Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımNote 3 N900 Bilgisayarsız Root
Sponsorlu Bağlantılar
mgg44
Üye
Konu Sahibi
Note 3 N900 Bilgisayarsız Root
Merhaba arkadaşlar ben telefonumu rootlamak istiyorum fakat elimde pc yok şuan nasıl rootlarım cihazımı sabah flash attım arkadaştan n900 rusya stock romu attım fakat rootlamayı unutmuşum yardımcı olursanız sevinirin
Merhaba arkadaşlar ben telefonumu rootlamak istiyorum fakat elimde pc yok şuan nasıl rootlarım cihazımı sabah flash attım arkadaştan n900 rusya stock romu attım fakat rootlamayı unutmuşum yardımcı olursanız sevinirin
Değerli insan samsung da 4.3 ve üstü cihazdan pc olmadan root olayı bitti artık . Kim ne derse desin boş . Bana en kıdemli insanlar bile olur dedi olmadığını gördü .
Değerli insan samsung da 4.3 ve üstü cihazdan pc olmadan root olayı bitti artık . Kim ne derse desin boş . Bana en kıdemli insanlar bile olur dedi olmadığını gördü .
Tşk ederim.Peki pc den nasıl rootlarım 4.4.2 kitkat sürümünü kingoroot denedim olmadı şimdi odinden başka bir dosya atmayı deniyorum ama olur mu bilmem forumda note 3 için başka bulamadım root atmak için.
Jelly Beanci
Üye
intenet kafaye git rootla gel yada bir telefoncuya git oradaki bir pcden rootla ama eğer elinde bir pc yoksa acil bir durumda telefonsuz kalabilrsin