Notebook alacağım ama karar veremiytorum nolursun yardım et

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
    Konu Sahibi
Notebook alacağım ama karar veremiytorum nolursun yardım et
Şimdi ben toshibanın bi kaç notebookunu beğendim benim için hız da önemli fakat ekran kartı kafamı karıştırdı bazı notebook larda ıntel in ekran kartı bağlaşlaştırıcıları var ati ve nvidia olanları rahatlıkla karşılaştırabiliyorum şu oyunu kaldırır bu kadar ram i var diye fakat bu intel e yapancıyım mesela alacağım laptopda Mobile Intel® GMA 4500MHD diyor ben şimdi bu parça hakkında hiç birşey bilmiyorum bu ekran kartına sahip olan arkadaşlar hangi oyunları oynayabiliyorsuzun performansı nedir lütfen anlatın ben size bi kaç link vereceğim lütfen ilgilenip benim karar vermemi sağlayın nolursunuz

lütfen nolurusunuz bakmadan geçmeyin.Aklımı Mobile Intel® GMA 4500M çok fazla karıştırdı

--------------- Ekleme ---------------

ya ben karar verdim galiba teknosa dan linkini veriyorum lütfen sizde bi şeyler yazın

arslansem

arslansem

Üye
Toshiba konusunda kararlısın sanırım.Bence toshiba çok pahalı.Şu en altta karar verdiğin ürünün fiyatına asus marka daha iyi bi laptop alabilirsin.Ayrıca ekran kartı paylaşımlı olunca fazla verim de alamazsın.Oyuna çok düşkünsen eğer tabii ki..Toshiba da kararlıysan bu iyi fakat yine de diğer markalara gözat derim ben :oke:

ahatbey

Üye
A300-24z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...