Haber note 3 android 4.4 güncellemesi resmi olarak başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
Telefondan beklentilerin neler ?

muratcan1999

muratcan1999

Üye
Abi valla şarj ve performans bide kamera ödevleri felan çekiyorum lazım oluyor oyun oynarım zaten yazın amarikaya gidicem ordan galaxy s5 alırım bide iPhone 5s sonra rahat kafa rahat :D

Anil-D

Anil-D

Üye
Cok iyimiş be plastik hastasisin he

• Beğen
Tepkiler: muratcan1999
muratcan1999

muratcan1999

Üye
Benim takıntım var bi yenemedim gitti telefonun şarjı 100 olsa bile şarja takiyorum biter falan diye endişe ediyorum bu korkumu yenemedim bi türlü

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Anil-D
Türe

Türe

Üye
@muratcan1999 Video cekerken kapandi , acilmiyor.

KD1907

KD1907

Üye
@Türe Biraz daha seviye lütfen. Ayrıca Ben 4.3 te art var demedim 4.4 le gelicek dedim.

Son düzenleme:
Türe

Türe

Üye
KD1907

KD1907

Üye
@Türe diyosunki s4 te art olduğunu bilen arkadaş. Bende diyorumki s4 te art zaten vardı şimdi çok daha geliştirilmiş olarak karşımıza gelicek ve dalvik ya da art seçimini artık biz de yapabilecez 4.4 güncellemesiyle. Ve bilen arkadaş (?) derken gönderme yaptığını bilmiyoruz sanki

Anil-D

Anil-D

Üye
Arkadaslar nolur tartismayalil kücük bir sey icin

KD1907

KD1907

Üye
Tartışma falan yok la nerden çıktı tartışma :D

Anil-D

Anil-D

Üye
Himm peki

Türe

Türe

Üye
@Türe diyosunki s4 te art olduğunu bilen arkadaş. Bende diyorumki s4 te art zaten vardı şimdi çok daha geliştirilmiş olarak karşımıza gelicek ve dalvik ya da art seçimini artık biz de yapabilecez 4.4 güncellemesiyle. Ve bilen arkadaş (?) derken gönderme yaptığını bilmiyoruz sanki
(?) bu işaret emin olunmayan bilgi için konulur. Sen kaynak göstermediğin için onu koydum. Önyargılar önyargılar. Neyse

• Beğen
Tepkiler: .caner., KD1907 ve Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Süleyman bey sizde ne xihaz var

Anil-D

Anil-D

Üye
Hayirli olsun hocam

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
rusya dada başlamış sammobile dan rusya romunu indirip kurcam şuan iniyor yükleyince deneyimlerimi yazarım

Anil-D

Anil-D

Üye
Link verirmisin hocam

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
üye olmanız lazım önce a üye olup firmwares bölümüne tıklayın arama bölümüne n900 yazın göreceksiniz

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
hocam yeni batarya almalimiyim pil az gidiyor resimdeki gibi

Üst Alt