Knox u sifirlamak konusunda xda da bir gelistirici " imkansiz " oldugunu ifade etmisti. (Chainfire)4.4 ile su sayacim temizlensin başka bişey istemiyoruk
Knox u sifirlamak konusunda xda da bir gelistirici " imkansiz " oldugunu ifade etmisti. (Chainfire)
Odin uzerinden orijinal rom atsan dahi gidiyor.Ne yani simdi Note3 lere custom rom,root,cwm yuklenince garanti komple gidiyor mu?
O sayaca etki ediyor mu? Benim telefon yurt disi sayaci hic sifirlamadim. Sıfırlamayi denedim ama olmadi. Belli bi kernel yuklemek lazimmis galibaOdin uzerinden orijinal rom atsan dahi gidiyor.
Ediyor. Sifirlama yolu simdilik yok.O sayaca etki ediyor mu? Benim telefon yurt disi sayaci hic sifirlamadim. Sıfırlamayi denedim ama olmadi. Belli bi kernel yuklemek lazimmis galiba
Guvenlik onlemlerinin ios e ozentilikle ne alakasi variosa benzetip durmasalar bi çin malı gibi çalıyo adamlara bak ya![]()

valla teknisyenin yalancisiyim bende root dan dolayı garanti işi tamamen teknisyenin elinde sayacı görmezden gelebilirGercektenmi hocam
hangi resim mobilimde göremiyorumResimdeki romu kurucam dedigin dogru ise