sadolayn
Üye
Son 3 satırı daha açık yazarmsn anlaşılmıyor.
Yani kisacasi iphone nu jailbreak li prof olarak kullanan kisi note 3 yada baska bir android kullanamaz hafif kalir iphone yazilim otesinde android diyorsunuz adamlar bi gunccelleme cikariyor 1 sene onceki telefonlari guncellemeden yararlanamiyorsun ios kendini asmis arti note3 alirsin 1 sene sonra aldigin fiyatin yarisina zor satarsin iphone da o derdin olmaz arti appstore her zaman google play storeden daha guvenlidir
real racing 3 mesala ben iphoneda ounarken daha cok zevk aliyorum cunku buyuk ekranda belli bir sure sonra ellern hantallasiyor ben bugune kadar bakmadigim oyun kalmadi iphoneda bile film indirip alt yazi montajini gene iphone ile yaptim arti tel guvenli tutki caldirdin kalkip calan kisi yeni ios yazilimiyukledi ama kullanicinin kullanici adi ve sifresini bilmedigi icin iphone kullanamayacak sadece donanimsal isini gorur zaten herkes biliyordir samsungu pasaporta bile isletmene gerek yok cile cak kullan iphoneda bunu yapamazsin hersey donanim degil kisaca iphone yazilim otesi zaten oyle olmasa daha az donanim destegiyle daha iyi perf saglamazdi