O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

TEKKAŞ

Üye
ark.lar merhaba

bir kaç sorum olacak ;

telefon bazen kendi kendine kısa kısa titriyor nedeni nedir bilen var mı ? virustenmidir diye düşünüp norton ve f-secure yükleyip tarattım virus bulmadı nedeni nedir bilen varmı ?

tavsiye edebileceğiniz antivurus programı varmı linkiyle birlikte verirseniz sevinirim.

resimler menusu yavaş açılıyor bir ayarı vardı onun bulamadım bir türlü hızlı açılmasını istiyorum tarif edermisiniz ?

kimse ne program ne de bir bilgi veriyor aranızda bu telefonlara en cahil birisi olarak ben bir kaç program vereyim .

zipli ve rarlı dosyalarınızı çepte acabilirsiniz ben kullanıyorum çok kullanışlı ;

http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...nrar-dosyalarini-cepte-acmak-icin-253669.html

dosyalarınızı ziplemek için ;

http://www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-araclari/epocware-handy-zip-v1-02-a-45354.html

dosya kurulumunda şifre isteyecektir şifre:57887362-40297778

ben daha indirmedim ama güzel programa benziyor

http://www.maxicep.com/s60-3rd-dige...arki-indirilmez-diye-buyrun-bakin-113368.html

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
ark.lar merhaba

bir kaç sorum olacak ;

telefon bazen kendi kendine kısa kısa titriyor nedeni nedir bilen var mı ? virustenmidir diye düşünüp norton ve f-secure yükleyip tarattım virus bulmadı nedeni nedir bilen varmı ?

tavsiye edebileceğiniz antivurus programı varmı linkiyle birlikte verirseniz sevinirim.

resimler menusu yavaş açılıyor bir ayarı vardı onun bulamadım bir türlü hızlı açılmasını istiyorum tarif edermisiniz ?

kimse ne program ne de bir bilgi veriyor aranızda bu telefonlara en cahil birisi olarak ben bir kaç program vereyim .

zipli ve rarlı dosyalarınızı çepte acabilirsiniz ben kullanıyorum çok kullanışlı ;

http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...nrar-dosyalarini-cepte-acmak-icin-253669.html

dosyalarınızı ziplemek için ;

http://www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-araclari/epocware-handy-zip-v1-02-a-45354.html

dosya kurulumunda şifre isteyecektir şifre:57887362-40297778

ben daha indirmedim ama güzel programa benziyor

http://www.maxicep.com/s60-3rd-dige...arki-indirilmez-diye-buyrun-bakin-113368.html

Tekkaş fotolarda kasma ilk versıonda vardı ama suandaki gecerli versıonumuz olan 30 da kasma yok sadece mesajlarda kasma yada dilden dolayı duşunme problemi var dostum :d kendısı titriyormu cihazın bende ilk aldıgımda ara sıra yapıodu odaseni sevdıgını bellı edıo demek :D:D:d hemen teknik servise git ve baktır vibrasyon ayagı bi yere takılıo olabılır kardesım arama gelınce takılır doru duzgun tıtremez sonra kurtulur durduk yerde tıtrer cıhaz baskada sorunun yok herhalde bys

--------------- Ekleme ---------------

ben versiyon yüksekttikten sonra sim kart hafızamdaki bazı numaralar görünmüyor ama başka telefona takınca görünüyor bunun nedeni ne olabilir electronic arkadasım?ayrıca geldıgıne de cok sevındım =)

Tabiki cihazın rehber için kullanacagı ilk hafıza kendi hafızasıdır senınde yapman gereken sim rehberine girip burdan numaraları telefon hafızasına kopyalamak olucaktır bu kadar kolay kardesım by

jooot

jooot

Üye
arkadaşlar tv programı var mı bu tele veya işe yarar başka programlar

create_jem

Üye
ama ben sim karttan kullanmak ıstyorum rehberi.orda kullanılan hafıza sim kart hafızası yapınca sim karttakı numaralar gorunuyor ama eksik gorunuyor işte.ilk aldıgımda versıyou 20 olandı o zaman sorun cıkmadı ben versiyon yukselttıkten sonra sorun cıktı dıye demıstım o yuzden sordum.bıde bunu cevaplarsan mınnettar kalırım electronık kardeşim.saol umursadıgın ıcın.onun dısında bı sorunum yok telefon cok guzel =)

benliahm

Üye
Selamlar,
Benim telefonum bayramdan önce wireless ile problem çıkarmaya başladı, şöyleki: Bir adrese giriyor fakat sayfa tam yüklenmeden veya yüklendikten sonra başka bi sayfa açmak isteyince açmıyor, hata veriyor. Sorun web tarayıcıda olabilir diye opera mini yükledim yine değişmedi, ayrıca güncelleme kontrol ederken de zaten takılıp kalıyor. Defalarca soft format attım, hard format attım, bi kere de Software Updater ile tekrar aynı versiyonu (20.175 benimki için en son versiyon) yükledim değişen bişey olmadı. Fakat tesadüfen farkettim ki evden değil de başka yerden bağlanırsam sorun yok. Evdeki modemimin wireless ayarlarından kanal değiştirdim, şifreyi kaldırdım, şifreyi iptal ettim, hatta şifreyi telefondan hexadecimal formatında girdim yine de fark yok. Böyle bi sorunla karşılaşan veya çözümünü bilen var mı acaba?

blackdream666

Üye
ya arkadaşlar ii guzel soluosunuzda ben yeni n79 aldım wlan dan ağları goruo ama bağlan diince ağ bağlantss bulunamıyo diyo..bu sorunu gidermk için ne yapmk gerekir??(cok onmli benim için bu sorunu kmse cozemedi)

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar ii guzel soluosunuzda ben yeni n79 aldım wlan dan ağları goruo ama bağlan diince ağ bağlantss bulunamıyo diyo..bu sorunu gidermk için ne yapmk gerekir??(cok onmli benim için bu sorunu kmse cozemedi)
Kullanılabılır ağlara baglanmayı dene vede şifresiz olsunlar zaten şifreli ağlar hiç birimizin işine yaramaz en saglıklı sonuzu menüden w-lan tarayıcına gir o sekılde alırsın kardesım bys

sezzz

Üye
slm arkadaşlar 17 eylülde dogum günü hediyesi N79 aldım çok güzel telefon şimdilik çok memnunum umarım içindeki bilgiler 4GB oldugunda kasmaz :)
neise asıl konu ben telefonumda güncelleme yapamıyorum nokia pc suit üzerinden bağlanıyorum 1,2 we 3. aşamada bitmesi lazım ama benim 3. aşamaya geldiğinde pc suit bağlantısı kesildi diyor we sorasında telefonun kapağını bataryasını we pc suit kablosunu cıkarın sonra aynı şekilde tekrar takın diyor yapıyorum ama olmuyo ne yapmam lazım bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdide tşkrler...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
slm arkadaşlar 17 eylülde dogum günü hediyesi N79 aldım çok güzel telefon şimdilik çok memnunum umarım içindeki bilgiler 4GB oldugunda kasmaz :)
neise asıl konu ben telefonumda güncelleme yapamıyorum nokia pc suit üzerinden bağlanıyorum 1,2 we 3. aşamada bitmesi lazım ama benim 3. aşamaya geldiğinde pc suit bağlantısı kesildi diyor we sorasında telefonun kapağını bataryasını we pc suit kablosunu cıkarın sonra aynı şekilde tekrar takın diyor yapıyorum ama olmuyo ne yapmam lazım bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdide tşkrler...
Kardeş telefona önce bi format atıp birde öyle dene istersen.olmazsa birde vi-fi ile deneyebilirsin.

cakkal90

Üye
ben dun n79 alcaktım ama cogu yede kalamamıs talep war ama telefon kalmamıs bu hafta ıcınde yurt dısından gelcekmıs sanırsam peki fiyatın da bi degisme olurmu indirim fln su anda en ucuz pesin fiyatına 610 tl ye bulabıldım ordada son telefonu satmıslardı

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
çok güzel telefon kaçırmayın derim ben alacam ama dur bakalım 5320 xm arasında kaldım ben 490 tl ye buldum şaka değil he 2 yıllık kvk 10 günlük tlf

amor fati

amor fati

Üye
hepinize selamlar arkadaşlar,
eylülün ilk haftasından beri N79 kullanıcısıyım, öncelikle şunu belirtmeliyim ki telefon gerçekten ama gerçekten harika, netten epey bir araştırma sonucu seçerek ve kendi özgür irademle aldığım ilk 3G destekli multimedya telefonumla gayet mutluyum :) sorunlar yok mu derseniz var elbet ancak o sorunların da buraya yazdıklarımla çözülebileceğini düşünmekteyim açıkçası.. Şu andaki en büyük sorun cihazın sol tarafındaki metal tuşun düşmüş olması henüz aldığım yere gitmedim ilerleyen günlerde gitmeyi ve yaptırmayı düşünüyorum ama gerçekten çok şaşırdım doğrusu yapıştırmamış lan :) O gereksiz tuşu fazla kullanmamama rağmen elimde kaldı :D tuş dışında ise cihaza birkaç klasik nokia oyunu yılandır mılandır özellikle sudoku gibi oyun yüklemek istiyorum ancak nasıl becerebilirim bilmiyorum ve son olarak da youtube olayı skyfire yükledim ancak yazıların küçüklüğünden pek memnun kalmadım dolayısıyla skyfire yanına opera yükledim ancak onunla da youtube açılmamakta son çare genel net ayarlarından dns ayarlarını değiştirdim ancak bunu yaptığımdan beri youtube yasak uyarısı içeren sayfa dahi açılmamakta şimdilik ilk aklıma gelenler bunlar ileride daha detaylı bişeyler yazıcam :D

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
hepinize selamlar arkadaşlar,
eylülün ilk haftasından beri N79 kullanıcısıyım, öncelikle şunu belirtmeliyim ki telefon gerçekten ama gerçekten harika, netten epey bir araştırma sonucu seçerek ve kendi özgür irademle aldığım ilk 3G destekli multimedya telefonumla gayet mutluyum :) sorunlar yok mu derseniz var elbet ancak o sorunların da buraya yazdıklarımla çözülebileceğini düşünmekteyim açıkçası.. Şu andaki en büyük sorun cihazın sol tarafındaki metal tuşun düşmüş olması henüz aldığım yere gitmedim ilerleyen günlerde gitmeyi ve yaptırmayı düşünüyorum ama gerçekten çok şaşırdım doğrusu yapıştırmamış lan :) O gereksiz tuşu fazla kullanmamama rağmen elimde kaldı :D tuş dışında ise cihaza birkaç klasik nokia oyunu yılandır mılandır özellikle sudoku gibi oyun yüklemek istiyorum ancak nasıl becerebilirim bilmiyorum ve son olarak da youtube olayı skyfire yükledim ancak yazıların küçüklüğünden pek memnun kalmadım dolayısıyla skyfire yanına opera yükledim ancak onunla da youtube açılmamakta son çare genel net ayarlarından dns ayarlarını değiştirdim ancak bunu yaptığımdan beri youtube yasak uyarısı içeren sayfa dahi açılmamakta şimdilik ilk aklıma gelenler bunlar ileride daha detaylı bişeyler yazıcam :D
Kardesım hemen nokia teknık veya kvk teknık servıse gıt ve tus işini hallet zaten tuş takımı komple bordla bütün degısmesi gelmesi fılan ugrastırır birazcık zaten genelınde var aynı sorun bnm arkadasımında media tusu ile no tusu dustu gitti nokia cluba degıstırdı fazla sürmedi her halde eski tusları kaybetmemıstı yerıne taktılar tekrardan diğer internet olaylarını ben kullanmadıgım için beleş w-lan hariç o yuzden fazla bılmıyorum saygılar:oke:

ahmetuzun06

Üye
arkadaslar kolay gelsin telefona symbian destekli flash player yuklemek istiyorum offical sitesinden buldum yükledim ama bu desteklememektedir diyor acaba yükleyen oldumu ?
2. sorunum menü--araçlar--dosya yönetimi--nokia sekmesinde onlarca txt formatında anlamsız dosyalar var acaba onları silsem bişey olurmu ?
sagolun...

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar kolay gelsin telefona symbian destekli flash player yuklemek istiyorum offical sitesinden buldum yükledim ama bu desteklememektedir diyor acaba yükleyen oldumu ?
2. sorunum menü--araçlar--dosya yönetimi--nokia sekmesinde onlarca txt formatında anlamsız dosyalar var acaba onları silsem bişey olurmu ?
sagolun...
Telefonun kendısınde zaten flash 3.0 yüklü ama gozukmuyor menüde fılan internette kullanabılıosun zaten kardesım telefonun kendi hafızasındaki yani c de bulunan txt yazılarının hepsi birer lisans veya cihaz için komut anlamındadır silmemen daha mantıklı olur benden sana tavsiye silersen zaten yine cıkarlar :D:D bosuna ugrasma flashında daha üst sürümü olmadıgı sürece zaten olan bi bileşen der ve yukleme yapamazsın by

eron06

Üye
arkadaşım ben yen i n 79 aldımda bir kaç sorum olacak tı sana rahatsız etmem umarum sana zahmet olmazsa cevaplarmısn
1- sürümü nasıl güncelliycez
2-heckleme nasıl oluyor program üklemek istiyorum
3-video izleyemşyorum mesal facebookda flsh istiyo nasıl yüklerim
4* bilgisayardan n79 için indirdiğim tema ve programları nasıl yüklerim

biraz cahiliz ama kusra bakma artık :)

ama cevaplarsan sorularımı cok sevinirim şimdiden teşekkürler iyi akşamlar

lütfennnnnnnnnn yardımmmmmmmmmmmmmmmm

arkadaşım ben yen i n 79 aldımda bir kaç sorum olacak tı sana rahatsız etmem umarum sana zahmet olmazsa cevaplarmısn
1- sürümü nasıl güncelliycez
2-heckleme nasıl oluyor program üklemek istiyorum
3-video izleyemşyorum mesal facebookda flsh istiyo nasıl yüklerim
4* bilgisayardan n79 için indirdiğim tema ve programları nasıl yüklerim

biraz cahiliz ama kusra bakma artık :)

ama cevaplarsan sorularımı cok sevinirim şimdiden teşekkürler iyi akşamlar

bana pm atarsanız çok sevcinirmmm

adcd

Üye
ya arkadaşlar bnde aldım bi tene oyun indiriyorum dowloand dosyasına atıyorum oyunlar açılmıyo nden acaba

TEKKAŞ

Üye
Merhaba telefon kendi kendine ekteki uyarı veriyor nedeni bilen var mı ?bağlantı gerekiyor ınternet üzerinden internet hedefine bağlan ?kabul edin ve erişim noktasını kullan otomatik yapın başka erişim noktasını kullan

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba telefon kendi kendine ekteki uyarı veriyor nedeni bilen var mı ?bağlantı gerekiyor ınternet üzerinden internet hedefine bağlan ?kabul edin ve erişim noktasını kullan otomatik yapın başka erişim noktasını kullan
Erişim noktasını otomatik yap braderım sende telefonunu dınle bırazcık :D:Dsadece bir kere assağıya tıkla ve otomatık yap bu kadar bi daha sormaz sorarsa operatorune bas vur by:oke:

Üst Alt