yunus4554
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tamamda illaha note 3 mü almak zorunda mısın biraz düşük özellikli olsun ama replika olmasın o telefona vereceğin parayla eminim bi Discovery alabilirdin ve daha güvenilir olurdu değil mi?usta iydi simdi replika almasam bsl orjinal alayim o parayi veremem baska cozum yok mu :/
kardesim en iyi ve en ucuz s4 replika hangisi biliyo musun? note 3 de olurarkadaşlar bu replikaya karşı tutumunuz nedir böyle ya.Bu orjinal telefonlar ülkemizde bu fiyata alınabiliniyorsa çinliler ve replikalar sayesindedir.Bende bir replika note 3 kullanıcısıyım ve gayet memnunum. En son 2005 yılında maaşım 1250 tl iken 1100 tl ye nokia 6600 almıştım ve son olmuştu orjinale.Yaklaşık 10 senedir çin malı ve replika kullanmaktayım daha 1 kere olsun bozulupta değiştirdiğim telefonum olmadı.
peki kardesim yorumun icin saolValla arkadaşım ben yoğun bi araştırma sonrası ankaradan aldım telefonu.Note 3 400 tl.s4 290 tl.Yaklaşık 3 haftadır kullanmaktayım herhangibir sıkıntısı yok yağ gibi akıyor.Yan yana koyduğunuzda orjinalinden ayırt etmeniz çok zor.Ekran kapalıyken çizdiğiniz C harfiyle aramanın,S harfiyle mesajların...vs açılmasından Havadan elinizle menüleri kaydırmaya kadar tüm özellikleri aktif olarak çalışmakta.Ben kullanıyorum memnunum.Tabi bazı özellikleri eksik bişey dediğimiz yok ama snota yazdığım telefonu rehbere kaydetmesi için kusura bakmasın 2000 tl yi gözden çıkaramıyacağım.Orjinal batarya malesef replikalara olmuyor.replikaların bataryası en boy oranı olarak aynı ama orjinalinden biraz daha ince.Orjinal bataryada arka kapak kapanmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?