Herkese merhaba n79'u alalı nerdeyse 2 ay olucak ve baya bi alıştım doğrusu, başlık altındaki yorumların çoğunu okudum geneli memnun benim gibi, almayı düşünenlere, merak edenlere veya istatistiğe faydam olursa diye yazıyorum, insanoğlu nankör işte benimde artı ve eksi dediklerim var, buyrun:
Wlan kullanışlı ama benim gibi wlan aracılığı ile tv veya youtube'dan video izlerken telefonu elimde tutmıyım şurda masaya bi yere yan çevirip geniş ekran sabitliyim diyorsunuz çekmiyor niye mi ? wlan akışı zamazingosu tel'in sol yanında (şarj girişinin olduğu taraf) e haliyle altta kalıyor ve elinizden bırakamıyosunuz
SOLAK kardeşlerime duyurulur. Sesi yeterli seviyede bence. Kendi standart browser'ını kullanmak sıkıcı geldi bana, yükleyin opera miniyi canavar gibi işte.
Bide evet mukavva karton inceliğindeki 4 adet tuşa basarken tırnağınızın arasına giriyor kıytık gibi, benim için gıcık bir durum
Menülerde gezerken navigasyon tuşuna dairesel yapılan baş parmak hareketi ile dokunmatikmiş hissi uyandırıyor o güzel,
evet arkadaşlar n79 uzun vadeli bir cihaz, zamanımızın 3310'u, 6600'ı, hoşgeldin diyelim ona, dışlamıyalım bağrımıza basalım onu, nokia bayi sahibi veya finlandiya vatandaşı filan değilim
kullananlar gözü gibi baksın olmayanlar satın alsın kardeşim, herşeye rağmen ramazan paketi gibi telefon işte, hepsi bir arada ucuz olsun diyorsanız alın alın
gidipte n97'ye bayılmayın okadar parayı, n79 Gider sağlam bi 5 sene. Hoşçakalın.