mı alsam acaba kararsızım sımdı ya ?

--------------- Ekleme ---------------

birde joyestik olsa süper ben joyestikli telefonlardan acayip hoslanırım

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar benimde bir sorunum var ve cok foruma yazdıgım halde hıc bır kımse cevap yazmıyor telefonummu bozuk ): ): yardımcı olan olursa cok sevınecegım 1 bucuk aylık N79 KULLANICISIYIM SON GUNCELLEMEYIDE YAPTIM
fakat sole bır sorunum var video ve fotoğraf ayarlarından kayıt yerını hafıza kartı sectıgımde sonra herhangı bır foto cektıgımde hosuma gıtmedı cektıgım foto mesela sılıyorım tekrar cekmek ıcın ama sıldıgım foto fotograflarımın ıcınde gorunuyor ve fotograf acılmıyor kırık bır ısaret var ve sılmeye calıstıgımda genel:sistem hatası dıyor ne yapmam gerek oncekı surumundede aynıydı gunceleldım son surume gene aynı..

fotograf cektıgımızde hani fotograf ekrana gelıyor sagda kucuk amblemlerde sılme amblemı var ona tıklayıp sılersem ole oluyor.foto10 ismi mesela cektıgım fotonun cektıkten sonra sılıyorum ambleme tıklayıp fotograflarıma gırdıgımde kırık bir amblem duruyor foto10 dıye ve acılmıyor sılınmıyor genel:sistem hatası dıyor hafıza kartına tasınmıyor pc suite ile felan gorunmuyor ne yapıcam nasıl sılıcem onu hadi format atıtım silindi diyelım ben hıc telefonumu video ve fotografları hafıza kartı secenegını ısaretlemeyecekmıyım yada silmeyecekmıyım o amblemden yanlıslıkla arkadaslar sılıyor orda kalıyor kalıntısı ne yapmam gerek
kardes galerıden komple cık ana menuye don tekrar gır o duzelır 1-2 defa gır cık duzelır benım n73 te de aynısı oluo ben cıkıp tekrar gırıorum kaybolup gıdıor sıldıgım seyler yada handy taksman yukle menu tusuna basılı tut ordan galerıyı kapat genelde acık kalır ve oyuzden ole yapar sonra galerıye gır yınede gorunurse 1-2 defa gır cık yap kaybolucaktır bı sure sonra da bı daha yapmaz alısır telefon o ısleme

akkoca

Üye
yok kardes 1 aydır bu boyle burda duruyor 100 kez gırdım cıktım ben kaybolmuyor teleformat atınca gıdıyor anca

fatihsultanakın

fatihsultanakın

Üye
5800mı n79 mu

sokanakrep

Üye
mp3 filan dinlerken x-plore görüyor her işimi

telefonuma format attıktan sonra bendede kilit kodu sorunu çıkmıştı bir program buldum sonra hangi siteden indirdiğimi unuttum :) ama işe yaradı, programın ismi nemesis, şimdi uploud ettim.

alternatif link

kullanımı:

PC Suite ile birlikte bilgisayara bağlayın.
Telefonunuz bağlandıktan sonra Nemesis isimli programı çalıştırın.
Program açıldığında Sağ üst köşede büyüteç resmi çıkacak ona bir kez tıklayın. Gelen ekrandan TOOLS yazan yere tıklatın.
FACTORY SETTİNG kısmından FACTORY' i işaretleyin ve RESET tuşuna basın.

Birkaç saniye sonra telefonununuz güvenlik kodu otomatik olarak eskisi gibi 12345 olacaktır.
alıntı..
(tabi bu işlem sessiz sedasız oluyor, ne biliyim 10 saniye filan bekleyin işte, işe yarıyor !)

Çok teşekkürler :)

serdarsa

serdarsa

Üye
agalar
bende bir sorun oluyo ama ara ara
telefon beyaz ekran hatası veriyor ve aynı anda kesik kesik iki üç kez ard arda titreme yapıyor. normal cebimde dururken mesela.
hafıza kartından virüs mü geçti dedim tarattım ve telefona format yöntemini denedim bir sonuca varamadım
varmıdır bir bilgisi olan
garantiye göndermeye gerek var mı ?

cevaplarınız için teşekkür ediyorum

akkoca

Üye
n79 benim

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu olan kardeslerım sızın sorunlarınız yazılımsal bunun cozumunude evde kendınızın degıl teknık servıste phonıx ile atılan gercek yazılım cozmektedır hemen en yakın nokia club a basvurun iyi forumlar by:oke:

improtix

Üye
Bugün N79 aldim.Harika 1 telefon.Ama Ovi PC Suite karışık bir program.xD iyi telefon tavsiye ederim

sx1sever61

sx1sever61

Üye
özellik olarak çok şahşahlı ama estedik olarak pek tutmadım..

sofualanli

sofualanli

Üye
Arkadaşlar bayıla bayıla kullandığım en süper telefon dedğim n79'um maalesef bana bayram süprizi yaptı.
Son versiyonu kullanıyorum(v31.1) ama ne olduysa dün telefonun ekranı karardı. kapat aç yaptım pilini çıkardım ama fayda etmedi. Daha sonra bir ara geldi gitti renkleri bazulup donup kaldı. Hard frmat soft format hepsini denedim. Hafıza kartını çıkarıp denedim ne yaptıysam ekranın gidip gelme ve telefonun donma yapma sorunu düzelmedi.
Yardımcı olacak var mı. Bu sorunu yaşayan kimse ver mı?

xxyzff09

Üye
electonic; dostum bu telefon sessiz moddayken çağrı geldgnde titremiyor titreşimli uyarı açık olsa dahi.n79 u olan arkdşlar bi denermisnz sizdede aynı sorun olcak mı v31.101. telefonunuzu sessiz moda alın ve biyerden kendnze çağrı atın cvbınızı beklicem

devfirat

Üye
electonic; dostum bu telefon sessiz moddayken çağrı geldgnde titremiyor titreşimli uyarı açık olsa dahi.n79 u olan arkdşlar bi denermisnz sizdede aynı sorun olcak mı v31.101. telefonunuzu sessiz moda alın ve biyerden kendnze çağrı atın cvbınızı beklicem

Valla bende çatır çatır çalışmakta en son sürümü kullanıyorum ben...

tadess1903

tadess1903

Üye
sevgili arkadaşım tercihler bölümünde sessiz bölümünde titreşim kapalı olur siz tercihlere girin sessiz bölümüne gelin seçeneklerden kişiselleştir bölümüne gelerek titreşim bölümünü açık yapın kaydedin titreşiminiz böylece çalışmış olur. İyi Bayramlar

xxyzff09

Üye
sevgili arkadaşım tercihler bölümünde sessiz bölümünde titreşim kapalı olur siz tercihlere girin sessiz bölümüne gelin seçeneklerden kişiselleştir bölümüne gelerek titreşim bölümünü açık yapın kaydedin titreşiminiz böylece çalışmış olur. İyi Bayramlar
dostum yardım etmeye çlştgn için sağol ama kastım o değil mesaj gelnce titriyo çağrı gelnce titremiyo

cozturk

cozturk

Üye
dostum yardım etmeye çlştgn için sağol ama kastım o değil mesaj gelnce titriyo çağrı gelnce titremiyo
Bende v3.101 öyle bir sorun yok sendede oldugunu düsünmüyorum bir daha bak sen....

taka1

Üye
Merhaba arkadaşlar Sorunum Şu Çağrı geliyor ışık yanıp sönüyor arayanı görebiliyorum ancak 10sn sonra ekran siyah oluyor kimin aradığını göremiyorum bu neden kaynaklanıyor acaba (Tercih: Sessiz)

cozturk

cozturk

Üye
Merhaba arkadaşlar Sorunum Şu Çağrı geliyor ışık yanıp sönüyor arayanı görebiliyorum ancak 10sn sonra ekran siyah oluyor kimin aradığını göremiyorum bu neden kaynaklanıyor acaba (Tercih: Sessiz)
herhangi bir tuşa bas tekrar ışık yansın bu sorun değil kişiselliktir....electronic kardeşim sana kolay gelsin allah yardımcın olsun:off::off:

Üst Alt