Öncelikler herkeze merhaba Bir kaç sorum olacak tüm sayfaları okudum cevaplarını buldum ama şu an bulamıyorum tekrar yazarsanız sevinirim 1-başıma bir defa geldi düzeldi şimdi ama yine sormak istiyorum ayın 12 sinde resimler çektim fotograflar segmesinin içindeki ''çekilenler '' odasına atmamış DOSYA YÖNETİCİ'sinin içinde buldum.Ertesi günde tüm resimlerin içindede çıktı ama çekilenlerin içinde yok çok garip geldi bu olay bana biraz karışık yazdım inşallah anlarsınız
2-Yeni sürüm için pc den DEĞİL telden internete bağlanarak güncelleme yapmak istediğimde yeni sürüm yok uyarı vermektedir.Nerde hata yapıyorum ?3- Formatlar konusunda tekrar bir arkadaş nasıl yapıldığı konusunda cevap yazabilir mi ? yedeklemem yapmam gerekirmi formattan sonra eski kayıtlı bilgilerim ( resim tel no v.s.) silinir mi ?4-Şarjı 1 saatte doluyor normal mi ? wi-fi ve oyunlarda fazla takılmadığım halde şarjım 1 günde bitiyor normal mi ? NEFES ayarı çok şarj yer mi ?5-Kişileştirmenin içinde ses komutları hakkında bilgi alabilirmiyim ? 6-Bluetooth segmesindeki uzak sim modu nedir ?7-Gizmo Voıp nedir ?8- baglantı segmesinde XDM profili var bu nedir ?9-foto ayarlarında gelişmiş dijital yaklaştırma var nedir ?10- fotolar arası yavaş geçiş yapıyor ayarı vardı ama bulamadım
nerdeydi acaba ?Çok soru sordum ama cevaplayacak arakadaş/lar varmıdır ?
maddeler arası boşluk koydugum halde çıkmıyor bide bu soruma cevap arıyorum